Парите на ромските барони – за образование на малцинствата

За това настояват от ВМРО в писмо до премиера Борисов
Обновена: 9 яну 2012 20:10 | 9 яну 2012 20:10, Красимир Ангелов
112
Парите на ромските барони – за образование на малцинствата
Снимка: Impact Press Group

Парите на ромските барони да отиват в целеви фонд за образование на малцинствата, поискаха от ВМРО в специално писмо до министър-председателя Бойко Борисов.

Предложението е по повод огласените намерения на правителството държавата да поема такси за детски заведения на социално слаби роми.

В правителствен план до 2015 г. е предвидено ползването на заеми и европейски средства за дейности по интеграцията на малцинствата.

"Позицията на ВМРО е, че това е дискриминация спрямо съвестните български граждани", отбелязват хората на Красимир Каракачанов.

Именно затова те предлагат и създаването на фонд "Вписване" – "с всички активи, които държавата евентуално ще придобие в резултат на съдебно преследване срещу фигури на организираната циганска престъпност".

"Така, поне частично, ще бъде спазен принципът на справедливост и данъкоплатците няма да поемат задълженията за несвършената до този момент работа или за нечие нехайство като начин на живот", се казва в писмото на ВМРО до министър-председателя.

Още по темата

"Войводите" са категорични, че истинските резултати ще дойдат тогава, "когато административната и финансовата принуда, както и равенството пред закона, накарат циганите да осъзнаят, че неконтролируемите раждаемост и заселване повече не са възможни".

Предложението до Борисов завършва с въпросите:

"Не са ли палатите на Кирил Рашков и другите като него идеални сгради за нови детски градини? Не са ли милионите на забогателите от т.нар. ромско включване достатъчни, за да покрият на първо време програмата за социални жилища? Не са ли свързани социалните жилища с разрушаването на незаконни гета?"

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


112
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
2
 
8
 
! Отговори
:) преди 12 години
Не се притеснявайте БЪЛГАРИ нека Бойко ги интегрира,а след това ще изберем един *** терминатор наречен ВОЛЕН СИДЕРОВ :))))) И ще има повече за нас "кандидат българи"!!!!!!!!
12
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
точно така, наливайте пари в *** - бъдещето на България
11
7
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
мутрата Борисов дали ще се вслуша в призива на българските патриоти или за пореден път ще постъпи мутренски ? гласувайте с плюс или минус .
10
3
 
21
 
! Отговори
Българин преди 12 години
12 - прав си напълно - ГРОБ е престъпна, промангалска партия !!! Щом дори ЦВЕТЕЛИН КЪНЧЕВ скочи срещу новите им "програми за интеграция", заявявайки че те са дискриминиращи българите, за какво говорим повече ?!!? Това парвителство трябва да бъде съдено за апартейд и геноцид срещу Българският народ !!!14 - не можем да я загубим, просто защото ние владеем ресурсите, а *** дори не могат да се хранят сами.
9
0
 
18
 
! Отговори
Н2 преди 12 години
Ако бях *** в София, просто щях да чистя стълби и витрини всеки ден по 8-10 часа. Един вход в нормален блок плаща средно 50 лв./месечно за почистване. Чисти се предполагам за 2 часа. Сметката е проста: ако *** работи по 8 часа на ден и пътува до обектите си 2-3 часа (както всички тук пътуваме), то в края на месеца ще се прибере с най-малко 1500 лв. В тази сметка - *** е домакиня, а 4-5 *** ходят на училище. Никой няма да им вземе другите 400-500 лв. дето им се полагат.Идилия
8
0
 
19
 
! Отговори
Българин преди 12 години
Да не говорим, че наливането на парите на хъхряшките мегапрестъпници в "образованието" на хъхряшките чаавета, означава прехвърлянето на пари от една каца без дъно в друга. Самият факт, че хъхрещото племе е единственото в умереният климатичен пояс, което никога не е създало държава, език, писменост, култура, доказва неговата нисша и непълноценна природна същност. *** трябва да бъдат заставени да РАБОТЯТ, само така някои от тях ще осъзнаят важността на образованието и културата.
7
0
 
19
 
! Отговори
Н2 преди 12 години
Стига с тези наши *** - дайте да ги съберем на едно място и с една прилично оразмерена водородна бомба да си решим проблемите с тях. Друг начин няма. Много ми се иска да са чисти, любознателни, да имат желание да живеят, като нормални хора в 21 век. Условията са на лице, но те продалжават да се занимават с кражби, измами, проституция, просия и т.н. Тези хора са тумор в обществото ни, тяхната култура и бит са камък за шията ни. По целия свят ни бъркат с тях! Трагедия! Дайте водорода!
6
1
 
20
 
! Отговори
мангасян преди 12 години
Достатъчно даваме на тях.С тези пари да се построят детски градини за българските деца,няма смисъл да образоваме мангото.Инвестиция в ***,е загубена кауза.Да направим изкуствен остров в морето и да ги пратим там,да станат канибали и да се самоизядат
5
1
 
24
 
! Отговори
Българин преди 12 години
Дори ВМРО са твърде скромни, аз твърдя, че каквото и да било разпределение на пари, услуги, блага на етнически принцип противоречи на всички правни норми и трябва да бъде безмилостно преследвано !!! Всичко отнето от т.нар. "барони" (дори с цената на бой и изтезания те трябва да бъдат "изтръскани") да отиде в хазната, като поне малка компенсация за милиардите които сме наливали в бездънните *** муцуни !!!И стига с тия "малцинства" говорим единствено за нисшето *** племе !!!
4
2
 
21
 
! Отговори
ku4eto преди 12 години
///Парите на ромските барони.........///......направо в нап.където отиват парите на всички българи.......СТИГА ПРИВИЛЕГИИ
3
1
 
17
 
! Отговори
bobi преди 12 години
Е глупости... че то ние и без това издържаме ромите защото те всички са социално слаби и живеят на наш гръб като ***......защо да даваме на българите и да им помагаме за да имат деца като може всичко да се дава на ***?ддали някой българин може да се похвали че взема нещо от държавата? едвали това е право на *** затоова да става държавата циганистан и това е,а ние да се омитаме от тук за да не храним чаветата от труда ни ..
2
3
 
3
 
! Отговори
манго преди 12 години
ммм, сегааа,кой е шефа на този фонд? Нещо пак ще оплетат сигурен съм. Щом предложението свършва с въпроси значи пръц-пръц...
1
14
 
8
 
! Отговори
4efo преди 12 години
Каракачанов, освободи ВМРО от присъствието си!Мръсен червен агент!