Ако Цветанов и Борисов са педерасти, да си признаят, зове Сидеров

ГЕРБ облагодетелствали свои хора с изкупуването на зелената енергия
2 юли 2012 20:30,
478
Ако Цветанов и Борисов са педерасти, да си признаят, зове Сидеров
Сидеров иска оставки и признания. Снимка: архив Булфото

Гей парадът, който се проведе в събота в София, е педерастка, антиморална и антирелигиозна агресия, заяви лидерът на "Атака" Волен Сидеров.

"За пръв път при управлението на ГЕРБ имаме такова развихряне на педерастка показност в София", каза националистът. По думите му и преди е имало опити за такава сексуална деформация на улицата, но при премиерa Бойко Борисов и кмета на столицата Йорданка Фандъкoва такива прояви са достигнали своя апогей.

Сидеров определи като "неприемлива" полицейската охрана, която е пазела участниците в гей парада. Разлютен, лидерът на "Атака" попита премиера "защо е превърнал родината му в педерастка държава".

Той не пропусна да нападне и вицепремиера и вътрешен министър Цветан Цветанов и обясни, че ако той и Борисов принадлежат към “"педерастката общност", трябва да си кажат.

Националистите се възмутиха и от увеличението на цената на тока, което стана факт от 1 юли и отново настояха за оставката на шефа на ДКЕВР Ангел Семерджиев.

От "Атака" настояват Бойко Борисов да дойде в парламента и да обясни пред народните представители какво налага това увеличение.

Сидеров определи като “изключително несъстоятелен аргумент“ оправдаването на поскъпването на електроенергията със зелената енергия.

Истинската причина за увеличението не е цената на зелената електроенергия, заяви лидерът на националистите. Той обясни, че причината е комплексна и много по-дълбока, защото най-голям бум на строеж на фотоволтаици има през 2009 - 2010г.

Според Сидеров ГЕРБ дава възможност на свои приближени като Цветелина Бориславова, Стефан Софиянски и бившия депутат от “Атака“ Камен Петков, които се занимават със зелена енергия, да станат милиардери.

Народните представители от “Атака“ предлагат редица промени в Закона за електроенергията – премахване на преференциалната цена за изкупуване от зелени източници, тоест да не се изкупува всичко произведено, а само това, което е необходимо.

Националистите предлагат и цената да не бъде в пъти по-висока и държавата да бъде задължена да я изкупува цялата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


478
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
320
1
 
6
 
! Отговори
666! СУПЕР... преди 11 години
...КАШОНИРАНИТЕ *** У ТАФТА И ЖЕРСЕТА ОКОЛО КИУНЕВА СА ПРИМЕР ЗА НЕВЪЗМОЖНОСТА НОРМАЛЕН ГРАЖДАНИН ДА СЕ ЗАНИМАВА С ПОЛИТИКА...!...НИЕ СИ БЕГАМЕ...ТЕНКИУУ ЗА ВЪЗМОЖНОСТА ДА СПОДЕЛИМЕ НЕКОИ ТЪЪНКИ МОМЕНТИ ОТ НАХАЛСТВОТО НА РЕНЕГАТКАТА РЕДАКТОР ОТ *** БНР ДРУГАРКАТА КИУНЕВА ДЕТО ИСКАЛА ДА СТАА МЕДИЦИНЕ СИСТЕР...!
319
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
PSIHOPAAAAAAAAAAAAAT!!! TOVA E MNENIETO MI ZA VOLEN KOLKOTO I DA MI TRIETE KOMENTARA
318
10
 
2
 
! Отговори
KAPKA преди 11 години
I TI BOLENE NE SI MISLI 4E SI MAJ
317
3
 
10
 
! Отговори
Боко и Цвъки преди 11 години
"Ако Цветанов и Борисов са ***, да си признаят"НЯМА ПЪК, НЯМА ПЪК!!! НА, НА, НА, НА, НАААААААААА!!!!!!!!!!!!
316
11
 
6
 
! Отговори
:-) преди 11 години
POGLED NA EDIN LUD 4OVEK
315
6
 
5
 
! Отговори
HA HA HAAAAAAAAAAA преди 11 години
LUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUD!!!
314
2
 
4
 
! Отговори
666! СУПЕР... преди 11 години
...НАПРАО МЕ ШАШФАТ НЕКОИ У ТОЯ КОКОШАРНИК...ХИХИ...НАРЕЧЕН БЛОГ БЕГЕ...ЗАШТО И КВО ПРААТ ТУКА ОСВЕН ДА НАПИШАТ НЕКОЯ ТЕЖКА ХЕГЕМОНИЧНА ПРОСТОТИЯ...ХАХА...!deathmetalverses ...НЕ Е ЛИ ИЗМОРИТЕЛНО ДА ТУРИШ ТОВА...deathmetalverses...КОМПЛЕКСИ...?
313
10
 
5
 
! Отговори
a taka преди 11 години
атака са педерастиииии, мама им даеба крадливамръсни ***. *** мръснихахахахаха
312
6
 
3
 
! Отговори
Katev преди 11 години
Tozi *** nema li koi da go gramne ot nego po- golem *** nema klasi4eski *** e Volen
311
1
 
2
 
! Отговори
Road преди 11 години
Prodalzavaite da se rankate,izbiite se tapaci nai dobre 6te e za vas.
310
1
 
7
 
! Отговори
анонимен преди 11 години
ами пазят ги от народната любовповръща ми се
309
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
абе хубаво ги реди, ама съвсем не съм удебен, че ако беше той на гребена на вълната би било по-раличнов крайна сметка в първите 2 г. на тоя мандат атака беше подкрепящата герб партия в парламента
308
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Сидеров, ти май си от към гърба на Иван Костов. Защо не споменаваш скъпия и не произведен ток от Мариците, където Костов има огромно количество акции? Защо никой не говори за квотите за парникови газове и глобите които плащаме? Защо след като ядрената енергия е зелена енергия и е най-евтина се спря най-евтиния и надежден проект в света? Или и ти обслужваш нечии интереси? Или след като идеята за референдум идва от БСП ти си против. Крайно време е да се обедините по някои въпроси.
307
1
 
6
 
! Отговори
НФБ преди 11 години
някой спомня ли си да е виждал дон боко на някакъв протест срещу управляващите...някой спомня ли си дон боко да е критикувал закона за ел,енергията докато бе кмет.. защо дон боко не критикува доката бе кмет приетия закон от червените дерибеи че никой не може да търси отговорност на министрите от тройната коалиция а и на следващите управници...
306
7
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ти Сидеров и Яне сте *** и предатели ! Като ви замирише на избори и хайде популизъм , после ни продавате за жълти пари
305
5
 
24
 
! Отговори
тъп и прост преди 11 години
Волене , Волене ако се държеше и говореше така през изминалите 2 и нещо години то догодина на изборите щеше да вземеше доста проценти - НО УВИ - КЪСНО Е !!!
304
5
 
12
 
! Отговори
някой преди 11 години
Волене, ти къде беше на протеста в събота?
303
2
 
6
 
! Отговори
dobri преди 11 години
***!
302
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
DA GLASUVAME ZA VOLEN
301
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
м България май човек трябва да е ***, измамник или ***, за да има право да ползва правата си по разни там харти,закони и разпоредби. Ако е нормален и свестен получава само задължения да плаща данъци, ток, парно вода, застраховки, осигуровки и то без право на претенции:(((