Плевнелиев да свика КСНС, настоява Станишев

Правителството закъсня с реакцията, категоричен е червеният лидер
Обновена: 19 юли 2012 12:18 | 19 юли 2012 12:18,
164
Плевнелиев да свика КСНС, настоява Станишев
Станишев осъди атентата. Снимка: БТА

Президентът Росен Плевнелиев трябва да свика Консултативния съвет за национална сигурност заради терористичния атентат в Бургас, заяви председателят на БСП Сергей Станишев.

Още по темата

По думите му реакцията на правителството вчера е закъсняла и информацията е излизала от медиите, а не от институциите.

Станишев настоява правителството да изработи ясен план за действие, който да гарантира, че повече няма да има такива събития. По думите на лидера на БСП атентатът срещу израелските туристи, при който загинаха седем души, е “пробив в сигурността“ на страната ни.

Станишев отново изказа съболезнования към близките на загиналите в атентата. Няма кауза, която да оправдава подобна жестокост срещу мирни граждани, бе категоричен Станишев.

Сега държавните институции трябва да докажат своята ефективност, за да се успокоят хората и гостите на страната, обясни Станишев. Той допълни, че въпросът не трябва остро да се политизира, но ще трябва някой да понесе отговорност за случая.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


164
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
2
 
6
 
! Отговори
До Оптимист преди 11 години
И какво като са пътували?!? Не мисля, че е редно цялото правителство да се изсипва на място където е взривена бомба. Ами ако имаше втора? Това не е пожара на Витоша. Според мен е грешка да се изсипва правителството воглаве с президента в такъв момент на такова място. Все пак трябва да се мисли и за нашата държава и нашите държавници без значение дали ги харесваме или не.
13
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Стига бе,Серго!Човека е в отпуска,макар че няма вода във Варна за него направиха специално отклонение и сега да си разваля рахатлъка!Немой така!
12
5
 
2
 
! Отговори
harbinger преди 11 години
Евреи, взривяват други евреи. Този филм вече сме го гледали на 9/11 и по други телевизии. След, което естествено и единствено е виновен текущият за момента враг - Осама, Ирак, Иран или който там не им харесва в момента.
11
7
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
*** Станишев, нали ти помня реакцията при взривовете в Челопечене бе ***... цял ден тогава те нямаше, и то да беше само ти - цялата ти администрация бяхте едни мижитурки, а Бат ти Бойко по който колкото и да плюеш, колкото и да е ***, тогава беше кмет на София - и беше много преди теб на мястото. Затова поне тия дни се скрий и не си прави ПиАр на трагедията на хората!
10
8
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Скрий се на края са света, долна МИЖИТУРКО!!!
9
6
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Сергей, точно сега си затвори човката за няколко дена поне. Партията на физкултурниците а амфетните босове не е цвете за мирисане, ама обективни критики се правят преди трагедията. След това всичко е чист ПР
8
6
 
27
 
! Отговори
дядо Иван преди 11 години
Закъснял си със съболезнованията, Станишко.Цяла България снощи ти видя акъла. Сега понабра инерция и пак се изтъпанчи акъл да даваш и да критикуваш.Не мислиш за родината си. Не те притеснява, че България е замесена в нещо ужасно. Мислиш само как да трупаш дивиденти, но си т=п и не разбираш. че само се излагаш.
7
7
 
33
 
! Отговори
optimist преди 11 години
Какво е закъсняло бе Съселе?! 15 мин. след атентата, 2/3 от правителството заедно с президента пътуваха към Бургас!
6
6
 
28
 
! Отговори
mm преди 11 години
на Станишев трябва да му взривят бомба в ***!
5
31
 
16
 
! Отговори
ФАКТ !!! преди 11 години
По време на управлението на БСП нямаше такива атентати ! ФАКТ !!!
4
8
 
23
 
! Отговори
FDL преди 11 години
Добре че не стана този атентат по негово времем.Сигурно до сега щеше да е емигрирал.
3
28
 
11
 
! Отговори
Тиквата е велик преди 11 години
Тиквата е велик човек. Веч играе на световната сцена, бърка се в уреждането на мендународни конфликти от няколко години. Велик човек. Ще влезе в историята на света. Факт е, че мутрите от ГЕРБ се отклониха от позицията на неутрлитет, която България спазваше и застанаха на страната на Израел в последните години.
2
11
 
43
 
! Отговори
гаден мишок преди 11 години
Не прави с чужда пита помен, противен съсел такъв! Не си прави политически PR от смъртта на невинни хора!
1
12
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Мамин комунист защо един път не каза браво добре сте си свършили работата все нещо си недоволен