Ако БСП стане лидерска партия, ще е абсолютна грешка!

Такъв тип партии имат кратка история, смята Станишев
Обновена: 3 апр 2012 14:40 | 3 апр 2012 13:00,
67
Ако БСП стане лидерска партия, ще е абсолютна грешка!
Станишев не ще лидерска партия. Снимка: архив, БСП

Ще е абсолютна грешка БСП да се превърне в лидерска партия и вярвам, че Конгресът няма да го допусне. Това каза на среща със симпатизанти в Червен бряг лидерът на БСП Сергей Станишев.

„Всяка лидерска партия има кратка история, след като симпатизантите й се разочароват от лидера“, допълни Станишев.

Той заяви още, че подкрепя идеята на Георги Първанов БСП да поеме ангажимента, ако спечели изборите, да продължи АЕЦ „Белене”.

„Лошото е, че ще сме загубили четири години, през които инфлацията ще оскъпи проекта,  допълни Станишев.

Той бе категоричен, че забавяне е имало, но не от българска, а от руска страна.

Още по темата

Лидерът на БСП още веднъж подчерта, че проектът е успешен и поиска правителството да покаже пред обществото доклада на консултанта HSBC.

Според него на Конгреса и в хода на отчетно-изборната кампания на партията трябва да се отговори на редица важни за левицата въпроси - за отношението към ГЕРБ, за алтернативите, за това каква партия е БСП, каква да е коалиционната политика.

„Веднага след конгреса ще сформираме своя предизборен център и ще започнем подготовка на екип“, каза още Станишев.

Той бе категоричен, че ще инициира кръг от национални консултации за гарантиране на честни избори, ще потърси подкрепа и отвън като лидер на ПЕС. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


67
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
34
4
 
17
 
! Отговори
възмутен преди 12 години
Наистина българинът е мазохист - колкото повече го тъпчат, толкова по му харесва! На черното бяло ще каже и това е! Ще ви питам като след два три месеца няма да има пари за нищо в тази държава! В момента вземаме заем след заем, ама вие спите!
33
14
 
16
 
! Отговори
възмутен преди 12 години
До 41 - И къде точно напред вървим - към пропастта! Абе вие слепи ли сте бе? За три години какво направиха - изхарчиха всичко - над 10 милиарда, по 120 милиона на година само за бонуси; първи сме в ЕС по безработица; болни умират, поради липса на пари и лекарства, осигурявани от държавата; национализиране незаконно на здравния резерв; некомпетентни, неграмотни, с интелект на селска махленска дружинка; младите бягат от родината си... И къде го видя това напред!?
32
15
 
12
 
! Отговори
РЕАЛИСТ преди 12 години
Не съм подръжник на нито една партия ,но реално погледнато по-опитен политик от Сергей във момента няма може да е съсел или гей но си е факт.Човек който можа да оцелее във управление със коалиция от 2 други партии и техните интереси,от друга страна опозиция срещу него,интересите на народа и редица други фактори срещу него.Е нямаше освоени еврофондове но имаше 25 милиярда инвенстиции,8.5 милиярда резерв,натрупан сребарен фонд и съживена икономика.Герб като управляват еднолично какво направиха ???
31
18
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Никога повече БСП във властта. Само с ГЕРБ можем да вървим напред!
30
5
 
11
 
! Отговори
възмутен преди 12 години
До 38 - Много грешиш, пък и като ти виждам речника, си на много "високо интелектуално" ниво, също като управляващите! Никак не е жалко, че не съм на 70 и напротив имал съм късмет да работя до сега.Държавата никога нищо не ми е давала и не съм разчитал на нея, нямам и такова намерение. А за баща ми няма да говориш,защото да ти се връща това,което се случи с него,ясно ли ти е!За мен най-социалната политика води БСП и никой не може да ме убеди в противното. Но може би не знаеш какво е социална п/ка
29
12
 
4
 
! Отговори
Социалист преди 12 години
Георги Първанов и само Георги Първанов е нашия лидер
28
10
 
7
 
! Отговори
баба Яга преди 12 години
преди това някой трябва да възприеме БСП като някаква партия
27
9
 
8
 
! Отговори
поп с кадилак преди 12 години
Какво ми прави впечатление.че коментарите 85% са негативни са Съси и Гоце,а червените палчета все надолу сочат....Явно Кутев е спуснал нова директива
26
0
 
0
 
! Отговори
плачи земьо преди 12 години
vbox7/play:m8b0214749&al=2&vid=10805249
25
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Много си прав , *** чакат предсрочни избори и те да вземат някой лев , кебапче , бира и да им пее ромския славей на живо, тъй тъй тъй добре си се насочил , всичко или нищо .
24
8
 
12
 
! Отговори
възмутен преди 12 години
До 20 - Може да сереш, където си искаш, обаче истината не можеш да отречеш! Всички останали партии са издънки от тази! Всички останали партии са на изхвъргачката и сега, наближавайки време за избори си личи много ясно как всеки взе да се върти и да се оглежда за коалиция, даже и ГЕРБ, защото са наясно, че са гола вода - въздух под налягане! Всички останали партии са в небитието, освен БСП и колкото да те е яд, изобщо не съм над 70.
23
11
 
3
 
! Отговори
за 30 преди 12 години
Ква лидерска партия е герб бе те са със рзс дпс и сдс
22
6
 
6
 
! Отговори
2 преди 12 години
Аз си мисля че БСП е един потъващ кораб,които обаче никога няма да потъне...В Плевен където е председател Пикаещия (Р.Петков) 75% от членовете са пенсионери от ,които има няква част са починали...Но това разбира се не притеснява нито Станишев нито някой от ръководството.Не виждам нито едно лице в БСП което да има някъв статус в обществото на значима политическа фигура...Някой за,които хората гласуват.
21
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Първанов не спря да ходи по всички медии и да бълва глупости , кога тази човек ще разбере , че хората вече не му вярват и най - правилното решение за него ще е да се откаже от политиката
20
9
 
9
 
! Отговори
Петров преди 12 години
Абе, другар!Тодор Живков какъв беше? От твоята партия - вече 60 и повече години не можем да се отървем от вас!На това ли му викаш кратка история?
19
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Искаме си Бай Тошо със АЕЦите му със шосетата му със заводите язовирите и etc без клошари наоколо нoрмална европейска държава както си беше.
18
3
 
2
 
! Отговори
do 12 преди 12 години
В цял свят в всички нормални държави,партиите са Лидерски.В САЩ 8 години са републиканците след това са демократите...В Великобтирания 8 години са лейбъристите ,сега са консерваторите...Това ,че Станишев говори като лисица и казва ,че гроздето е кисело щото е на високо е негов проблем...Кой политик не иска да е на власт?Кой не иска партията му да е лидерска...Просто това е начина на говорене на изгубилия....Станишев що не каза ,че са лидерска партия като бяха на власт а?
17
4
 
6
 
! Отговори
Робин Худ преди 12 години
Г-н Станишев може и лидерските партии да имат кртък живот, но още по-лошо е партия без лидер, защото да съществуваш не значи да живееш.Горе-долу това е сега БСП, пациент на комдно дишане.При такава отвратителна, антибългарска, дясна политика на ГЕРБ, БСП да не може да мине 20% подкрепа, е престъпление от страна на ръководството на БСП.
16
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Коолиция ама със кого ?
15
4
 
11
 
! Отговори
optimist преди 12 години
Надявам се съсела да си остане председател, за да довърши БСП, след което всички да вдигнем наздравица.