Делян Добрев – един министър на 33 години

Бившият депутат от Хасково наследява Трайков
Обновена: 16 мар 2012 14:56 | 16 мар 2012 10:10,
243
Делян Добрев – един министър на 33 години
Делян Добрев. Снимка: Impact Press Group

Делян Добрев ще е новият министър на икономиката и енергетика, съобщи премиерът Бойко Борисов.

Той беше заместник на подалия оставка Трайчо Трайков с ресор енергетика от 18 май 2011 година.
Делян Добрев е роден през 1978 г. в Хасково. През 2002 г. се дипломира като икономист в Wesleyan University, Мидълтаун, Кънектикът, САЩ.

Специализирал е счетоводство и финанси в Лондонския университет по икономика и политически науки.
Добрев е експерт по управление на европейски проекти, финансово и данъчно законодателство.
Професионалната му кариера започва в консултантската компания KPMG в Торонто, Канада и Нютон Финанс Мениджмънт Груп – София, България. 

След завръщането си в България Добрев работи в Областната управа на област Хасково и като ръководител проекти с европейско финансиране в Агенцията за подпомагане развитието на малкия и средния бизнес, Районен съд – Хасково, Алианс за регионално сътрудничество и развитие и други.

До назначаването си за заместник-министър е народен представител, член на Комисията по бюджет и финанси и на Комисията по икономическа политика, икономика и туризъм в парламента, където е избран за заместник-председател.

Още по темата
Кандидатурата на Добрев за икономически министър предстои да бъде одобрена от парламента. Структурни промени във ведомството няма да се правят.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


243
Още по темата: делян добрев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
7
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Е това е несериозно ! Егати и кадрите или по скоро липса на такива. Момчето може и да е пробивно , но считам , че за този пост освен дипломи са нужни опит, рутина , житейска обиграност и т.н.
24
4
 
27
 
! Отговори
Гражданин преди 12 години
Миналата сутрин гледах зам.мин.на МИЕТ Д.Добрев по телевизията, а сетне негови снимки по медиите. Този зам е някакво момче, но много младо, дали има и навършени 30 години, ама е заместник-министър на много отговорното министерство МИЕТ! Г-н премиер, приемайки за база на вашите изисквания много младата възраст на замовете, си позволявам да ви препоръчам моята дъщеря: тя е на 7 години, знае да чете и пише, декламира с патос Аз съм българче и пее Зайченцето бяло. От 2 години изучава английски език и знае около 600 думи. Подходяща е за н-к отдел, шеф на секция, може с времето и шеф на дирекция на стане! А Д.Добрев го оставете в детската градина да си доучи!
23
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Бочко все на млади мъже се спира напоследък.
22
10
 
17
 
! Отговори
аз преди 12 години
Отлична атестация и подготовка. Дано липдата на опит не му изиграе лоша шега. Пожелавам му пълен успех.
21
5
 
21
 
! Отговори
ГЕРБ - ЕТ! преди 12 години
Още една КУКЛА НА КОНЦИ !Избира си млади за да може да ги манипулира и командори. БГ министрите просто нямат думата.Тяхната роля е роля на СЪВЕТНИЦИ! Дават съвети на министерски заседания, щото Бойко от икономика неразбира.В следствие на това Бойко вече е енергетик, земледелски спец, такъв по пътищата и туризма абе въобще един ВУНДЕР...А министрите се чувстват като Шушумиги, което е съвсем нормално когато не ти дават поле за изява...и трябва само да си мълчиш.
20
11
 
7
 
! Отговори
асд преди 12 години
Пожелавам му успех, изглежда свестен човек. За ГЕРБ 2012 ще е потоп, добре ще е за тях да са подготвили нещо положително за края на мандата си (2013 година), защото еднъче не ги виждам с втори такъв. Започнаха с летящ старт, много очаквания, много обещания, но инерцията като че ли се загуби. А като гледам какви други спасители са се заредили на хоризонта, май ще принудят и малкото останали млади да мислят как да се махат навън.
19
9
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
нека да има млади и неопетнени хора!От това имаме нужда !
18
12
 
7
 
! Отговори
W преди 12 години
Ей ХЕЙТЪРИ Е*ЕТЕ СИ П*ТКАТА МАЙЧИНА
17
18
 
0
 
! Отговори
Любо преди 12 години
Кой го препоръча тоя Любовницата - Цветелина , Щерката ИЛИ любовника Дянков Бойко е с голямо сърце на всички им вярва А сега сериозно Всички сме наясно че заместниците вършат по голяма част от работата което ще рече че човека е в час с нещата Просто няма кой да сложат по средата на мандата и е логично човека вече е експерт с опит в областа си Явно са преценили че е подходящ А и без това кабинета на Бойко не е от най добрите Млади са и неопитни Това и е основния проблем в управлението от началото
16
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Този като го гледам и чета написаното за него е пич като Дянков ! Той е ! Той ще оправи работата ! Дръжте се за каскета, че файтона се клати !
15
10
 
20
 
! Отговори
Азъ преди 12 години
УЖАС!Пак имаме за министър на икономиката ЗАПЛАТАДЖИЯ!Ае не проумяват ли нашите политици, че ако не спи СПЕЧЕЛИЛ и един лев през живота си, а си лежал на заплата, НЕ СТАВАШ за управление!хеле на цялата икономика!!!
14
6
 
0
 
! Отговори
Alan преди 12 години
a l a n t i p s . c o m - професионални спортни прогнози
13
10
 
25
 
! Отговори
ГРАЖДАНКА преди 12 години
Този недораслек не става за нищо.И той ще се окъка,като батковците си-Трайко,ЦВЪТО с апартаментите,Брат ПИД,Боко Тикваря и КАКИТЕ СИ-красивата Цедка,Мента,тънката Искръ,Лъжо *** и др.Така,че оставка за цялото некадърно управление на България.И депутати си купиха и пак нищо не могат.ОСТАВКАААААААААААААА
12
5
 
22
 
! Отговори
Петя преди 12 години
Че тази на правосъдието на колко е ... на 36.. смешна история!
11
7
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Поредната герберска калинка.Не може един човек който се кълне във вярност и се кланя на бойко да е свестен.Основния критерий за членство в герб е да си по-*** от вожда, за да не го засенчваш. Това силно ограничава кандидатите, до най-*** *** и какриеристи.
10
10
 
43
 
! Отговори
hshsh преди 12 години
Те това са кадрите на ГЕРБ. Боже пази България!
9
9
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Няма ли поне един кадърен в тази страна!Няма,няма.
8
15
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Тоя, ако беше кадърен, щяха да го оценят в чужбина и да си остане там!
7
9
 
56
 
! Отговори
Gydi_tiq_mydi преди 12 години
Сериозно ли ще сложат този Джъстин Бийпър за министър на толкова значимо и важно министерство?
6
10
 
49
 
! Отговори
X преди 12 години
Калинка.