Холандският антибългарски сайт няма да бъде спрян

Според Хеерт Вилдерс пускането на сайта не представлява липса на толерантност
18 фев 2012 12:50, Бойчо Попов
349
 Холандският антибългарски сайт няма да бъде спрян
Лидерът на холандските националисти Хеерт Вилдерс. Снимка: Reuters

„Нямаме нищо против жителите на Централна и Източна Европа, но определени групи от тези страни създават проблеми в Холандия. Те извършват много престъпления, отнемат работни места на местните хора и използват социалната ни система. Все пак на сайта има възможност както да се оплачеш, така и да обявиш, че нямаш никакви неприятности с българите и румънците", заяви лидерът на Партията на свободата Хеерт Вилдерс в интервю за предаването „Факторът Кошлуков” по ТВ7.

Холандският политик е категоричен, че целта на сайта е резултатите от него да бъдат представени на холандското правителство. "Имаме сигнали за престъпления, за пиянство на публични места. Властите трябва да са наясно с всичко това и да вземат мерки", обясни Вилдерс.

Вилдерс смята, че пускането на сайта не представлява липса на толерантност. „Все пак защитаваме интересите на холандци, които гласуват за нас. Борим се за техните интереси. Нямаме никакво намерение да закриваме сайта“, каза политикът и добави, че партията му е категорично против оставането на България и Румъния в Европейския съюз. „Тяхното изхвърляне обаче не е възможно, тъй като ние нямаме мнозинство в парламента, а те вече са пълноправни членки на съюза“.

Според социолога Андрей Райчев обаче още по дефиниция сайтът е тенденциозен и манипулативен. По думите му новата националистическа вълна в Европа е обяснима с факта, че европейците за първи път не са в ситуация на превъзхождащото всички останали великодушно същество, което може да „извади някой ненужен гулден и да го даде на бедния негър“. Холандците вече са принудени да се конкурират с реални хора, които произвеждат по-бързо и за по-ниско заплащане, обясни още Райчев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


349
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
216
0
 
11
 
! Отговори
Skeptika преди 12 години
Ето клип да разберете истинския проблем на Холандия и Белгия. С холандците и белгийците е свършено, да се оправят. Ние не сме им проблем. Вижте клипа поне до средата. Всеки народ си заслужава съдбата... youtube/watch?v=azyyqZJx6og
215
0
 
8
 
! Отговори
БЕЗ КОМЕНТАР.. преди 12 години
Нямаме нищо против жителите на Централна и Източна Европа, но определени групи от тези страни създават проблеми в Холандия. Те извършват много престъпления, отнемат работни места на местните хора и използват социалната ни система.........
214
7
 
0
 
! Отговори
259 до 264 преди 12 години
Аз съм от мислещата реколта. Говориш глупости, понеже нищо не разбираш от конфликта в Югославия.Холандците действаха добре спрямо обстоятелствата. С други вместо тях щеше да е по-зле, както вече обясних.
213
1
 
24
 
! Отговори
Българска земя преди 12 години
Спи, Дяконе! Не се събуждай!Остани в незнайния си гроб!Добре си ти... От там не виждашсъдбата на достойния ни род. Не виждаш майките,които днес не раждат.Стариците край кофите за смет.Бащите със джобове празни,в ръцете с куфари и здравец за късмет. Децата ни са вече на изчезване.Селата мъртви. Пусти градове.Строим хотели, паркинги, гаражи...Край просяка минава БееМВе. На "пътя към Европа" се продаватв ръцете с кукли малките моми.Те детството си в сънища сънуват.
212
2
 
16
 
! Отговори
Радо преди 12 години
Този *** сигурно ходи да го *** холандските амуджи и за това е против източноевропейците
211
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Стоп на циганизирането и ислямизирането на България.Балканите и Европа!Стоп на чалгата,турските сериали,новините на турски език.Забрана на партии насаждащи етническа и религиозна омраза в православна България.Да се отнемат незабавно паспортите на всички ***, които се срамуват от българския си произход, правейки се на велики траки,османотураки и т.н.
210
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
що ми се струва че тоя е нещо сбъркан в лицето!? Тая отворена устица и тоя премежен поглед що ли ме навяват на някои нелицеприятни мисли??? явно е друсан и още е под наркоза...,ама като го гледам какво изпънато личице има - що ли си мисля че са го опънали иззодзадзе???
209
5
 
2
 
! Отговори
до М21 преди 12 години
Това , което направиха холанските "войници" в Югославия бе предателство към войнишката им клетва и бойните знамена!------------ Холандските войници не са извършвали никакво предателство. Ти си абсолютен невежа и не знаеш какво говориш.
208
1
 
16
 
! Отговори
МИРО преди 12 години
ТОЯ ОПРЕДЕЛЕНО Е ГЕЙ-ОТ НАЙ-ДОЛНИТЕ ХОЛАНДСКИ.ТОВА Е НАЙ-ТЪПАТА И ДОЛНА НАЦИЯ В ЕВРОПА.АМИ МЕКА КИТКО,КАТО ПРАВЯТ ПРОБЛЕМИ БЪЛГАРСКИТЕ *** ВЗЕМЕТЕ МЕРКИ БЕ-БИЙТЕ,ЕКСПУЛСИРАЙТЕ,НАКАРАЙТЕ ГИ ДА СПАЗВАТ ЗАКОНИТЕ
207
1
 
17
 
! Отговори
мбуахаха преди 12 години
Ако и ние като Холандия си легализираме наркотиците, проституцията и корупцията, няма да има проблем да влезем в ЕС:)) Холандия - една от скритите съюзници на Нацистка Германия ще ни говори за демокрация. Ай сиктир и на разпадащия се ЕС и на толерастията!!!!
206
0
 
9
 
! Отговори
антибългарски !!! преди 12 години
Това не е антибългарски сайт и престанете да лъжите българския НАРОД.НЕ ИЗПОЗЛВАИТЕ ОПРЕДЕЛЕНИ ДУМИ ЗА ДА НАСАЖДАТЕ СТРАХ НА НАРОДА.Достатъчно страда и продължава да страда от САМАТА СИ държава БъЛГАРИЯ.
205
0
 
10
 
! Отговори
Е-бател преди 12 години
Дупча и запълвам холандски ДУПКИ всякакви...
204
1
 
16
 
! Отговори
ТPE3BEH преди 12 години
Toзи на снимката е холандския вариант на БОЛЕН сидеров...Същият *** като него, същата визия и изражение на лицето, същите пошли послания за да радва простолюдието и да гласуват за него...
203
2
 
5
 
! Отговори
до 252 преди 12 години
Това е просто пример за нежелание да се рискуваш за по-нисши цивилизации.Намирам го за нормално.Ти кое не разбра?Освен това трябва да се благодари на холандците - ако бяха пуснати българи на собствено командване, щяха да вземат страна в конфликта (или на сърбите или на който плати повече) и жертвите щяха да са пъти повече! Да не мислиш, че случайно бяха избрани чак холандци?
202
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Подкрепяме идеята България и Румъния да напуснат ЕС. Разбира се, това не е възможно, тъй като нямаме мнозинство в парламента, а те вече са пълноправни членове на Съюза.Това заяви лидерът на крайнодясната холандска Партия на свободата - PVV Хеерт Вилдерс, в интервю за Факторът Кошлуков" по TV7.
201
1
 
11
 
! Отговори
Васил Златарски преди 12 години
Васил Златарски Братя.Пазете целокупноста на България, като зеницата на окото си! Цялото змийско котило на т.н. тракедонисти автохтонисти, цели разпокъсване на България.За целия негативен имейдж на България в Европа са виновни именно тези *** които се срамуват да се нарекът българи.Техните орди плячкосват банкомати в цяла Европа,проституират,продават дрога и т.н. Пъклените планове на тези псевдо патриоти трябва в зародиш да се задушат,преди да е станало късно. Тези нехранимайковци подмолно подготвят Косовския сценарий за България.Съединението прави силата!
200
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
е та сега разбрах, че имаме армия (мироопазваща) хахаха! А бе вие сте големи смешници. Кой нормален холандец ще ходи в мироопазващи части, като заплащането не е добро в сравнение с парите които взема един работещ в Холандия! ***, ти що ходиш да "мироопазваш" :) ? Веднага ти казвам "защото толкова ти е акъла, та ходиш за някое друго евро повече, да си рискуваш трибуквието"!Цялата мара втасала, сега холандците виновни, че ганъо е ***.
199
1
 
1
 
! Отговори
до 250 преди 12 години
Тцъ, те отрязаха Хасан и Мюмюн отдавна, с яко визи - но българите няма как...
198
0
 
4
 
! Отговори
до 236 преди 12 години
да сравняваш 4000 избити деца жени мъже със свинчета е много долно,не те знам що за човек си ,обаче аз нежелая да имам нищо общо с такива като теб
197
0
 
1
 
! Отговори
war against Wilders преди 12 години
meldpuntmiddenenoosteuropeanen.nl/geertwilders.nl/pvv.nl/Napadaite hakeri!!!