Блатните кокичета (2605 бройки) ще почакат Бойко

Валежите уплашиха премиера, няма да ги прeсажда днес
Обновена: 23 май 2012 10:46 | 23 май 2012 10:45,
96
Блатните кокичета (2605 бройки) ще почакат Бойко
Кокичета ще почакат премиера. Снимка: National Geographic

Премиерът Бойко Борисов трябваше да сади днес блатни кокичета край магистрала "Марица".

Заради продължителните валежи обаче преместването им от трасето на магистралата се отлага за следващата седмица.

Още по темата

Компания на министър-председателя трябваше да правят екоминистърката Нона Караджова, колежката й от МРРБ Лиляна Павлова и транспортният министър Ивайло Московски.

Целта на визитата бе да инспектират строителството на аутобана край Димитровград, а и да участват в пресаждането на 2 605 броя блатни кокичета в землището на село Ябълково.

Блатното кокиче е защитен вид, а близостта на магистралата застрашава популацията им. Затова алармираха еколозите, а премиерът им се затече на помощ.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


96
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
0
 
10
 
! Отговори
Tina преди 12 години
Красива и лековито!Дано успеят да го запазят!
31
3
 
21
 
! Отговори
Българин преди 12 години
Господа журналисти ,От сервилничене пред управляващите направихте Б. Борисов за подбив .Смее му се мало и голямо. То не бяха футболни турнирчета ,тенис ,ленти ,лентички,костенурки,катерички,естакади ,виадукти ,магистрали,тангенти... Сега и блатни кокичета.Опомнете се.Стига сте го" правили за боза" Все пак той е премиерът на тази страна !
30
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
члeн нa БCП Още преди да прочета статията моменталически разбрах, че ГЕРБ са виновни, а най-вече ония лошия Боко, който ни го наби в червените *** *** толкова надъл-боко, та ни стигна чак до диафрагмата, което пък ни причини лошо хълцане и ежедневно окане и акане по форумите! Дано на следващите избори Боко да ни го набие още по-надъл-боко в нежните педерунгелски дупенца, защото ние *** от БСП /Български Смотани ***/ умираме да ни влиза надъл-боко и да скимтиме от кеф: Ах Боко, ох кеф, ох Боко ох кеф!
29
7
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Имайте милост, ПРЕСТАНЕТЕ ДА НИ ЗАНИМАВАТЕ С ИДИОТЩИНИТЕ НА РАПОНА.НАМЕРЕТЕ НЯКАКЪВ ДРУГ НАЧИН ДА МУ ЛИЖЕТЕ Г-ЗА.
28
4
 
10
 
! Отговори
до 29 преди 12 години
Като не е твой министър председател, к'во пишеш тук бе, айде ходИ си пиши за вашия.
27
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Днес Негово Величество нямаше ли да прерязва лента и след това да отиде на футболен мач ?Питах се къде ще бъде тронът на Негово Величество, но като проследим римския път, който спешно правят , лесно ще открием и залата с трона му в Белия дворец ...
26
7
 
23
 
! Отговори
агент Буда Борисов преди 12 години
МИСЛЕХ ДА ХОДЯ ДА СЕ ПРАВЯ НА ГРАДИНАР В РАБОТНО ВРЕМЕ - *** НЕЙСЕ, ДЪЖД...ША УЦАПАМ КОСТЮМА НА АРМАНИ ЗА 5000Евро!!!ПО ДОБРЕ ДА ХОДЯ ДА ПОРИТАМ МАЧЛЕ ИЛИ ДА ИГРАЯ ТЕНИС НА ВЪРЗАНО В РАБОТНО ВРЕМЕКОНГРАЧУЛЕЙШЪНП.П. И ДА НЕ *** ИЗБИРЕТЕ ПАК ДОГОДИНА, ЧЕ ЩЕ Е СЪЩИЯ ЛАЙНАРНИК В ДЪРЖАВАТА ОЩЕ 4 ГОДИНИ!!!
25
3
 
12
 
! Отговори
Fut преди 12 години
Ех, да ви имам министър-председателя! Ако може да е и с къси *** и хавлиена кърпа около врата...
24
3
 
7
 
! Отговори
мат'рял преди 12 години
Да прати археолозите! Те и без друго са му "грешни', пък и са свикнали да се ровят в калта.
23
1
 
6
 
! Отговори
Боряна преди 12 години
Интересно начинание!!!К'ви са всички тези тъпизми, които сте написали по долу?!?!?
22
2
 
7
 
! Отговори
Aнонимен преди 12 години
Ама за какво ние такива администрация като министерства на околната среда и водите, на транспорта и културата,агенции за спорт,бедствия и аварии и гражданска защита.? За какво са ни градинари,земеделци и строители и Дянков не ни трябва - все БатБог плаща и работи...
21
6
 
13
 
! Отговори
gomor преди 12 години
Ще чакат де ще ходят, тва е свети Бойко а не на петела патерицата.Е...си м....та 3000 кокичета са по-важни от 5 000 000 българи.Това вече не е популизъм а идиотизъм.До мордератора - идиотизма е болест!
20
4
 
21
 
! Отговори
rrrr преди 12 години
брей, аз пък си мислех, че разбира само от картофи, *** на - изненада
19
3
 
15
 
! Отговори
наблюдател преди 12 години
Дано не ги сади като компири, че нищо няма да се хване :)))
18
3
 
25
 
! Отговори
За Странджата преди 12 години
Странджа малко инфо защото виждам,че не ни в час:Павлова е родена на 6 декември 1977 в София.Внучка на партизанина и член на ЦК на БКП Георги Павлов.Завършва УНСС със степен бакалавър по Международни икономически отношения" и Варненски свободен университет със степен магистър по Публична администрация и европейска интеграция". Защитава докторска степен по икономика, специализира право в Института за следдипломна квалификация към УНСС през 2002.И тва ако не е поредната Калинка ?
17
9
 
6
 
! Отговори
19 преди 12 години
не така рязко, по-лежерно,че много бие на очи.И да не забравяме ,че Герб и ББ са виновни за земтресението. Нишката е дадена. п./др.Кутев/
16
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Кокичета не се сеят сега, а късно на есен.
15
5
 
22
 
! Отговори
герб заплашва БТВ преди 12 години
ГЕРБ заплашва и плаща на БТВ солидна сума от пари за да правят реклама на Боко Тиквата и мафиотската организация ГРОБ!ЗАБЕЛЕЖЕТЕ, ЧЕ ВСИЧКИ КОМЕНТАРИ ПРОТИВ НАРКОТРАФИКАНТА БОРИСОВ СЕ ТРИЯТ!ПО БТВ СЕ ПРАВИ МАСИРАНА РЕКЛАМА НА ГЕРБ!НЕ ГЛЕДАЙТЕ ПОВЕЧЕ ТАЗИ ТЕЛЕВИЗИЯ!БТВ МАНИПУЛИРА ОБЩЕСТВЕНОТО МНЕНИЕ!Бойко Борисов и Цветан Цветанов са се обаждали и за заплашвали екипа на bTV със закриване!Всички коментари против ГЕРБ се трият а по bTV тече масирана реклама на ГЕРБ!НЕ ГЛЕДАЙТЕ ТАЗИ ПРОДАЖНА ТУРСКА МЕДИА bTV!
14
2
 
6
 
! Отговори
червени преди 12 години
момчета и момичета, рехаво, вземете се в ръце,сега Станишев бил по-силен, ще пусне нещо сухо:))))))))))
13
3
 
17
 
! Отговори
ха-ха-ха преди 12 години
Като знам уменията на Тиквата във всичко останало освен говоренето на празни приказки, водещи винаги до обратен резултат, язък за кокичетата :)