Борисов и Димитър Стоянов готвели преврат в "Атака"

Сидеров поиска доведеният му син да напусне ЕП
Обновена: 20 ное 2011 13:21 | 20 ное 2011 13:21,
305
Борисов и Димитър Стоянов готвели преврат в "Атака"
Волен Сидеров заедно с майката на Димитър Стоянов - Капка Сидерова. Снимка: архив, Булфото

Лидерът на "Атака" Волен Сидеров заяви, че премиерът Бойко Борисов пробва опит за преврат в "Атака" заедно с хора, които са били в централното ръководство на партията и дължат своята политическа кариера на Сидеров.

Вчера доведеният син на Сидеров Димитър Стоянов беше изключен от партията, след като стана ясно, че е поискал оставката на лидера.

По думите на Волен Сидеров "очевидна е връзката и взаимодействието между премиера Бойко Борисов и бившия заместник-председател на "Атака" Димитър Стоянов - с идейката да се направи преврат в партията". Плановете за преврат са съчинени в нечии щабове и точно така се приемат действията на изключения вчера и от партията и от Централния сбор Димитър Стоянов, заяви Волен Сидеров.

За раздялата със съпругата ми Капка Сидерова причината не е друга жена, а е принципна, защото има опит да бъде обсебена партията, която съм създал с усилия, със сърце и душа, заяви Сидеров. Той добави, че не е фолк или шоу звезда, за да се интересуват медиите толкова много от неговия личен живот.

Сидеров каза, че вижда пряка връзка и сговор между премиера Борисов, който познава лично и майката на Димитър Стоянов - Капка Сидерова, и използването сега на "една лична и семейна история, за да се постигнат политически резултати и да се направят политически удари срещу партия "Атака".

Още по темата

"Реакцията на Димитър е реакция на син, който иска да защити майка си. Вероятно е използван, по-късно ще го разбере”, коментира Сидеров. 

Ако е коректен, Димитър Стоянов би трябвало да напусне поста си на евродепутат, но вероятно няма да го направи, заяви Сидеров. Той допълни, че няма юридически механизъм, по който една партия да "извади" депутат от европарламент или от национален парламент.  По думите на Волен Сидеров властта в България е монополизирана от партия ГЕРБ, от нейния лидер и той имал възможността да прилага цялата репресивна машина срещу лидера на "Атака".

Според самия Димитър Стоянов изключването му от партията е незаконно и противоуставно. "Аз съм избран за член на Централния сбор на "Атака" от конгреса на партията - Националния сбор, и това е единственият орган, който може да ме освободи от позицията на заместник-председател и да ме изключи, посочи Стоянов пред БТА.

Така че аз все още съм заместник-председател на "Атака" и имам право да участвам в заседанието на Националния сбор на партията, каза Димитър Стоянов. Той заяви намерението си да се включи в заседанието на конгреса на "Атака" и декларира, че там отново ще поиска оставката на лидера на партията Волен Сидеров.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


305
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
7
 
41
 
! Отговори
ГЕРБ-КУПУВАМЕ ВСИЧКО преди 12 години
Обаче Янка как го купиха мутрите с лекота-не е истина
13
13
 
25
 
! Отговори
неспасяем случай преди 12 години
Няма ли да се намери някой псохотерапевт, за да помогне на "а,така"-джиите? Или те са вече неспасяем случай?
12
13
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Сидеров,...гледай си жената, доведеният син и имотите, придобити до сега! За политик не ставаш, "сине".
11
11
 
22
 
! Отговори
ТЕРИЛУ преди 12 години
ООООО СИДЕР,ЦИДЕР,КОИ ЩЕ ТЕ ТРАИ ТЕБЕ ПСИХЯСАЛА ЛИСИЦО.
10
10
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ХАхахахаха ... и защо му е на Тиквата да рита повече хилавият си пудел?Сидеров сам си съсипа партията. Сега някой да заговрничел срещу Атака? За какво? За 1% гласоподаватели ли?
9
15
 
17
 
! Отговори
молба преди 12 години
Като публикувате снимки на Болен/Волен/ моля да бъде по АДАМОВО облекло.Това му е амплоато...пп. Защо ни занимавате с *** ?
8
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Какъв е смисъла от преврат, като самия Сидеров клекна на Борисов, предавайки националистическата идея на партията. Ако имаше силна личност, която да консолидира народното недоволство, Бойко нямаше да си разиграва коня в момента.
7
3
 
20
 
! Отговори
АСИ преди 12 години
ПО СКОРО С ЦВЯТКО ЩЕ ГО ВИДИМ ,ОТКОЛКОТО С ЖЕНА.
6
2
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Митре, боли ли те че Сидеров вкарва кочана в на гаджето ти хралупата, а?
5
2
 
6
 
! Отговори
Sony преди 12 години
Taka ti se pada ,kato se saiuzi Boko triabvashe da go ochakvash .Nai-golemia shamar pak she iziadesh na parlamentarnite izbori shtoto predade doverieto na tezi deto glasvaha za teb i az biah ot tezi no veche niama da se laja taka.
4
7
 
28
 
! Отговори
Салахадин преди 12 години
Така трябва с предателите!!Ама само "АТАКА" го прави и си ги отзовава.А другите политически к....ви като Кошлуков по 20 год. в парламента напраиха!!!
3
6
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Абе Митре , ти като искаш оставката на Сидеров какво очакваш бе? Да те дундуркат в партията или да станеш ти лидер на Атака. Клешче нагло малоумно!
2
2
 
21
 
! Отговори
анонимен за № 1 преди 12 години
От всяка върба *** не става!
1
10
 
55
 
! Отговори
Сексолог преди 12 години
Кога ще видим снимка на *** със жена?!?