ГЕРБ са разбойници във властта, скочи Станишев

Опит за саботаж на събора им на Бузлуджа видяха червените
28 юли 2012 15:40,
906
ГЕРБ са разбойници във властта, скочи Станишев
Социалистите отбелязаха празника си. Снимка: БТА

Около 40 000 души се събраха на историческата поляна под връх Бузлуджа за традиционния събор на левицата.

Напрежението сред привържениците на БСП се нагнети, след като стана ясно, че на пътят Габрово – Шипка е имало ограничение на движението. Привържениците на левицата привидяха в това опит за саботаж на отбелязването на 121-та годишнина от началото на социалистическото движение у нас.

”Жалка, смешна работа. Това показа какви хора ни управляват”, заяви лидерът на БСП Сергей Станишев. Той непряко обвини вътрешния министър Цветан Цветанов в саботаж.

Междувременно от Агенция ”Пътна инфраструктура” обявиха, че ограниченията на пътя са били оповестени още вчера и е бил обявен обходен маршрут.

”И всички пътища да затворят ще стигнем до Бузлуджа”, категоричен бе Станишев.

По негови думи управлението на ГЕРБ може да се характеризира са с една дума – ”провал”. Председателят на БСП призова гражданите да потърсят отговорност на правителството за случващото се в страната.

”Всеки ден виждаме поразиите има – вдигането на цената на тока, вдигането на цената на зърното, а от там и на хляба. Българите живеят все по-мизерно и все по-отчаяно”, заяви Станишев.

Лидерът на столетницата вкара и доза черен хумор в изказването си и припомни стар виц: ”Цялата държава е хаос, само престъпността ни е организирана”.

По думите му единственият изход от ситуацията са изборите, защото този парламент е кух и изчерпан.

Станишев не пропусна да обърне внимание и на внесената вчера в деловодството на парламента подписка за референдум за бъдещето на АЕЦ ”Белене”.

Той беше видимо доволен от събраните над 773 хиляди подписа в подкрепа на допитването. Според председателя на БСП тези хора искат да се чуе мнението им и най-накрая да получат пряка демокрация.

Станишев призова левицата да работи все така отворено към хората, а да не се затваря вътре в себе си.

Червеният лидер обърна специално внимание на предстоящите през 2013 година парламентарни избори.

По думите му ГЕРБ ще направят всичко възможно да командват народа, въпреки че не се ползват с доверието му.

Той беше категоричен, че срещу БСП ще бъдат използвани всякакви средства – пари, натиск, заплахи, страх.

”Те са разбойници във властта”, отсече Станишев.

За първи път от 10 години на събора дойде и президентът /2002-2012/ Георги Първанов. Той обясни, че сега вече - след като е извън институцията, няма проблем да изразява своите ценности и идейни предпочитания.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


906
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
656
7
 
5
 
! Отговори
до 801 продължение преди 11 години
за незаконните вили и апартаменти, за крадливите депутати и лобистките закони в полза на цветелина, за сделката на Трайчо с Каолин, за цената на тока, за заканите да се преразгледат всички неизгодни договори и нищото, което направи Бойко, за калпавата продажна външна политика, която ни доведе до война, за 12 групировки ,които си развяват байрака-не ми се говори, че всичко е толкова гнусно!
655
5
 
5
 
! Отговори
до 801 преди 11 години
всичките ти аргументи са въздух под налягане.Първо- не ми вади факти от преди 100 години, за да докажеш, че днешните са нещо, второ- 8 милиарда резерв говорят сами по себе си, както и да го усукваш, трето- 2 милиарда в здравната каса, които ГЕРБ открадна и съдът преди месец се произнесе, че това е закононарушение и трябва да се върнат, но ГЕРБ отказва, сребърния фонд- и БНБ и ЕБВР казаха да не пипа, преди 10 дена си го прибраха- моите и твоите пари за пенсия,за фалшивите дипломи,
654
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Не ревете бре!? И децата знаят,че ББ си е ВАШ човек...От вашето социалистическо КОТИЛО!
653
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Нагли и безсрамни, както винаги до сега. Дошли на власт на 9.Х.44 г. с помощта на щиковете на една чужда армия, най-некадърната и лумпенизирана част на българското общество, избили цвета на нацията в лагерите Белене, Скравена, Ловеч, както и хиляди без съд и присъда. Такива като Първанов агент Гоце, Станишев, БКП/БСП и мутантите им, ДС, след 45 год. комунизъм + 20 год посткомунизъм, с вродения си инстинкт на крадци и пладнешки разбойници ограбили държавата след т.нар. Промяна, днешните милионери и милиардери, довели народа до просешка тояга. Днес представящи се за защитници на бедните и онеправданите, за спасители на нацията, насочили цялата си дейност към саботиране демократичното развитие на България. Жалки ***, нещастието на България. Кой би гласувал за рушителите на България!
652
8
 
2
 
! Отговори
до 798 преди 11 години
и това какво доказва, каква ти е целта ? Аз пък да ти цитирам ли какво казва европейския доклад ? Я си го прочети сам, не чакай като магаре бойко да ти обясни !
651
5
 
3
 
! Отговори
до 797 преди 11 години
Благодаря , и на теб така !
650
2
 
8
 
! Отговори
@ преди 11 години
Цял Батак е настръхнал от наглостта на вицепрезидента Ангел Марин, който наскоро напусна президентството на Дондуков 2 след два петгодишни мандата пише Уикенд. За този период той не направи почти нищо, освен да помилва десетки рецидивисти. Местните жители негодуват, че в родния си град вече бившият втори човек в държавата е издигнал палат без аналог. При това не за себе си, а за секретарката си. Говори се, че само на архитекта, чийто екип е изготвил проекта на вилата, са броени над 30 хил. лв. Имотът се оценява на над 1 млн. евро от специалисти по недвижимо имущество.Никой не знае колко декара точно е харизал щедрият Ангел Марин на сърдечната си тръпка проф. Светла Тошкова пише вестникът. Едно е ясно спестяванията от вицепрезидентската заплата едва ли са му стигнали дори и само за мощните бетонни стени, които обграждат двора на имението. До просторния дом на Тошкова се намира бащината къща на самия генерал. Тя е издържана в ретро стил от 30-те години на миналия век, когато гредоредът бил на мода.
649
8
 
2
 
! Отговори
DDD 67 преди 11 години
До 782: напълно съм съгласен с теб. Благодаря за подкрепата. Умният човек не спори с ***. Поради ограничения си умствен багаж те просто няма да го разберат! Вчера и аз бях на Бузлуджа, видях много и млади, и проспериращи хора. И имах честта да говоря с някои от тях. Просто се дразня от тъпотата и липсата на интелект в поддръжниците на ГЕРБ. Явно освен лозунги, не могат да кажат нищо смислено. Добре, че не всички сме като тях! Желая ти приятна почивка и спорна седмица!
648
7
 
3
 
! Отговори
до 790 преди 11 години
Президента има огромна незаконна вила и той, горкият, се оправда, че и около него имало, даже по-големи. Това ни е президента- комбинация между машинка за лепене на марки и мишка
647
5
 
2
 
! Отговори
до 788 преди 11 години
присмяла се една мутра на друга- бойко управлява фирмата българия в полза на 12 групировки и това е- доклада го казва, ти да не си по-умен от цялата Европейска комисия???????????
646
1
 
0
 
! Отговори
червеничкото преди 11 години
да де, и аз това казвам, защо ми вадите доводи от миналия век, за да подкрепите нещо, което с нищо разумно не може да се подкрепи?
645
7
 
1
 
! Отговори
предатели преди 11 години
американския посланик откри паметник на пилотите, бомбандирали София- предатели долни! Атентатът пак оттам ни дойде- това е просто предупреждение-все едно да ти гръмнат празната кола- тепърва ще има наистина жертви на подложната политика на ГЕРБ
644
2
 
6
 
! Отговори
do #789 преди 11 години
червеничко...извираш от "мъдрост"...а е 21-ви Век...ПФУ!
643
7
 
3
 
! Отговори
до 788 преди 11 години
жалко, че се криеш зад ника си и си голям герой на клавиатурата- ако те видя някъде, ще ти покажа какви сме ние от БСП- ине ме обиждай, червей долен, защото не знаеш нищо за нас, само си плюнчиш устата
642
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Гоце постави венец на полит-терористите заедно със сина на Добрев! За Добрев навремето 300 000 марки бяха джобни. А вие гледайте и зяпайте имотите на Гоце. . . Нали другия агент на ДС "Ивайло" написа книга за апартаментите на синчетата? И какво от това? Овчата *** продължава да гласува вместо да ги зачатка с камъни
641
7
 
1
 
! Отговори
викарий преди 11 години
ДОЛУ ГЕРБ! ДА СИ ХОДИ ПО-БЪРЗО ОТ ВЛАСТТА! ДОКОГА ЩЕ ЧАКАМЕ ДА НИ ВОДИ ЗА НОСА ЕДИН НЕКАДЪРНИК, ОБГРАДЕН С ОЩЕ ПО-ГОЛЕМИ НЕКАДЪРНИЦИ,ЧЕ ДА МОЖЕ САМО ТОЙ ДА БЛЕСТИ В УМА СИ ! ТОЗИ ЦИРК ПРОДЪЛЖИ ТВЪРДЕ ДЪЛГО И СТАНА ТВЪРДЕ ОПАСЕН! АТЕНТАТЪТ В САРАФОВО Е ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ ЗА БЪЛГАРИЯ ДА НЕ УЧАСТВА ВЪВ ВОЕННИЯ КОНФЛИКТ НА САЩ И ИЗРАЕЛ СРЕЩУ ИРАН И СИРИЯ-ТОЧНО ОТ ЛЕТИЩЕ САРАФОВО, ИЗПОЛЗВАНО ОТ НАТОВСКИТЕ ВОЕННОВЪЗДУШНИ СИЛИ, ИЗЛИТАХА САМОЛЕТИТЕ, КОИТО БОМБАРДИРАХА-ТОВА НЕ ГО ЛИ ЗНАЕ БОЙКО-ВОДИ НИ ВОЙНА
640
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Социалисти,как можахте да изберете мутрата гоце и *** серГЕЙ да ви лъжат,крадат и заблуждават?! В ръководството на мафиотската ви партиика всички изр*ди са милионери!?
639
4
 
2
 
! Отговори
до смешниците преди 11 години
икономиката е в застой, защото излапаха резерва, здравната каса и сребърния фонд, сега и заема ,който изтеглиха ще потъне в джобовете на мафиотите от \герб.\ за какво са ми магистрали- жалки 35 км, които изядоха парите за бизнеса, с който така и не се разплати герб. Това са гробокопачите на икономиката- пара са свирката, нищо за движението нап
638
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Социалисти,как можахте да изберете мутрата гоце и *** серГЕЙ да ви лъжат,крадат и заблуждават?! В ръководството на мафиотската ви партиика всички изр*ди са милионери!?
637
2
 
7
 
! Отговори
S O S ! преди 11 години
Тройната коалиция на джебчийте - ИЗКРАДЕ България така,както никой до сега в историята И не беше я крал!