Добрев си пожела повече туристи това лято

До месец трябва да бъде приет Закона за туризма, обяви икономическият министър
Обновена: 10 юни 2012 08:56 | 10 юни 2012 08:55, Красимир Ангелов
83
Добрев си пожела повече туристи това лято
Добрев си пожела повече туристи това лято. Снимка: Impact Press Group

"За мен най-важното е да има туристи. Щом има туристи, означава, че тук им харесва", обяви министърът на икономиката, енергетиката и туризма Делян Добрев при откриването на новия туристически сезон в Слънчев бряг.

"Очакваме ръст на броя на туристите това лято, надяваме се, те да прекарат добре и да имаме все по-платежоспособни туристи, защото те са тези, които увеличават приходите в хазната”, допълни министърът.

Той отчете, че намира Слънчев бряг в добър вид, като по думите му се очаква ръст с 20 процента на руските летовници.

Бариери в курортния комплекс няма да има, категоричен бе Добрев. Той подчерта, че от съюза на собствениците в комплекса настояват да има ред в курорта в обособяването на сини зони, както и опредени часове за зареждането на ресторанти и магазини.

До три седмици Министерството на икономиката ще внесе в Министерски съвет Закона за туризма, а до месец той трябва да бъде приет, съобщи още Добрев.

Той уточни , че на 14 юни отново е насрочил среща с представители на туристическия бранш, на която заедно ще обсъдят всички последни предложения относно Закона.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


83
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
51
0
 
3
 
! Отговори
Seth Putnam преди 11 години
Бетонът по комплексите не е проблем. Чалгарите са голям проблем. Прецакват свестните работници с поведението си !
50
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Аз , тържествено обявявам , че ако видя на някой турист да му правят проблем или да му пишат глоба за пушене в заведение , ще се прекръстя ... По Слънчев Бряг законите не важат , полицията се явява като скъпа охрана , без почти никакви правомощия . Там дебелите вратове и баровците раздават правосъдие , а на държавата и е през оная работа .. Приятно лято на всички : )
49
7
 
5
 
! Отговори
Работещ преди 11 години
Туристи винаги ще има. Купон също ще има. Сезонът никога не е бил слаб. Просто хотелите са прекалено много и стоят полупразни. Това е единствената грешка. Пак повтарям, туристи винаги ще има ! Спя спокойно. Киселите и злобни сънародници да си гледат работата !!! Аре баста !
48
3
 
5
 
! Отговори
дд преди 11 години
Щом има туристи, означава, че тук им харесва-не че толко им харесва,просто тука им е евтино,знаят че законите за тях не важат-има ,дрога,могат да бият и полицай ако си платят-тука идват отрепките от запада
47
1
 
4
 
! Отговори
Хотелиер преди 11 години
Аз никога не ходая на почивка на хотел. Качествената почивка е само в самостоятелна къща.
46
4
 
3
 
! Отговори
КИРО преди 11 години
до 55 много точно казано евала.Поради тая причина си ходя само в Барселона.
45
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Истината е безпощадна.Бедни руснаци и румънци,жадни за евтин алкохол скандинавци,които се търкалят в безсъзнание по улиците и плажовете,германци и англичани на средна възраст 90 години и селски тарикати,чалгари и простаци с колхознически манталитет.Мръсно море,цени "без конкуренция" на балканите по принципа"Сезон година храни".Ниско квалифициран персонал,просташко отношение.Който е почивал извън България в истински курорти,никога не ходи на българското черноморие.
44
3
 
16
 
! Отговори
Петров преди 11 години
Хората нямат пари за хляб,тоя *** очаква по-добър сезон за морето ?! Тия ГЕРБ-ери са просто уникални *** !
43
1
 
3
 
! Отговори
1 преди 11 години
GOLEMA RABOTA I EDIN MILIO DA DOIDAT PAK SHE OPISHAT 2LEVA PE4ALBA I PAK NEMA VLEZE NISHO V DURJAVA I SHE TREBVA NAS DA NI YSMY4AT S DANACI ZA DA KOMESIRAT *** POMOSHTI I PENSI
42
3
 
3
 
! Отговори
T.N.T. преди 11 години
HAIDE NA KOLHOZNOTO MORE...NOSETE SI MOTIKI I HRANA.KAMIONA NA OSMA POLEVADNA BRIGADA TRAGVA OT POZITANO W 05H00'...
41
5
 
6
 
! Отговори
Хотелиер преди 11 години
до РРРИ за палаткаджиите имаме решение, от което ще сте доволни. Ще ви оставим 3-4 места, които няма да залеем с бетон, обаче ще ви сложим химически тоалетни и полеви бани и ще ви ги таксуваме по 20 лв. на ден на човек + 10 лв. такса смет. Това е понеже правите много *** и не се къпете рвдовно.
40
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
изгонихте квалифицираните хора, скапахте бизнеса,сега се надявате на чужденци да дойдат с пари. Ъхъ, ше дойдат, ама само за евтино поркане и евтин секс. Без акъл не става. Само мускули - у ВИФ.
39
4
 
3
 
! Отговори
гербер с ум,например преди 11 години
като няма вече мутри и престъпност, защо да не дойдат повече и по-платежоспособни туристи?
38
2
 
2
 
! Отговори
РРР преди 11 години
всички виждаме (поне някои), че си платен драскач. Нали трябва да има посещаемост сайта ви... Бе не си *** де... Кажи колко плащат за да сееш интриги?
37
1
 
4
 
! Отговори
чужд турист преди 11 години
абе това море ли е мизерници
36
1
 
21
 
! Отговори
РРР преди 11 години
Аз пък си пожелавам по-малко бетон и хотели по черноморието ни! Аз отивам на море, не за да ходя по дискотеки, чалгатеки и лунапарк... Когато усети някой тръпката от това да си на палтка с компания на безлюден плаж, тогава ще разбере какво е усещането... Кеф ти Иракли, кеф ти Шкорпиловци, кеф ти Камен Бряг...
35
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
само тоталитарно управление на герб !
34
0
 
22
 
! Отговори
попа преди 11 години
Е министъра е бейби-фейс, кво друго да очаква? Мечти... И това лятото същото като другото - в курортите скъпотия, 8 лв чадър, където и да искаш да паркираш те гонят, на паркингите 2лв на час, в заведенията няма как да оставиш по 100 лв сметка. За сравнение в Гърция - по-чисто море, безплатни паркинги навсякъде, нощувки по 20 евро, и най-важното - никой неграмотен селски урунгел не те гледа на кръв и не се опитва да ти се прави на ербап. Е точно тия хора изгонете, като не им пълните джобовете.чао
33
2
 
8
 
! Отговори
българин преди 11 години
Тия се почупиха да приемат не работещи закони а след това да внасят поправки.Пълна тъпотия цари в това правителство и народно събрание, а народа гладува.
32
0
 
0
 
! Отговори
за 21 преди 11 години
анадолски крте ,н ))

403 Forbidden

Forbidden

You don't have permission to access this resource.Server unable to read htaccess file, denying access to be safe