Николай Цонев оглави алтернатива на ГЕРБ

Сегашното управление било некомпетентно и непрозрачно
Обновена: 25 юни 2012 10:37 | 25 юни 2012 10:37,
94
Николай Цонев оглави алтернатива на ГЕРБ
Николай Цонев беше оправдан по няколко дела за длъжностни престъпления. Снимка: Булфото

Алтернатива на сегашното управление ще търси бившият военен министър в правителството на тройната коалиция Николай Цонев.

В неделя той оглави партия "Нова алтернатива", което стана седмица след като беше оневинен от съда по част от делата за длъжностни престъпления.

Цонев обяви пред БНР, че новата формация се обявява за нов патриотично-либерален модел на управление и ще бъде дясно ориентирана.

Той определи сегашното управление на ГЕРБ като непрозрачно и некомпетентно, което се занимало само с PR акции.

Още по темата

Като основна цел на партията бившият военен министър посочи промяната на мисленето на нашето общество. 

На въпрос дали оправдателните присъди, които бившият военен министър получи напоследък по някои от делата, водени срещу него, са го поощрили да направи партия или напротив - тъкмо многото дела са го провокирали да покаже, че не е "абсолютен престъпник", Николай Цонев беше категоричен:

"Провокираха ме идеите на нашия екип. Провокира ме патриотично-либералният модел, който предлагаме на нашето общество. Политическата платформа на "Нова алтернатива" се основава на 4 стълба - какво правим като партия, модерна пазарна икономика, защита свободата на личността и качествено управление".

Зам.-председател на "Нова алтернатива" е Камелия Нейкова, бивш заместник-министър на отбраната от времето на Цонев.

Партията ще има структури и в страната - Варна, Пловдив, Сливен, Бургас, Русе, Благоевград.

Цонев посочи, че се надява партията му да привлече съмишленици основно сред хората,занимаващи се с малък и среден бизнес – работниците и мениджърите, както и бивши военни.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


94
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
45
11
 
8
 
! Отговори
Блогър от Търговище преди 11 години
Напълно съм съгласен със Солдата.По негово време ТЕРЕМ Търговище работеше и хранеше 1700 човека.Баща ми получаваше 800лв.Сега са останали около 600 и те се събират само да стачкуват.Никаква работа .Сегашния министър става само за музеен експонат.Цонев е мотивиран да направи нещо и ще го направи.ГЕРБ в гьола на Белене.
44
3
 
16
 
! Отговори
Тиквеник преди 11 години
Тоя изпращя и сам си повярва!
43
1
 
5
 
! Отговори
Ф.С.В преди 11 години
Кажете ми един -ЕДИН ??от 23 г който не се е облагодетелствал парично от властта --такива хора няма -- Подписват договори с Монополи на гърба на бедняка -приватизират каквото им падне -правят си частни плажове и планини .купуват си в чужбина суперкъщи защото тука не им харесва да живеят сред завистливи и престъпници--узаконяват си краденото и после обясняват как са почнали бизнес с 2 лв -или техните жени и деца са много амбициозни понеже са учили в САЩ и Англия
42
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Бугаристанеца му дай само партии да прави, затова винаги ще е на това дередже. Най-интересното е, че от комунист тоя става десен. Това е комунистът-кожата мени си, но нрава никога.
41
3
 
11
 
! Отговори
някой си преди 11 години
и с 3-те си висши образования и интелигентната си физиономия с 3-главата ламя на власт обраха по лесно всичко...едно знам със сигурност..щом големите "милиционери" се оплакват значи им се спъват далаверките...дори и само пътищата да оправят ГЕРБ ЩЕ СА НА СВЕТЛИННИ ГОДИНИ ПРЕД КОЕТО И ДА Е ПРАВИТЕЛСТВО ДО СЕГА...това си е мое мнение..
40
0
 
7
 
! Отговори
Ф.С.В преди 11 години
Къде се раздават безплатно маслини?? Абе тези хора откакто бяха в властта сега се редят на опашка за влизане пак в властта--какви са тези хиляди движения За Бълагрия За гражданите Нова алтернатива - всичката *** от НДСВ си мисли че ще влезе отново- Хайде и ние да се наредим на опашката- явно се очертава вакуум в политическото пространство-
39
17
 
6
 
! Отговори
Солдат преди 11 години
Аконякой от форума нещо не е разбрал ,да ходи на море.Да се пишат само простотии защитаващи и ГЕРБ е понятно само за бивши милиционери.Цонев е един от малкото министри с най-голям авторитет сред военните.Има 3 висши и е доктор по икономика за разлика от един бивш пожарникар.От абсолютен негодник се превърна в абсолютен праведник.
38
0
 
15
 
! Отговори
vesko преди 11 години
Алтернативата на тази политическа класа е бой по кратуната.
37
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Преоблякъл се Илия, пак в тия.
36
3
 
18
 
! Отговори
OBSEBEN преди 11 години
Имам две ,убийстава, 8 грабежя, 4 изнасилвания и 7-8 длъжностни присвоявания, сериозно се замислям дали да не основа и аз една партия, ще се коалирам с трактора и тоя лалугер горе на снимката, нема кой да ни бие хахахаха
35
0
 
10
 
! Отговори
алекс преди 11 години
Нищо ново в тъпите глави!Никой не иска да работи,само измами,партии,далавери и страшен мерак да ни оправят!
34
0
 
10
 
! Отговори
някой преди 11 години
пффф.отврат.
33
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Егати правосъдието, където го имаме, след като такива мастити престъпници като тоя орунгел правят партия, вместо отдавна да са в затвора! Но благодарение на Гоцевия комунистически съд такива ояли се с държавна пара бандити сега са на свобода и стават все по-нагли. Спокойно си перат откраднатите милиони като създават партии-фантоми, даже накрая държавата ще им плати някаква субсидия при участие в изборите! Роман Василев добре го беше проснал по очи, ама трябваше да му теглят на куршума уж при опит за бягство и тази *** сега нямаше така нагло да се прави на загрижен за държавата, след като открадна от нея милиони чрез всякакви добре замислени схеми за източване на държавни пари! И после пак Бат Бойко бил виновен според демагозите от БСП и платените от тях форумни лъжци!
32
1
 
9
 
! Отговори
Бай Тошо преди 11 години
Ехее, всеки крадец и бандит почна да прави партия, как стават тея работи, Бойко трябва да му духне под опашката на тоя лалугер!!!!!
31
2
 
6
 
! Отговори
Granatomet преди 11 години
И на този му натиснаха копчето.Тук чувалче,там чувалче и койспечелил? Пак същите
30
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Аз ще гласувам за него ... хаха шегувам се разбира се. Кой е този? Само ГЕРБ и пак ГЕРБ.
29
0
 
2
 
! Отговори
До 32 преди 11 години
Съгласен съм с теб. Но явно не си прочел статията "Спомен за принудителния труд в България", публикуваха я в този сайт или вчера сутринта, или в събота сутринта. Потърси я и прочети коментарите, те са малко на брой, но 2-3 от тях са много показателни и с полезна информация. Да видиш кои са седнали да пише тази книга и как са си уредили тази задача. Тогава ще се погнусиш наистина!
28
0
 
4
 
! Отговори
,,LARI,, преди 11 години
BALGARIQ E NAI KORUMPIRANATA I MAFIOTSKA DARJAVA V SVETA!
27
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Хей, офицера! Пиши на български!!!
26
0
 
7
 
! Отговори
Яко преди 11 години
Телеграма до ДНЕС.БГ:Прочетох внимателно /тчк/ Присра ми се /тчк/ Тичам към *** /тчк/ До скоро /удивителна/