Не, не и не, казаха сините за Бюджет 2012

Дянков губи доверието ми, предупреди Иван Костов
Обновена: 9 ное 2011 14:54 | 9 ное 2011 13:39,
97
Не, не и не, казаха сините за Бюджет 2012
Иван Костов Снимка: архив, БТА

Не, не и не, казаха от Синята коалиция за предложените от финансовия министър Симеон Дянков проекти за държавен бюджет за 2012 г. и бюджети на НОИ и НЗОК за следващата година, съобщи лидерът на ДСБ Иван Костов.

ГЕРБ си е поставила „непосилната” задача да запази нивото на здравните услуги, по което България е на последно място в ЕС, посочи Костов.

Обявената цел на правителството е за запазване на нивото на здравните услуги, по което България е на последно място. Това е бюджетът по линията на най-малкото съпротивление, коментира Костов. 

„Г-н Дянков губи моето доверие с това 4,5 млрд. лв. увеличение на държавния дълг, при положение че са му нужни 1,7 – 1,8 млрд. лв.", попита Костов. 

Другият съпредседател на Синята коалиция – Мартин Димитров, посочи, че с бюджета за догодина ГЕРБ прави окончателен отказ от реформи. Според Димитров с този проект ще се задълбочи кризата през следващата година. Очакваме фалит на малки и средни предприятия, увеличаване на безработицата и неработеща икономика, каза Димитров. „Нека българските граждани погледнат в кабината на самолета и да видят, че няма пилот в него”, призова синият лидер.

Още по темата

Според него съществува план "Цветанов", който предвижда в следващия парламент да са само ГЕРБ, БСП и ДПС.
"Цветанов явно вижда бъдещото управление между някои от тези три партии", смята лидерът на СДС и добави, че за демократите е огромно предизвикателство да не допуснат реализацията на такъв план. Не може изборът да е между ГЕРБ и БСП, каза Димитров.

Той каза още, че подкрепят искането за касиране на президентските избори, но не желаят да се подписват заедно с БСП, тъй като границата не трябва да се нарушава.

„Основание за касиране имаше. В Германия, ако бяха видели депутати да носят чували с бюлетини, тези избори щяха да бъдат касирани веднага и тази партия щеше да си посипе главата с пепел. Имаме запис в Плевен как се подменят бюлетините и хора са ги слагали в чорапите. Тези избори са безобразни, те са манипулирани, те са фалшифицирани и трябва да бъдат касирани”, заяви Димитров.  

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


97
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
96
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Да живее Боко рапона и ***.-перфектната МАФИЯ.И Златев- потомствения правешки СВИНАР, който изнудва цяла България с цените на бензина ..Да живее и ДС-симеоново , и пожарната и ИПОН-а , И сик и вис -абе ЦЯЛАТА мафия на България, която е на власт, да живее,,,:)))))
95
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Да живее Боко рапона и ***.-перфектната МАФИЯ.И Златев- потомствения правешки СВИНАР, който изнудва цяла България с цените на бензина ..Да живее и ДС-симеоново , и пожарната и ИПОН-а , И сик и вис -абе ЦЯЛАТА мафия на България, която е на власт, да живее,,,:)))))
94
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Юрген Рот: "Да - България е една хубава страна, с много образовани и интелигентни хора, които обаче бягат в чужбина, защото у дома нямат никакъв шанс. Бягат, защото в България са потиснати и разочаровани от развитието. Като цяло България има голям потенциал, много по-голям от всички останали източноевропейски страни. Но за огромно съжаление този потенциал постепенно умира." (Deutsche Welle)
93
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ГЕРБа:Вие само ни оставете на власт..Толкова е сладко ..Хеликоптери, джипове , мерцедеси, чужбина,телевизиии, китки и погачи със сол, сделки , магистрали, фалан фъстъци, зали ,,Брюксел,Евксиноград, ленти и музика и малко , ама много малко ум , разум и заслуги -за всичко това ..:))))Фидоски, цецки , фуражки, рапони , мутри , охрани , аероплани , рабфаци, милионери милиционери, мафиоти с бели костюми, *** -гласуващи за тях ,съветски другари ,паметници и кога ние неандерталците сме мечтали за това ?? Е, как да не обещаваме пенсии, заплати , магистрали-няма от джоба си да ги вадим мангизите.. ,,я
92
5
 
3
 
! Отговори
emigrant преди 12 години
Костов защо ли още не си в затвора където е мястото ти , мафиот гнусен !
91
6
 
5
 
! Отговори
КАТО ГЛЕДАМ...? преди 12 години
Гледам ,гледам на кантара ,и ми се струва ,........че И.Й.Костов повече е ЗАГУБИЛ ДОВЕРИЕ ОТ ДЯНКОВ!
90
5
 
3
 
! Отговори
бг преди 12 години
с кои си говорат тия че не разбрах,,,,,,,безгласни сьгласни
89
3
 
5
 
! Отговори
Костовист преди 12 години
88, да, но лошото е че залязва и държавата, в която по някакво недоразумение живеем и ние.
88
5
 
9
 
! Отговори
87 преди 12 години
Май ти се иска да съм червеничко! За твое огромно съжаление бях фен на СДС в зората на "демокрацията". Вие не сте с нищо по-различни от всички дерибеи, които искат да доят кравата, но не ви е ясно,. че тя отдавна е заклана и изядена-от такива като вас. Умря Марко, моето момче. Отивайте в забвение, където ви е мястото.
87
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Стига шумяли изкуствено за тоз Костов. Нека си залезе човека...
86
6
 
8
 
! Отговори
до 84 преди 12 години
А според теб ? Червеничкото ти е избило на бузлетата,а и една петолъчка ти се подава от окото...Извади я и почети малко повече,за да ти стане ясно...,че лансираш една *** и то мутра...
85
4
 
3
 
! Отговори
Иван преди 12 години
Е сега е време загубилите изборите да си го върнат.Не, не и не на бюджета.После кое " не " следва.Смешници - и от тях хората очакват развитие - лапачи на народни пари - това са те всички тези така наречени опозиционери -.Вместо да седнат и да си напишат оставките Костов и Димитров се правят на големи политици.Видяхме ги след 22 години на тези избори никой не им споменаваше имената.Срам и позор.А Димитров излъга по бтв че нямали засъпници - даваха по 25 лв.
84
3
 
7
 
! Отговори
83 преди 12 години
Говориш за масовата приватизация. *** то няма нищо различно между разсипването на икономиката, земеделието и съсредоточаването на капитали в ръцете на определени мастити групировки при нито едно правителство. Изредиха ни се русофили, американофили, еврейски протежета, турски мекерета и всякаква друга ***. Ако България беше една жена щеше да роди поне петзнаци след тия изнасилвания, които и приложихте.Мене лично ме е срам, пък не зная нашите управници как не са се скрили в някоя пещера още.
83
7
 
4
 
! Отговори
82 преди 12 години
Според теб кой имаше основен дял в частната собственост към датата, която любимият ти Лидер е въвел идеите си от статията от 89-та година в практика?
82
1
 
6
 
! Отговори
Костовист преди 12 години
80-ти, естествено че при Жан Виденов! Легално. Чрез т.нар. масова приватизация, когато огромни активи се ПОДАРИХА на няколко фонда :))))
81
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
79-ти, естествено че е прокламирал собствеността да остане в ръцете на българи. Не забравяй, че глобализацията далеч не е положително явление - пример - сегашната криза. А жизнена необходимост от чужди инвестиции имат само изпаднали държави като нашата. В развитите държави основен стълб е местната икономика.
80
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
"Богомил Бонев - м-р на вътр.работи реално пресече развихрилата се престъпност."Да бе, вярно че се опита човека! Той затова костофф го изгони... и тури мимиии...
79
9
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Костовиста, през кое управление беше извършена частната приватизация и какво се случи след това? Какви инвестиции се вляха в България, освен че бяха отворени първа частна банка и е известно с кредитните си милионери?
78
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
"кво лошо е казал Костов тогава"МОЛЯ! Какво "лошо" е казал ли? Ами само хубави неща - като например, че цялата собственост "трябва" да остане за народа и НИКАКВИ чужди инвеститори! Та това е равносилно на малоумие, а не на икономическа мисъл! А колкото до изпълнението на идеите си - първото явно го отрече, защото продаде на РМД-та /т.е. на партийни другари/ повечето държавни активи, а колкото до недопускането на чужди инвестиции - това го изпълни!
77
10
 
14
 
! Отговори
Костовист преди 12 години
Когато Костов дойде на власт, седна и заработи грамотно. Вдигна икономиката на крака. Не помня да се е оправдавал нито с предишните, нито с Европа. Направи много и адекватни данъчни промени. Богомил Бонев - м-р на вътр.работи реално пресече развихрилата се престъпност. За разлика от ББ, костовото правителство започна от много много лош старт.