Ваньо Шарков и Емил Кабаиванов отиват на балотаж

Такива са първите прогнозни резултати за нов председател на СДС
Обновена: 9 юли 2012 08:16 | 9 юли 2012 08:16, Петя Славова
32
Ваньо Шарков и Емил Кабаиванов отиват на балотаж
Снимка: БТА

Първите прогнозни резултати от вътрешнопартийните избори за председател на СДС показват,  че на 15 юли ще има балотаж между Ваньо Шарков и Емил Кабаиванов. Това съобщи Любен Петров.

Председателят на комисията по вътрешнопартийни избори обясни, че все още е рано да се обявят конкретни резултати от гласуването, защото в централата нямат информация от протоколите на всички 220 общини.

Изборите, които се състояха на 8 юли, протекоха съвсем спокойно и организирано, каза Петров и напомни, че в комисията не е постъпила нито една жалба. Официалните резултати от първия тур на изборите, според правилата на партията, трябва да станат ясни в тридневен срок. Те се правят на база на хартиените протоколи на секционните комисии, уточни Петров. Предполагам, че утре до обяд ще имаме данни на 100 процента от паралелното електронно преброяване, добави той.

Още по темата

В надпреварата за председател на СДС участват четирима кандидати - Ваньо Шарков, Емил Кабаиванов, Иван Сотиров и Лъчезар Тошев. В петък късно вечерта своята кандидатура оттегли Румен Христов, който беше смятан за един от основните претенденти за поста.

До вота се стигна след като на 15 май председателят на СДС Мартин Димитров подаде оставка.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


32
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
9
 
5
 
! Отговори
Гошо Тъпото преди 11 години
СДС е...рожба на ДС.То и името е...същото.Понеже на времето са...бързали и са нямали време за нещо по...завъртяно,са прибавили само...едно С.
8
7
 
12
 
! Отговори
456 преди 11 години
Последните крепости на СДС са в Свищов и Карлово. Догодина тази бутикова партийка няма да я има на политическата карта, така че и Меркел да си изберат за шеф, няма да могат да получат и субсидията за участието си в изборите, защото резултатът им ще бъде под 1%. Смешници! Между другото всички бивши и сегашни общински кметове, подкрепени от тази партия, са клиенти на Темида. Скоро тази участ ще сполети и депутатите й! те затова се борят - за имунитет, тъй като друго не им остана!
7
1
 
4
 
! Отговори
123 преди 11 години
Има, има. Кабаиванов също заслужава поста. Дано да е той, че да знаят карловци, че официално го няма от града и да има избори за нов кмет. Как ли вече треперят в общината, ново разместване по стаите, ами ако новият си назначи още свои, което си е редно, къде ще ги набутаме? Господи какви дилеми...... Сградата и сега се пука от непукисти.....
6
7
 
6
 
! Отговори
Ваньо Шарко преди 11 години
Аз съм най-вървежния за шеф на СДС. Окрадох болницата в Свищов, ликвидирах голяма част от здравеопазването в България, а сега ще ликвидирам и мизерната си партийка. Гласувайте за мен! То просто не останаха други. Накрая ще ликвидирам и тези, които са гласували за мен! Ау-ау-баф, аз съм голямото куче Ваньо Костофф, пардон Шарков.
5
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Командира!Командира, той ще ви оправи вас!
4
1
 
5
 
! Отговори
martin dimitrov преди 11 години
местиме го!
3
2
 
8
 
! Отговори
Ran преди 11 години
Тия другари нямат нищо общо със СДС. Именно комунистически елементи и отрочета на комунисти, промъкнали се в СДС разбиха синята идея.
2
8
 
11
 
! Отговори
аватар преди 11 години
СДС Е ОСРАНАТА ПАРТИЯ,ПОВЕЧЕ ПОЛИТИЧЕСКИ ЖИВОТ В НЕЯ НЯМА !!!!
1
3
 
15
 
! Отговори
Peter преди 11 години
Има ли значение изобщо ? СДС има one-way ticket...