Хизбула готви голям терористичен акт в София?

Правителството опроверга, че службите ни разполагат с информация
Обновена: 6 яну 2012 14:35 | 5 яну 2012 17:40, Елка Василева
186
Хизбула готви голям терористичен акт  в София?
Поддръжници на Хизбула. Снимка: Reuters

Информация за подготвяни терористични актове срещу израелци по летищата в Европа и на първо място в София са получили израелските служби за сигурност, съобщава сайтът cursorinfo.co.il.

Според официални източници шефът на управлението за сигурност в израелското транспортно министерство е помолил европейските си колеги да засилят мерките за сигурност на полетите, с които пътуват израелци.

България се оказала в центъра на подготовка на евентуален терористичен акт поради многото израелци, които посещават зимните курорти в страната, както и други туристически обекти.

Агентурната информация била предадена от израелските служби за сигурност на българските им колеги, пише сайтът Izrus, като се позовава на Walla!.

Военни източници уточняват, че терористичните актове се подготвят от групировката Хизбула в навечерието на четвъртата годишнина от ликвидирането на лидера на военното крило на организацията Имад Мугния – 12 февруари, пише сайтът.

Междувременно правителствената пресслужба съобщи, че нашите спецслужби не разполагат с информация за подобен терористичен акт.

Във връзка с публикувани статии в израелски медии, че на територията на България се подготвя мащабен терористичен атентат, информираме, че българските специални служби не са получавали и не разполагат с информация за подготвянето на подобен акт, се казва в съобщението.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


186
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
140
3
 
7
 
! Отговори
спокойствие!!! преди 12 години
Бойко заяви, че с арабите проблем нямаме! - Защото на всеки ъгъл имало дюнерджийница!...
139
1
 
3
 
! Отговори
до 133 преди 12 години
ахъ, направо си представям съчувствените заглавия и потресените коментари отдолу в Дейли мейла, какво говоря - направо в БиБиСи и Дойче веле на първа страница. Пък във Фокс нюза до последната карта на Европа ще излязат с голяма снимка на Белград и ще кажат сърбите Русия да си ги защитава. ще се прочуем, най-после западът ще открие де е България
138
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
АКО ИМА НАИСТИНА ЗАПЛАХА ЗА ЕВРЕИТЕ В БЪЛГАРИЯ НЕКА ИЗРЕЛСКОТО ПРАВИТЕЛСТВО ДА ГИ ПРИЗОВЕ ДА НАПУСНАТ НАШАТА СТРАНА И ДА СЕ В ПРЪЖДОСВАТ ИМ ЗЕМЯ ,АКО СИ ОТИДАТ ТЕЗИ ЩЕ ВИДИТЕ КАКВА ПОЛОЖИТЕЛНА ПРОМЯНА ВЕДНАГА ЩЕ НАСТЪПИ ЗА БЪЛГАРИЯ ,,,НЕ ВЯРВАТЕ ЛИ НАПИШЕТЕ В ТЪРСАЧКАТА ЕВРЕИТЕ В БЪЛГАРСКАТА ПОЛИТИКА И ИКОНОМИКА И ВСИЧКО ЩЕ ВИ СВЕТНЕ ЗАЩО НИ СЕ СЛУЧИ ТАЗИ,,ДЕМОКРАТИЧНА""РАЗРУХА
137
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Тия мръсни евреи като нищо ще ни гръмнат за да си осигурят подкрепата на Русия за Иран най добре да се вземат много строги мерки на летището кой влиза и кой излиза
136
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ТИКВИТЕ ОТ "ПОЗИТАНО 20" набъбнаха до 7 :)))))))))
135
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
партенка ,я сега да кажат как хванаха в българия осама бин ладен и как американците го пуснаха и до 1989 година как нямаше на територията на България наркотици пак камо ли терористи да ми се разкарват .
134
3
 
8
 
! Отговори
Веселин Маринов преди 12 години
Споко, бе!Нашата полиция ни пази
133
3
 
13
 
! Отговори
ined преди 12 години
Ако Хизбула взривят Народното събрание - най-много ще ни заболи... Ох-х-х...
132
2
 
1
 
! Отговори
Димо, преди 12 години
значи ти си тоя, дето налива пари в хизбудала ): глей сега метрото ще ни взривяват, тамам завършихме първата отсечка след половин век :(
131
7
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
преброяване на ТИКВИТЕ ОТ "ПОЗИТАНО 20"
130
8
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ТИКВИТЕ ОТ "ПОЗИТАНО 20" са трима :)))))))))
129
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Работата е ясна цион отново тръгват да палят война този път срещу ядрен Иран ,зад който стоят твърдо Китай и Русия ,типично по юдейски се използва чуждо пушечно месо ,просто и лесно спретват ни едно атентатче в София терористите от Кедон-подразделение на Мосад ,обществото на запад е потресено и е подготвено общественото (мнение )за война иучастие на България във военни действия срещу Иран ,нищо ,че тази война се очертава да е ядрена важно е (сигурността на Изрел) да не излезе вярно това за 2012
128
2
 
8
 
! Отговори
Страшимир преди 12 години
Повече ме е страх от исраелитите - теракта може да го спретнат те и да го джиросат и на Машалла, и на Иншалла, и на Хизбулла.
127
2
 
6
 
! Отговори
внимание преди 12 години
внимание - всички българи да се отправят към дюнерджийниците ако искат да не бъдат взривени !
126
3
 
5
 
! Отговори
Димо преди 12 години
Стига бе ,какви атентати ги гонят нашите.Нали лично си купувам поне по един дюнер всеки ден ей така,само за да сме защитени от терористите (справка-царя слънце бойко).
125
8
 
6
 
! Отговори
ЛЕЛЕ преди 12 години
ТИКВИТЕ ОТ "ПОЗИТАНО 20" ПАК СА НАЛАЗИЛИ САЙТА, КАТО ***
124
6
 
12
 
! Отговори
За любителите преди 12 години
на дюнери. Знаете ли на тези продавачи на дюнери какво има под ноктите им след като са посетили тоалетната и са използвали ибрикът, а сетете се и да ви е сладко. Ха ха ха.
123
8
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Тия, сумати араби дето са тук какво правят,каква е ползата за обществото от тяхното присъствие ,или само смучат социални,че *** са ни малко?
122
6
 
7
 
! Отговори
Калин преди 12 години
ВСИЧКИ ЧАВЕТА ПО ДЪРЖАВНИ ЗВЕНА И СТОПАНСКИ СУБЕКТИ НАСЛОЖЕНИ И ГРАВИТИРАЩИ ОКОЛО ОРГАНИЗИРАНАТА ПРЕСТЪПНА ГРУПА БСП/ДПС СА ПОТЕНЦИАЛНИ РЕЗИДЕНТИ НА ИСЛЯМИСТКИТЕ ГРУПИРОВКИ!!
121
13
 
17
 
! Отговори
Расист преди 12 години
Смърт за ислямистите !Ако се залови ислямист ,незабавна екзекуция !