Цвета Георгиева напуска "Атака"

Тя единствена от депутатите на Сидеров подкрепи бюджета
Обновена: 16 ное 2011 17:27 | 16 ное 2011 17:02,
164
Цвета Георгиева напуска "Атака"
Цвета Георгиева. Снимка: Народно събрание

Народният представител Цвета Георгиева напуска парламентарната група на "Атака".

Тя е депутатът от партията, гласувал "за" приемането на Бюджет 2012 г. 

Георгиева вече е депозирала заявлението си за напускане в деловодството на парламента. 

"Преди всичко не приемам това, че миналата година "Атака" гласува почти същия бюджет, да не кажа 100% същия, и имаше аргументи да го подкрепи, а сега със задълбочаването на кризата във всякакви измерения – ние сме против, при условие че винаги сме твърдели до този момент, че ще бъдем една конструктивно критикуваща, подкрепяща правителството сила", мотивира се Цвета Георгиева. 

Тя изрази несъгласието си и с кооперирането между БСП, ДПС и "Атака" с подаването на общото искане пред Конституционния съд за касиране на изборите. 

„Не съм сигурна, че БСП и ДПС не са правили шмекерии по изборите, така че да влезеш в един отбор с тях...” , добави Георгиева.

Тя подчерта, че няма други мотиви за напускането и няма да подкрепи друга политическа сила към момента. 

„Не мога повече да сменям непрекъснато позициите си, не мога да живея в известна политическа шизофрения. В политиката, каквато и да я водиш, трябва да си последователен в нея. По тази причина имам нужда от свобода на своите действия“, заяви още тя.

Независимият депутат Стоян Иванов, който преди време също напусна ПГ на "Атака", допълни, че никой от бившите атакисти, с изключение на Камен Петков, не са декларирали принадлежност към друга парламентарна сила и субсидиите им и до този момент постъпват в "Атака". 

Така ПГ на "Атака" остава с 15 депутати. Преди време групата напуснаха Валентин Николов, Камен Петков, Кирил Гумнеров, Огнян Пейчев и Стоян Иванов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


164
Още по темата: Атака
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
80
9
 
6
 
! Отговори
скоро преди 12 години
Скоро ще стане същото и с герберите , ще почнат да се роят на рояци плазмодийчета - хаха .
79
3
 
6
 
! Отговори
ndnd преди 12 години
хаха гнидите напускат никой не харесва предателите , макар че атака не ме кефи .
78
9
 
13
 
! Отговори
aissan преди 12 години
А ? Бат'Бойко си е закупил още една депутатка ! Да ни е честито новото парламентарно мнозинство , крепящо се на .... ъъъъ .... напазарени от други партии депутати ! Щото за разлика от изборните гласове , купуването и продаването на депутати ЯВНО НЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ !!!
77
10
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
СЛед като АТАКА прекратиха подкрепата си за ГЕРБ, управляващите си купиха за по-сигурно още един техен депутат. А по-между другото си напазаруваха и Яне ЯНЕв. Между другото си мисля, че АТака ще работи по-добре сега без продажните си депутати.
76
10
 
19
 
! Отговори
БОКЛУКЧИЯ преди 12 години
АТАКА е вече политически труп-на следващите парламентарни избори спечелените гласове ще бъдат 0.0000000000000000000000000000000000000000000000000001%:-))))))))))))))))))))))))
75
2
 
1
 
! Отговори
Шапобара Опутака преди 12 години
УФФФФФ...ТОЛКОВА СТЕ ЕЛЕМЕНТАРНИ ЧЕ ЧАК СТЕ ДОСАДНИ...ПФУ
74
10
 
10
 
! Отговори
Болен и долен преди 12 години
АТАКА+ДПС+БСП=ГНУСЕН (НЕО)КОМУНИЗЪМАТАКА СЕ ОКАЗА ФИЛИАЛ НА БКП(БСП) И ДПС.ГНУСОТИЯ!!!!!!!!!!!!!!
73
9
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Атака моето голямо разочарование!!!!! Признание на един върл атакист!Не мога да повярвам, но това което се говореше за еднаквия произход на ДПС и Атака е вече факт, а аз гласувах за Атака на миналите избори за парламент, защото много вярвах на Сидеров, въпреки приказките, че Атака е създадена като проект на БКП-БСП заедно с ДПС за да поддържа електората на ДПС в бойна изборна готовност, не исках да повярвам и много се ядосвах като слушах такива приказки. Много вярвах на Сидеров, ама много, за мен той беше истинския водач на България! Но всичко се оказа една голяма лъжа, както и СДС навремето, ходех на големите им митинги и вярвах, че най-после комунизма си отива, оказа се, че СДС е проект на комунистите за да излъжат Запада, че в България вече има демокрация и да ни отпуснат толкова необходимите заеми, за да се закрепят комунистите на власт чрез тяхното отроче СДС, което впоследствие се оказа едно от голямите ми разочарования, а сега и Атака, просто не мога да повярвам, че това се случва БСП, ДПС и Атака заедно в един фронт срещу демокрацията. Сидеров вече е персона нон грата за мене, а съм сигурен и за много други демократично мислещи хора. Сидеров безочливо излъга антикомунистите в България, че е против БКП-БСП, оказа се точно обратното! Тоя продажник съсипа една демократично-национална идея за обединение на всички истински бъллгари! Атака не е вече същата, тя се превърна в заложник на един ламтящ за власт обикновен блюдолизец, а го имах за най-честния демократ в България! Жалко! Сидеров се оказа поредната лакома за власт *** на комунистите!
72
1
 
4
 
! Отговори
НАЛИ! преди 12 години
При това положение ,дали ще се оправим ....,или отново сме свидетели на ...далавера и ТЪРГОВИЯ...А?
71
2
 
5
 
! Отговори
старило-патило преди 12 години
От 1932г,до 1940г., в Бг са били забранени ,ваички политически партии !Нямали право на глас ---НЕГРАМОТНИТЕ ,И ПОД 21Г.---ВЪЗРАСТ !
70
10
 
8
 
! Отговори
ИСТИНАТА !!!!!! преди 12 години
добре, а сега като лицемерите от Атака не подкрепят бюджета, защо преди това подкрепиха правителството при предишните гласувания за вот на недоверие ????Значи в тая партия всички са *** и артисти, с изключение на тази жена, която ЕДИНСТВЕНА е праволинейна в действията си !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
69
2
 
9
 
! Отговори
Тук е така ! преди 12 години
В България политическия курваджилък продължава, под ръководството на доайена Марио Тагарински. Тази минджа няма да е последната. Така и било и така ще бъде.
68
2
 
4
 
! Отговори
ВИНАГИ ЩЕ ПИТАМ преди 12 години
Какъв е продуктът ,на политиците и ромите ?
67
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Тая си знае, че като им изтече мандата, повече няма да влезе в парламента и гледа да намаже каквото може.
66
3
 
16
 
! Отговори
Бай Пенко преди 12 години
Това са така наречените политически номади - всичко правят за да са на власт . Смешно е но е реалност. Просто съжалявам някои хора колко са елементарни
65
1
 
12
 
! Отговори
БСП преди 12 години
А пък ---Вальо ТОПЛОТО е на лечение в чужбина ----ТАЙНО!Куче влачи ,диря няма ....забравиха го ,съд.система !Делото с/у него ще започне ,...къъъъъм 3000 година ,КАКТО ВСИЧКИ ДРУГИ !
64
9
 
23
 
! Отговори
Бива ги ! преди 12 години
ГЕРБ купиха 1 милион гласове, та една *** кифла от АТАКА няма да си напазаруват !
63
4
 
13
 
! Отговори
Джамбазов преди 12 години
Ще и направи чест,ако напусне парламента,а не да стои на топло и да *** паричките на ГЕРБ...Същото се отнася за всички депутати които напускат групата на партията от която са избрани,защото хората са гласували за партия,а не за Цвета или БезЦвета...Ак оостана в парламента,няма чест,има интерес.Между другото,такива в Камбоджа,направо ги убивахме...в добрия смисъл на думата,де!
62
7
 
21
 
! Отговори
ГЕРБ купува ! преди 12 години
Опаааа, ГЕРБ си напазаруваха още един дупетат !Тая грозотия и тя беше уж много принципна. Жалко, че една хубава идея, каквато в първите години беше Атака се напълни с такива *** !
61
4
 
19
 
! Отговори
Киро преди 12 години
Тая Цвета е добре позната във Варна, по-смахната е и от Волен Сидеров. Във Варна преди няколко години захапа човек до кръв, защото си позволил да и направи забележка че си разхожда кучето там където не е позволено.