Словесна стрелба в ефир - Лечева срещу Борисов

Двамата се счепкаха заради "Арена Армеец"
Обновена: 16 фев 2012 14:38 | 16 фев 2012 11:00,
456
Словесна стрелба в ефир - Лечева срещу Борисов
Весела Лечева Снимка: архив, Булфото

Премиерът Бойко Борисов и бившата шефка на ДАМС Весела Лечева се сдърпаха заради "спортното бижу на София" - зала "Арена Армеец".

Лечева беше гост на Николай Бареков в сутрешния блок на TV7 и изтъкна, че предишното правителство е свършило повечето работа по залата.

"Гордея се, че ние направихме първата копка на Арена "Армеец". Ние свършихме около 80% от работата на Бойко Борисов. Оставихме всичко в ръцете на строителя. Постлахме червено килимче, по което да премине Борисов", посочи ексшефката на ДАМС и носител на множество медали по спортна стрелба Весела Лечева.

"Ако трябва да съм още по-язвителна, единственото спортно съоръжение от "А" до "Я", което направи Борисов, е езерото "Ариана", добави Лечева. 

Думите й обаче явно са жегнали Борисов, който веднага се включи в ефир, за да я опровергае.

"Всичко сме направили ние - от първата копка до пускането в експлоатация на Арена "Армеец". И това са много такива обекти. "Спорт Палас" във Варна го заварихме в безобразно състояние и го ремонтирахме", каза по телефона Бойко Борисов.

Весела Лечева пък му опонира, че е оставила 10 млн. лв. за ремонта на "Спорт Палас" и реконструкцията била започната.

"Вие ми оставихте половин милиард под водата. Какво финансиране сте ни оставили, за четири години защо не го направихте вие", попита Борисов.

"Защото вие бяхте кмет и ни разигравахте като маймуни", контрира му Весела Лечева.

Тя коментира и ситуацията в левицата в момента.

"До конгреса на БСП има време и се надявам Георги Първанов и Сергей Станишев да не поставят редовия симпатизант пред сложен избор. Всяка една битка е в полза на трети субект. Това означава отдалечаване на БСП от властта", е мнението на Весела Лечева.

Предложението й е Станишев да отстъпи от лидерската битка, защото това ще го издигне още повече и ще покаже, че наистина е един зрял политик.

"Ако трябва да бъда откровена, мисля, че Сергей може да каже в един момент, че може да остави БСП в сигурни ръце и това са ръцете на Първанов", заяви Лечева.

"Останах изненадана от скандалите във федерацията по стрелба. Мария Гроздева е най-успешния ни спортист, а да не забравяме, че такива хора са с по-особени характери, затова са и номер 1. Роенето на спортните клубове не започва с Мария Гроздева и не може тя да се поставя в точка "Разни". Мария не го заслужава", коментира още Весела Лечева.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


456
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
280
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Тази зала в сегашният си вид е адски неудобна. Всичко около нея се запушва, ако залата се напълни малко повечко, а за прибирането след това, направо не мис е говори. Бях в препълнена зала преди няколко месеца и после повече от час нито едно средство на градския транспорт не можа да стигне до Плиска благодарение на това как построи залата на това място Бойко Борисов.
279
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Вижте сега,при демокрацията е така.Демократите се тупат в гърдите и режат лентички,а кой демократ какви комисионни взима,никой не казва. 22 години демокрация и пазарна икономика и все демократи ни управляват.Защо вместо да се оправим вървим все надолу?С тази зала е същото.Демократът Бойко Борисов си остави ръцете с тази зала,в която може ли да се провежда примерно съсзтезание по лека атлетика на закрито? Направиха ли се първоначалните промени за транспорта,защото сега е ад, ако залата е пълна?
278
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
НА ТАЗИ НА СНИМКАТА МЪЖА И Е ОЩЕ В КОМА ЩОТО ГО ГРЪМНАХА....БЕШЕ СЪВЕТНИК НА ГОЦЕ
277
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
За комунистите, да направиш първата копка, значи да построиш 80% от нещо :))) Ами дайте ми една лопата, за да построя първият небостъргач в България тогава :)))) Безмозъчни твари :)))
276
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
И двамата са прави.По времето на Весела Лечева се започна по-голяма зала за малко повече пари.Бойко Борисов направи доста по-малка зала за малко по-малко пари.Всъщност при Бойко Борисов залата относително поскъпна.Не виждам на какво основание Бойко Борисов се хвали с залата?Би трябвало да се срамува,че не построи предвидената зала.Сегашната зала е проектирана за 20 дни от един добър архитект,но той работи по параметри зададени му от ГЕРБ и не е длъжен да знае,за кой спорт каква зала трябва.
275
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
За тази зала трябва да се набляга на друго - какво бе проектирано и как ГЕРБ орязаха залата и сега не става за много спортове, отделно, че орязаха и местата за паркиране.
274
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Преди 89година мразех старите комунисти и се надявах, че след 89г. няма да ги има ще изчезнат, но за жалост съм се лъгал от 2009 година старите комунисти пак се появиха във власта с нова партия ГЕРБ
273
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
тази пък какво иска, да не е закъсала за медийно внимание?
272
1
 
1
 
! Отговори
до 334 преди 12 години
Прав си ограничен съм, падам си по жени за разлика от теб.Кой е *** се вижда.Само ти не си разбрал с какви пари е строена залата.
271
0
 
4
 
! Отговори
до 327 преди 12 години
Комплексиран ***,не ми пиши в женски род.Елементарното ти писане само говори за теб.Добре е да отидеш да свършиш нещо полезно ,като и без друго си ограничен.
270
5
 
6
 
! Отговори
Киро преди 12 години
ДС, ако са го закъсали, щом почнаха да разчитат на свекървите. Преди Пръмовица, сега Велевица.
269
1
 
3
 
! Отговори
до БГ Цирка преди 12 години
Поинтересувай се първо колко струва строителството на един км и в Европа и тогава пиши глупости.Това да не ти е селския път пред къщата ти.Ти какво си мислиш ако мислиш въобще де като се направи,че не трябва подръжка ли?Тази подръжка да не е без пари.
268
6
 
4
 
! Отговори
нвяэхнвяхяэ преди 12 години
Досега реваха от Бсп че не трябва да се строи зала защото било криза и нямало пари ,а.....сега почнаха да ревът и се хвалят че я били построили залата. Абе драги ми комунисти нещастни имам един въпрос - Къде ще ви се проведе конгреса че един познат дето се занимава със експлозиви ме попита?
267
2
 
1
 
! Отговори
До Питанка преди 12 години
Питанка=Глупавка.Дано да се сетиш защо.Айде сега обратно пред огледалото да си правиш прическа.Маникюра също ти е за ремонт след простотията която написа.То тая работа не е като чалгата и турските сериали.
266
1
 
3
 
! Отговори
до 317 преди 12 години
Смешен си и ти и тоя дето ти сложи плюса.За Цанков камък виновника го търси другаде.Така че тиквата май си ти щом не знаеш това.
265
2
 
9
 
! Отговори
питанка преди 12 години
А някой знае ли с какви средства се построи Арена "Армеец "? С тези на *** ,затова и подкрепата на Бойко за Киро беше пълна.
264
5
 
6
 
! Отговори
Kiro преди 12 години
Весела Лечева, трябва първо да каже нещо за съпруга си и след това да кометира другите.Това което предприема не случайно, защото предстой разкриването на кредитните милионери от ДС. Тоест тоези който прилапаха парите на нашите родители. Има ли някой ввъв форума, който да се съмнава, че М. Велев не е от тях.Освен това трябва да каже, защо бе уволнена от Богомил Бонев от МВР при това дисциплинарно. Освен това искаме да чуем нейното становище за Бургаските солници.
263
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
и наетите консултанти за десетки милиона и те се бават за АЕЦ Белене
262
4
 
21
 
! Отговори
Българин преди 12 години
Задавате ли си въпросът: Кога наистина работи Премиерът?Работи ли изобщо ,или стои пред телевизора с телефон в ръка и чака някой да каже нещо за него ,което не му харесва и да влиза в словесна война.Слушах го тази сутрин и ме беше срам..
261
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Точно тези стрелци-спортисти с военни звания и чинове изтрепаха сума ти мутри.