Капка не е разбила „Атака”

Щастливата баба дойде на изписването на внучката си
Обновена: 15 яну 2012 22:28 | 15 яну 2012 22:27,
145
Капка не е разбила „Атака”
Капка чака Волен да подаде молба за развод. Снимка: архив, Булфото

Капка Сидерова отрече обвиненията, че е разбила „Атака”. След два месеца мълчание тя дойде на изписването на внучката си, която носи нейното име, съобщи bTV.

Попитана защо мълча за скандалите в „Атака”, Капка отговори: „За мен времето се дели на време преди раждането на Капка и след раждането на Капка. За времето преди раждането мисля, че хората достатъчно ясно разбраха за какво става въпрос. Аз ще гледам напред и ще започна нов живот и нови планове и нови проекти”.

Капка Сидерова обаче добави, че за нея страницата „Атака” никога няма да бъде затворена, защото е един от създателите на партията и докато все още има хора, които вярват в тази идея, няма да затвори нещо, което е създавала.

Още по темата
22 ное 2011 09:06
223
 „Страницата „Волен Сидеров” мисля, че той самия си я затвори”, каза Капка Сидерова. Все още няма постъпка от нейна или от негова страна за развод.

„Не, няма такава постъпка. Очаквам, като мъж той да направи такава стъпка. Също така и като богослов, който се е клел пред Бога”, каза съпругата на Волен Сидеров.

Щастливата баба дойде на изписването заедно със сина си Димитър Стоянов. Евродепутатът сподели, че е много развълнуван и препоръча на всички млади хора да не се колебаят в решението си да станат родители.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


145
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Много от политиците недолюбват Волен Сидеров, защото казва истината, просто не им е удобен! Това правителство всеячески се опитва да заличи АТАКА от хоризонта, за да не ги спъва за поредните далавери, които ще правят... Най-лесното е да примамиш хората от политическата им група и да ги купиш. Това е практика, която е досущ присъща на мутрата Б.Б.!
29
10
 
4
 
! Отговори
БИВШ АТАКИСТ преди 12 години
Сидера се до плешките.
28
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Като те е страх от мечки, по-добре не влизай в гората! Предатели долни!!! Волен Сидеров е истински лидер. Махне ли се той от АТАКА, национализмът ще се заличи. Ще останат да ни управляват само бездарници, които си мислят, че с пари всичко може да се купи... Всички напуснали парламентарната група на АТАКА са долни продажници, които не заслужават дори да бъдат споменавани!
27
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Трябва да клонираме Волен Сидеров и да го направим президент, мимистър-председател, главен прокурор, председател на парламента и кмет на всеки град само така би се оправила България!
26
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
АТАКА ПОБЕДА!АТАКА ПОБЕДА!ВОЛЕН ПРЕЗИДЕНТ!
25
6
 
6
 
! Отговори
МФР циркаджии преди 12 години
Я нови клоуни на арената , Капка това не е ли турско име ? Цирк Цирк Руски Цирк и Росен петрофф МВР циркаджията пък мене Сидеров *** заплаши ха ах аха ха ах циркаджии *** ха ахахаха ха
24
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
За последен път се уверявам, че българинът е неблагодарник! Волен ги създаде, качи ги на хранилка, а те му изядоха главата! Абсолютни предатели, които избраха преди всичко парите.
23
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Волен Сидеров президент!
22
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ВОЛЕН Е ПОВЕЧЕ МЪЖ ОТ ТЕЗИ ВСИЧКИТЕ, КОИТО ГО ПЛЮТ ПО ФОРУМИТЕ. ТОВА, ЧЕ ВИ ДАВАТ ДРЕБНИ ПАРИЧКИ ДА ПИШЕТЕ ГЛУПОСТИ Е ЯСНО ЗАЩОТО СЕ ПОВТАРЯТЕ С ЕДНИ И СЪЩИ ДУМИ ПРОСТО ГИ КОПИРАТЕ И ГИ ПУСКАТЕ, НО ПОМНЕТЕ, ЧЕ ВИЕ СЪЩО ЖИВЕТЕ В БЪЛГАРИЯ . УТРЕ МОЖЕ И ВАШИТЕ БЛИЗКИ ДА ОГРАБЯТ , ИЗНАСИЛЯТ ИЛИ УБИЯТ, ВИЕ ДА НЕ СИ МИСЛИТЕ, ЧЕ СТЕ ЗАСТРАХОВАНИ ОТ ТОВА. ТОГВА ДРУГА ПЕСЕН ЩЕ ЗАПЕЕТЕ , НО ВЕЧЕ ЩЕ Е КЪСНО.
21
7
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
До плюещите Волен Сидеров: Кое от казаното от него не е истина?
20
13
 
10
 
! Отговори
националист преди 12 години
защото Волен е много Болен психопат...
19
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
АТАКА е нашата кауза! Да, това е нашата партия и това е нашата кауза !С нея започнахме да проглеждаме преди шест години! Отначало тръгнахме с попътния вятър на гнева и недоволството, отвратени от незачитане, с емоцията на българи, търсещи собственото си човешко самочувствие и достойнство в реалния ни живот, тресящ се от коварство, дебелашко лицемерие и ежедневни манипулации от "висшия ешалон на властта. Ние ги избирахме от някъде и от нищото, ние ги издържахме, ние, бедните, които се гърчехме в омагьосания кръг на безработица и банкова задлъжнялост! Безсрамно ни подмятаха в ежедневните си манипулации и обещания. И докато укриваха поредното куфарче и строяха хотелите си, хилеха се зад гърба ни, събаряха ни бедните къщички, безотговорно омърсяваха и пращаха в небитието моралните ни ценности, събирани и съхранявани от цяла една нация над две хилядолетия! И докога ли щеше да се редува пред очите ни тая ежегодна епопея на меланхолия и овчедушиеЕта, така тръгнахме с идеята АТАКА. Тя стана нашата желана рожба, у утехата ни, че поне децата ни няма да живеят в оскъдицата на национален морал. Строяхме си структури по българската земя, с голямо желание и труд, с много грешки и поуки. Денем и нощем. И можем ли да забравим кой ни поведе? Един българин, знаещ и можещ, безкомпромисно, с патоса на Левски. Някои трудно го разбираха, защото някой смути меланхоличното безпътие. Заедно понасяхме обиди, болка от неразбирането, но винаги със чистотата на нашата идеология, пак вървяхме заедно. От 2005 г., до сега, когато уплашени държавници решиха да ударят коварно в по-лична зона лидера ни - неговото семейство.Ние питаме: какво от това, господа? Късно е господа за китка, защото българите вече прогледнаха, народът ни се възроди! Нима има съмнение по това, че няма по-чиста идеология от тази на АТАКА, нима има друга партия, която в годините на съществуванието си да не е участвала в кражби и корупция на народа си? И врагът знае, господин Сидеров, че семето е посято, че от този срамен бъркоч ще излезем още сплотени и заедно! Няма да погазим чистотата на идеологията си, защото тя приляга само на нас, българските патриоти! И враговете ни знаят, господин Сидеров, че АТАКА е Сидеров, че Сидеров е АТАКА, заедно с всички нас!
18
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Вестника го закри Бойко Борисов, като открадна субсидията на АТАКА чрез дезертьорите-депутати от партията на Сидеров. Просто Б .Б. ги купи. С тях при ГЕРБ отидоха и милиони левове, полагащи се по право на АТАКА. Този финансов удар бе дело на ГЕРБ с цел да се задуши финансово АТАКА - партия, която не разчита на спонсориране от престъпници-олигарси, а само и единствено на държавна субсидия! Питате защо е всичко това ли? Ами защото АТАКА е единствената партия, която води яростна борба срещу антибългарската политика на тоталитарната партия ГЕРБ!Напълно подкрепям протеста на журналистите от в. Атака, които не се страхуват да се опълчат на престъпното статукво, което Бойко Борисов представлява. Самият той е свикнал да мачка медиите и те да изпълняват всяко негово желание. Всеки е чувал за това, че Бойко звъни в редакциите на вестниците и им се кара, когато не е доволен от написаното. Е, това с Атака не може да стане, нито с телевизия Алфа. Затова и Б. Б. удря директно по финансирането на вестника, като по този начин мисли, че ще им затвори устите. Не, Бойко, няма как това да стане. Защото зад Атака стоят стотици хиляди избиратели и читатели на вестника, които няма да го изоставим.
17
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Само вестник Атака и телевизия Алфа останаха медиите, които честно и нецензурирано отразяват обществените нагласи в държавата ни. С удоволствие четях вестника и гледам телевизия "Алфа". Там няма фалш, всичко е истина, която никъде другаде няма да се види и прочете. Да е жив и здрав Сидеров и всички атакисти и симпатизанти.
16
7
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Сидеров е моят президент. Най-добрия политик защитавал винаги интересите на България.
15
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ВОЛЕН Е НАПЪЛНО ПРАВ , ЗАЩО ВСИЧКИ ДРУГИ ПОЛИТИЦИ СЕ ДЪРЖАТ КАТО МЕКИ КИТКИ КОГАТО ГИ ПИТАТ ЗА ***, А НА ТЕЗИ , КОИТО ПЛЮЯТ ПО СИДЕРОВ ДА ПОГЛЕДНАТ ПОКРАЙ ТЯХ ТАМ КЪДЕТО ЖИВЕЯТ КОЛКО ОТ *** СИ ПЛАЩАТ ДАНЪЦИТЕ, ТОКА , ВОДАТА КОЛКО САМО МАЛКА ЧАСТ. НЯМАЛИ КЪДЕ ДА ЖИВЕЯТ МОЕТО СЕМЕЙСТВО СЕ ТРУДИ, АЗ СЕ ТРУДЯ ОБЩ РАБОТНИК СЪМ, НО УСПЯВАМ ДА СИ ПЛАЩАМ НАЕМА, ТОКА , ДАНЪКА , ЛИШАВАМ ДЕЦАТА СИ ОТ ПАРИ ЗА ДА ПЛАТЯ ПЪРВО ТОВА , А *** НЯМАЛО КАДЕ, НА СЕЛО ИМА МНОГО ЗЕМЯ ДА РАБОТЯТ И ДА СИ ВАДЯТ ХЛЯБА , ТАМ ЩЕ НАМЕРЯТ И ЕНТИНИ КВАРТИРИ.
14
3
 
5
 
! Отговори
Волен преди 12 години
Ама аз и разбих кафявата точка ;))
13
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Само Атака!
12
7
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Господин Сидеров, вие сте много достоен българин. Който Ви обижда си е за негова сметка
11
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
OSTAVAM VQRNA NA ATAKA I ZNAM 4E SME MNOGO....ZNAM GO,SIGURNA SAM