БСП не се отказват от нов вот на недоверие

Левицата събира подписи за анкетна комисия за полицейското насилие
Обновена: 26 яну 2012 15:07 | 26 яну 2012 15:07,
43
БСП не се отказват от нов вот на недоверие
Антон Кутев Снимка: архив, БТА

БСП вече събира подписи за създаване на анкетна парламентарна комисия, която да изясни нашумелите напоследък случаи на полицейско насилие.

Според левицата, докато тече установяването на истината, Цветан Цветанов трябва временно да напусне поста си на вътрешен министър.

Става въпрос за политическо, а не за полицейско  насилие, смятат червените.

„Бойко Борисов заявил, че иска не една, а три комисии – могат да бъдат и 15, но ние настояваме за една, която да свърши работа“, посочи депутатът Антон Кутев.

„Трябва да я има тази комисия, защото остават безброй неотговорени въпроси. Така и не разбрах този човек в Перник – свидетеля, убили ли са го или се е самоубил. Така и не разбрах защо трябва първо да арестуваш някого и след това да направиш обиск и да установиш, че няма нищо там. Трябва на всички тези въпроси да бъде отговорено от една анкетна комисия“, обясни Кутев.

„Цветан Цветанов не може да остане начело на МВР, докато това тече. Виждате безобразните твърдения на полицаите, които казват, че понеже нямало на въоръжение антишокови палки, затова не са използвали такива. Имам конкретен въпрос към Цветан Цветанов – ПВЦ тръби имат ли на въоръжение в МВР?, запита Антон Кутев.

Още по темата
Левицата не се е отказала и от намерението си за вот на недоверие в сектор "Сигурност". Само оставката на Цветанов може да го предотврати, отсече Кутев.

Той припомни, че днес се навършват шест месеца от последния вот на недоверие към правителството, което означава, че могат да започнат нови сондажи.

Той обаче подчерта, че първо трябва да се проведат разговори с останалите политически сили, за да се чуят техните условия, и след това да се премине към събиране на подписи за нов вот на недоверие.

Очакванията са за подкрепа от всички политически партии извън ГЕРБ и независимите депутатите, които получават субсидията си от ГЕРБ.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


43
Още по темата: вот на недовериесектор
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Имало криза!? Я какъв си охранен. Грабвай лопатата и бегом да чистиш снега. Поне нещо да свършиш,вместо да каканижеш глупости прад всеки журналист, който ти се мернепред погледа.
30
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
БСП заедно с малкото си останали привърженици да се махат от България!
29
4
 
12
 
! Отговори
ДАН преди 12 години
ЧЕРВЕНИ *** СМЕШНИЦИ
28
1
 
13
 
! Отговори
д-р Георгиев преди 12 години
*** мутрата е тоя. Имам чувството, че всичките *** една и съща грозна майка ги е раждала. Всичките изглеждат еднакво ***, мазни и не лицеприятни, смея да твърдя. Излъчват някаква погнуса и ти става неприятно като ги гледаш, дори леко ти се пригажда. А какви глупости ръсят само... Вечер като си ги четат и те не вярват какви тъпотии са изприказвали, но не са виновни - докато има пенсионерска тълпа овце, ще има и комунисти - грозни, крадливи лъжци...
27
0
 
7
 
! Отговори
един българин преди 12 години
Анархокапитализмът не е демокрация!Членовете на БКП (БСП) никога няма да осъзнаят, че всички хора имат права!Цветан Цветанов - никога няма да стане гинеколог!
26
3
 
11
 
! Отговори
Тъпа мутра преди 12 години
е тоя от снимката. Не зная дали наглостта им е по-голяма от простотията или обратно, но тая *** заслужава това, което тя е правила по лагерите. Няма по-нагло, по-безочливо, по-крадливо, по-лъжливо, по-продажно, по-манипулативно, по-нищо не казващо, по-*** "НЕЩО"/наблягам на нещо, защото тия не са представители на нито един вид от фауната/ от комуниста. Дето е казал народа - "От прасе мас и от комунист власт, само с нож се взима". Да пукн..е всички дано... И верния ви беловлас електорат...
25
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
По-важно за БСП е празноговоренето пред камерите,повтарянето на едни и същи мантри и загубата на парламентарно време,отколкото резултатът от вота.С това те се самозаблуждават,че печелят доверие,без да забелязват,че в захлас ги слушат най-вече червените бабички.
24
0
 
8
 
! Отговори
до 23 преди 12 години
Българската журналистика е като българската съдебна система,казват,че съдебната система била корумпирана. Ще трием всичко отрицателно за нашата любима партия и за активистите й:))))))))))))
23
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Днес.бг, поздравления за подбора на снимките! Уникално изразителни!
22
0
 
13
 
! Отговори
даааа преди 12 години
Гледах го Яне по НТВ и макар ,че е луд, каза доста интересни, бих казал смайващи неща за тези помилвания. Ето за това трябва да се създаде парламентарна комисия и да отговорят как наркотрафикант, убиец и изнасилвач осъдени на по 5-6 години са помилвани и пуснати от Марин за по 5-6 месеца или за по-година
21
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
По злобно завистливо и мръснишко племе от комунистите няма. Това са терористите на европа.
20
0
 
17
 
! Отговори
Червеняков преди 12 години
Моля другарите за по голяма активност. Ние сме 100 годишна партия и не може да позволиме един пожарникар да ни вземе власта. Господин Доган трябва да си прави ново барбекю; др.Станишев иска да си прави детска градина; др.Първанов трябва да ходи на лов в Африка; па и за нас ще остане по некое друго милионче. Бъдете по активни.
19
5
 
19
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА original преди 12 години
Абе червени ***, не се занимавайте с глупости, а хващайте лопатите да чистите сняг да ви се охладят *** ***!!!...
18
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
БСП да кажат за помилванията на техния горещо любим екс-вожд - Гоце!
17
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Другарю Кутев, каквото и да сторите, НЯМА ДА ВИ ЗАОБИЧАМ!!!
16
0
 
9
 
! Отговори
....? преди 12 години
Ко стаа тука бре , всичко изтриват ,егати и форума ?
15
0
 
16
 
! Отговори
Аз преди 12 години
Тази мазна свинкя от снимката нямаше ли фабрика за бабичешки килоти? Тази сутрин на него ли Влади Въргала му разкова ***?
14
10
 
4
 
! Отговори
до 51 преди 12 години
.....облякъл се Илия ,...пак в тия---това е Бг !Демократите по-крадливи от комунистите ---доказаха се!
13
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Луд умора няма! Лудите *** не разбраха ли, че българите не ги искаме в управлението?
12
2
 
4
 
! Отговори
Гордо червен преди 12 години
Нека , да се види че партия майка е жива, всички сме излезли от там , няма да го забравим :)