Цвета Георгиева напуска "Атака"

Тя единствена от депутатите на Сидеров подкрепи бюджета
Обновена: 16 ное 2011 17:27 | 16 ное 2011 17:02,
164
Цвета Георгиева напуска "Атака"
Цвета Георгиева. Снимка: Народно събрание

Народният представител Цвета Георгиева напуска парламентарната група на "Атака".

Тя е депутатът от партията, гласувал "за" приемането на Бюджет 2012 г. 

Георгиева вече е депозирала заявлението си за напускане в деловодството на парламента. 

"Преди всичко не приемам това, че миналата година "Атака" гласува почти същия бюджет, да не кажа 100% същия, и имаше аргументи да го подкрепи, а сега със задълбочаването на кризата във всякакви измерения – ние сме против, при условие че винаги сме твърдели до този момент, че ще бъдем една конструктивно критикуваща, подкрепяща правителството сила", мотивира се Цвета Георгиева. 

Тя изрази несъгласието си и с кооперирането между БСП, ДПС и "Атака" с подаването на общото искане пред Конституционния съд за касиране на изборите. 

„Не съм сигурна, че БСП и ДПС не са правили шмекерии по изборите, така че да влезеш в един отбор с тях...” , добави Георгиева.

Тя подчерта, че няма други мотиви за напускането и няма да подкрепи друга политическа сила към момента. 

„Не мога повече да сменям непрекъснато позициите си, не мога да живея в известна политическа шизофрения. В политиката, каквато и да я водиш, трябва да си последователен в нея. По тази причина имам нужда от свобода на своите действия“, заяви още тя.

Независимият депутат Стоян Иванов, който преди време също напусна ПГ на "Атака", допълни, че никой от бившите атакисти, с изключение на Камен Петков, не са декларирали принадлежност към друга парламентарна сила и субсидиите им и до този момент постъпват в "Атака". 

Така ПГ на "Атака" остава с 15 депутати. Преди време групата напуснаха Валентин Николов, Камен Петков, Кирил Гумнеров, Огнян Пейчев и Стоян Иванов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


164
Още по темата: атака
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
40
4
 
8
 
! Отговори
ЕМИГРАНТ преди 12 години
Aтака си изиграха играта и се размениха с РЗС. ТЕАТЪРА У РЕПУБЛИКАТА НА ПРЕСТЪПНИЦИТЕ ОТ ДС ПРОДЪЛЖАВА !!!
39
5
 
11
 
! Отговори
Rad преди 12 години
Такива жалки душички трябва да напуснат не само партията, а и парламента. Кога щеже да усети тия благинки на депутат, ако не беше атака. Поредната комунистка
38
3
 
13
 
! Отговори
Пеев преди 12 години
На Цвета преди години общината във Варна и взе фитнес залата,на входа,на която изтривалката беше българското знаме!Такива са ни патриотите!
37
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Атака се освестиха след изборите, а РЗС се продадоха. Важното е, че никой не иска нови избори и все ще се намерят продажници.
36
5
 
11
 
! Отговори
Жалки душици преди 12 години
Въпросът е не "Дали?", а "Колко?" :) Поредната ***, която си продава жалката душица !
35
5
 
10
 
! Отговори
bg33 преди 12 години
Като толкова е възмутена да напусне парламента!!! Нали сме много принципни уж. ДА АМА НЕ. Ще стои и ще си продаде *** като евтина к...ва на този, който и даде някакви дребни суми. Xората гласуваха за ВОЛЕН не за нея!!!
34
3
 
10
 
! Отговори
Томас преди 12 години
24Като имат собствено мнение депутатите да влизат сами със своето си голо собствено мнение - защо не изразяват собственото си мнение тия *** на изборите да видим колко човека ще гласуват за тях? Почти никой не е гласувал за тая кифла - хората са гласували за атака.
33
4
 
6
 
! Отговори
до 30 преди 12 години
Алооо, разбойниците ,цвят нямат !Няма идеали ,има ---ИНТЕРЕСИ !*** +ДЕМОКРАТИ =ДАЛАВЕРА И ТЪРГАШ ,.....а Добро утро?
32
3
 
16
 
! Отговори
A4o преди 12 години
Пример:Правителството внася законопроект ,от който България може да спечели милиарди!Но опозицията не приема този закон с цел да събори правителството! Всички депутати гласуват "против" не по съвест, а защото така им е наредила партията!Ето как стой управлението на България!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ако сте малко поне умни - ще осъзнаете какво искам да ви кажа!!!!!!!
31
1
 
9
 
! Отговори
ТАКА Е..! преди 12 години
"ИНТЕРЕСЪТ ,клати фесът...."---Бг поговорка ,ееей мъдри са старите българи !На времето и ---НЕГРАМОТНИТЕ ,НЯМАЛИ ПРАВО НА ГЛАС в Бг на избори !
30
12
 
8
 
! Отговори
ТPE3BEH преди 12 години
Пикайте газ ***... (шистов) - хахахха :DНа другите избори ще сте още по безгласна струна...
29
4
 
11
 
! Отговори
wiktor преди 12 години
АТАКА е отдавна прочетена книга. Остава им година и половина в парламента, а и вероятно в политиката като цяло.
28
5
 
13
 
! Отговори
Хак му е на Сидеров преди 12 години
Заради тази ***, преди години изхвърлиха старите и истински атакисти във Варна. Да се прибира и да си гледа мастиите, нали толкова ги обича, та заради тях изяла бой в Морската градина. Хак му е на Волен, пада му се. Така както той грубо се раздели с истинските съмишленици на движението Атака, така му го връща тази тяхна довереничка. Има и друго, което госпожата усеща. Атака си отива от парламентарния живот. Защо да не се вреди в друга партия, която ще влезе в Парламента.
27
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Волен пак скочи срещу Бойко и Бойко пак му врътна един шамар...:)
26
6
 
11
 
! Отговори
Мина преди 12 години
Я си признай Цвете, колко ти придлоиха от ГЕРБ. Май станаха доста от АТАКА които изминиха на партията, в такъв случай трябва тези представетили които напущат независимо коя партия, просто да се отеглят и да влязат други народни представители, тъйкато хората са избрали, дали гласове за тази партия и тя трябва да ги има тези бройки, а не днес съм тук утре там. Защото можеби тя и другите нямаше да бъдат в парламента, ако не бяха избрани имено от тази партия.
25
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Тая *** не е влезла в парламента с името си. Тя е там благодарение на Волен Сидеров и АТАКА. Сега да бъде добра да напусне парламента !!! 90 % от българските "политици" са мишки като тая. Ако не е бил Волен, сега щеше да е учителка или продавачка и въпреки всичко плюе. ВЪН ОТ ПАРЛАМЕНТА *** ПРОДАЖНА !!!!!
24
11
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Абе тука само партийни коне с капаци на очите пишат. Депутатите да не са овце без собствено мнение , та цял живот да се съобръзяват с партийни лозунги, клишета и криворазбрана солидарност.
23
2
 
12
 
! Отговори
Петя преди 12 години
Нямат край тия предатели добре дошли са за герберите....
22
1
 
12
 
! Отговори
до 14 преди 12 години
От 1989г.,до сега ,винаги е имало такива ,...практиката го е доказала !Проблема е ,че е пълно с политици на килограм ,а няма ---ДЪРЖАВНИЦИ в Бг!Колко пъти ще пишем ,че изчезнаха идеалите ,а останаха ---ИНТЕРЕСИТЕ ?
21
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Вече е без значение.Герб и без Цвета си имат мнозинството.Например Яне Янев се размени с Волен Сидеров.Аман от ***.