По ръцете на Чочо няма барут, заяви Костов

Появи се и любовно писмо на самоубилия се похитител на Мирослава
Обновена: 2 мар 2012 12:06 | 2 мар 2012 10:40,
70
По ръцете на Чочо няма барут, заяви Костов
Иван Костов. Снимка: Impact press group

По ръцете на самоубилия се Стойчо Стоев - Чочо, който е сочен за един от извършителите на убийството на Мирослава в Перник, не е имало барутни частици, каза съпредседателят на Синята коалиция Иван Костов.

Той обясни, че има достоверни източници, които са му дали тази информация. По думите му този факт не доказва, че Стоев не се е самоубил, а само показва, че управляващите не казват истината за случая.

Стойчо Стоев – Чочо се самоуби в дома си в присъствието на полицаи, малко след като беше задържан за съучастие в престъплението.

Още по темата

Костов е член на алтернативната комисия в парламента, която разследва случая с убитата Мирослава в Перник. В момента в Народното събрание работят две комисии, които разследват случаите на полицейско насилие. Едната се състои от депутати от мнозинството и независими, а другата е сформирана от опозиционни народни представители.

Управляващите обявиха втората комисия за нелегитимна.

Костов разказа пред Нова телевизия, че депутати от алтернативната комисия са ходили в апартамента на Чочо, за да се запознаят с фактите около случая по-подробно.

Депутатът от ДСБ обясни, че се e появило и любовно писмо на Стойчо Стоев до жената, с която е имал връзка. По думите на Костов това писмо доказва, че Чочо е имал желание да живее и да се реваншира на приятелката си за нещо, което е извършил.

Народният представител отказа да даде подробности и обясни, че комисията ще разкрие всичко, когато приключи работата си и изготви доклада си.

Костов заяви, че се надява най-лошите му очаквания да не се оправдаят. “Доказването на покровителството на полицейското насилие от страна на държавата ще е много лош знак“, допълни той.

Костов отказа да потвърди появилите се твърдения, че Стойчо Стоев е бил шофьор на независимия депутат и член на комисията за разследване на полицейското насилие Димитър Колев.

Съпредседателят на Синята коалиция обаче каза, че Стоев и Колев със сигурност са се познавали. От своя страна независимият депутат заяви пред журналисти в парламента, че не познава самоубилия се похитител на Мирослава, а само жената, с която от известно време Стоев живеел.

Костов обясни, че ролята на Колев в комисията на управляващите е да спъва работата и я прави неефективна.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


70
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
54
3
 
1
 
! Отговори
до 63 преди 12 години
Костов трябва да е затвора мойто момиче, а избор винаги ще има: имиграция, нека се самоизядат тук
53
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
О-п-пала-а-а. Ква стана тя.
52
3
 
6
 
! Отговори
крис до 58 преди 12 години
Ако ТИ бе на дереджето на родителите на Мирослава и на "Костя" щеше да се радваш.
51
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ще дойде време пак да търсите Костов да ви спасява от паветата както през 97-*** ама няма да го намерите. А вие дето нямахте пари за хляб и като се наядохте избрахте "Цара" през 2001 и после мутрата Боко ще ви питам какво ще избирате като пак стигнете да нямата пари за хляб.
50
0
 
22
 
! Отговори
Петър Стоянов преди 12 години
Браво ....Иване....докажи им че те са ....МАФИЯТА....в България нека най после народа знае че настоящата .МИЛИЦИЯ ....съсъпва държавата ни а за това им се дават 20 заплати като излязат в пенсйя за добре свършена работа Браво на най престъпното правителство за преходният периодна България всички..ЛАБОРАТОРИЙ ЗА амфетамини са тяхни..АЧКОЛСУМ МАШАЛА
49
2
 
30
 
! Отговори
gostenkata s kosata преди 12 години
Давай Костов...от Перник съм и познавах Чочо,със сигурност имс много гнило в тая история и дано се разплете
48
29
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Кой ли го слуша още тоя?! Май един файтон останаха.
47
23
 
5
 
! Отговори
Костя Иванов преди 12 години
Вуйчо Ваньо, ама ти кога стана оръжейник? Преди 10-ина годни беше добър политик и и нелош премиер! Не си срами името!
46
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Митето Колев мрънкаше като наа*ан вчера пред журналистите,що така бе,Мите?Сигурно знаеш много тайни,дет не трябва да видят бял свят?
45
3
 
39
 
! Отговори
Бачо преди 12 години
За пореден път само Костов има смелостта да каже истината.Боко е замесен и за това се опитва да потули случая
44
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Колко приказки, колко парламентарно време, ходеници напред-назад... и то за какво?Четейки и осмисляйки фактите, оставам с впечатлението, че цялата уйдурма не е заради погубената Мирослава, мир на душатай! Не заради декларираните на всеослушание принципи, избирателите или необходимостта от някаква човешка справедливост и възмездие ... Не!Май всичко опира до доуточняване на взаимоотношенията между тези, дето са избрани от нас и би трябвало да работят за доброто и благото на всички ни.
43
34
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Хиените (Hyaenidae) са семейство хищници, които се срещат в Африка и Азия. Хиените са известни с това, че се хранят предимно с ***- имат силно развито обоняние. Надушват труп от над 10 км.Политическите хиени Костов, Станишев, Доган надушиха ГЕРБ и се активизираха. Колкото и да са ограничени, разбраха че Бойко Борисов е колос на глинени крака и им потекоха лигите да влезат пак във властта.
42
0
 
52
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
- Майката на Чолев е била любовница на Мишо Бирата. След смъртта на Михаил Михов между наследниците му вдовицата и Борис Чолев, незаконния син на Бирата, са започнали страхотни караници за наследството. Става дума за над 30 милиона лева; - Стойчо Стоев - Чочо бизнесмен с кариера, спонсорира община Перник . Фирмата му Пътстрой инвест на няколко пъти е спонсор на Община Перник. Стойчо дава пари за Фестивала на кукерите, през 2008 г. с гости президентът Георги Първанов. Арестуван заради палежа на луксозен "Мерцедес", собственост на бизнесмена Ясен Миланов. Охранител на Фьодор Фьодоров - Федята. Лихвар. Разполага с арсенал от 3 оръжия.;- Марио Любенов - Заека. Фирмата му МП Факторинг енд консултинг се занимава с консултантска дейност и връзки с обществеността и е имала търговски взаимоотношения с Община Перник. През март 2011 г. той и съучастникът му Калоян са задържани за задигнат в Перник "Фолксваген Голф". При проверка в апартамента на Марио в ж. к. Изток се открива печатница за пари. В жилището криминалистите се натъкват и на вещи, от които става ясно, че Марио се готвел да обира банка. Съученик на Илиян Тодоров, който бе оправдан за двойното убийство пред дискотека Соло.Марио бил приятел със серийния убиец Станислав Ангелов Сиси. Телата на две от жертвите му бяха заровени в гората над пернишкото село Плениница. Предполага се, че заради това Марио е избрал да умъртви именно там Мирослава. - Фьодор Фьодоров-Федята , известен бизнесмен , съдружник на братя Галеви. Тримата заедно са имали намерение да купят от Пламен Миланов бетонов възел. - Независимият депутат Димитър Колев е бил в близки отношения с единия заподозрян за убийството на Мирослава от Перник Стойчо Стоев . Жената на Чочо е била технически сътрудник през периода 2006 - 2007 г. на Димитър Колев. Димитър Колев първо е член на СДС, после на НДСВ заедно с жена си Милотинова, (НДСВ го направи областен управител).После е от РЗС, а сега е с ГЕРБ. Това са преплетените свински чурва на прехода: Стойчо Стоев, Марио Любенов, Фьодор Фьодоров-Федята, братя Галеви, Мишо Бирата, Станислав Ангелов Сиси Димитър Колев . Бандити, депутати, бизнесмени - МАФИЯТА.
41
0
 
35
 
! Отговори
жена на 21 преди 12 години
Правителствени, полицейски, правосъдни и бизнес мафиоти ако искат да се трепят всеки ден, но защо трябваше да убият едно невинно дете ? Това ни учи - ДАЛЕЧЕ ОТ ПАРИТЕ ! защото докато различим мръсните от чистите пари може да си отидем от този свят. Мъж който не бил в казарма изобщо да не ми се появява пред очите !
40
5
 
15
 
! Отговори
ДО 39 преди 12 години
СМЪРТТА ОСВЕН ОТ КУРШУМ МОЖЕ ДА Е И ОТ НЕЩО ДРУГО - НАПР. ХАПЧЕТАТА ОТ СОФАРМА КОИТО ТЕ КАРАТ ДА НЕ ВИЖДАШ ЖЕСТОКАТА ИСТИНА:)
39
4
 
47
 
! Отговори
е, преди 12 години
Правителствената мафия е затворила устата на Чочо за винаги. Какво толкова чудно има ? Печатница на фалшиви паричка, държавни тайнички и.т.н. . Полицайчетата били с него в дома да се разпитат един по един от опозицията и нещата може да започнат да се нищят.Нарочения убиец на сестричките от Пазарджик Лазар не успяха да го самоубият, просто е бил малко по-далечко от София. Практиката е най добър учител,Живеем в мафиотска държава с олигарски управления от 1944. Всички се страхуват за живота си
38
0
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Стойчо Стоев - Чочо е бизнесмен, спонсор на община Перник . Често е получавал общински поръчки. През 2008 г. Стойчо дава пари за Фестивала на кукерите. , с официален гост Георги Първанов. Арестуван заради палежа на луксозен "Мерцедес", собственост на бизнесмена Ясен Миланов. Охранител на Фьодор Фьодоров - Федята. известен бизнесмен , съдружник на братя Галеви. Тримата са искали да купят от Миланов бетонов възел. Стойчо Стоев е лихвар. Разполага с арсенал от 3 оръжия (разрешение за оръжие се издава само срещу чисто съдебно досие!Или на наtи хора независимо дали са от МВР или Мафията). Бизнесът му се срива с кризата, когато длъжниците спират да плащат лихвите. Той е взимал пари от мафията и не е могъл да ги връща. Затова вероятно се е съгласил да извърши мокра поръчка.после, естествено, е самоубит. Подобен е случаят с Джек Раби, убил Осуалд, парочен за убиец на Кенеди в полицейски участък, на два метра от директора на полицията. Флоров, ударил си я през просото, хората ти пипат грубо, ще ви хванат! Тогава язък за парите, които сте натрупали!
37
0
 
15
 
! Отговори
46 преди 12 години
46, От ГЕРБ и БКП му плащат по 10 ст. на пост и копи-пейства под всяка статия за Костов. Нищо лично - просто жалък бизнес :) Момичето деца храни.
36
2
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
В тона на Костов и в неговите думи се четеше единствено загриженост от това ,което се случва.Да разкриеш лъжата,с която ни зомбират никак не е лесна работа.И когато насреща си имаш изпечени мошеници облечени във власт ,трябва да притежаваш изключителни качества,за да успееш да ги разконсперираш.Похвално е ,че в изказването му нямаше никаква ехидност и потриване на ръцете,че лъжите могат да бъдат разкрити.Напротив,каза,че се надява той да греши.В противен случай ще бъде много страшно.
35
37
 
9
 
! Отговори
анонимен преди 12 години
Костов да не приказва много,защото с Муравей приватизираха за един лев заводите и във всеки завод сложиха по един свой човек в бордовете(той е създателя на бордовете)(пример Владимир Кисъов и КЦМ Пловдивкойто с години всеки месец ходеше в Пловдив и пълнеше по един куфар с пари