Всеки всичко да си казва, заръча Борисов за моряците с кокаина

Цветанов отива в Испания да направи “максимум“
22 авг 2012 17:30,
222
Всеки всичко да си казва, заръча Борисов за моряците с кокаина
Бойко Борисов на среща с близките на моряците. Снимка: ГИС

“Всеки да признава, да казва, да посочва, кой каквото знае“, заръча министър-председателят Бойко Борисов при срещата си с близки на задържаните на кораба с почти 3 тона кокаин в Испания моряци.

Вчера те поискаха от институциите съдействие, за да разберат какво се случва с роднините им. Корабът "Свети Николай" и екипажът бяха задържани по време на плаване миналата седмица, на 80 км край испанския град Кадис, като в ареста попаднаха 21 българи.

Още по темата

Борисов обясни още, че вътрешният министър Цветан Цветанов утре заминава за Испания, за да направи “максимум“. Премиерът обясни, че е ядосан на моряците, защото постоянно се съобщава за хванати българи с кокаин.

“То става вече колко пъти – 20 тона, 40 тона, 3 тона. Вече като се заговори за България...“, възмути се Борисов.

Пред него близките на задържаните моряци за пореден път ги защитиха и обясниха, че те не са участвали в трафика на наркотици.

“Защото те са професионалисти, но за наркотрафиканти на стават“, заявиха близките им. Според тях около разследването на кораба възникват много въпроси и обявиха, че те водят паралелно разследване.

Борисов от своя страна контрира, че нищо не е пречело на моряците да подадат сигнал за наркотика на борда, щом са разбрали. “Има си начини“, категоричен бе Борисов.

На излизане от Министерския съвет, където се състоя срещата, близките на моряците бяха доста лаконични.

“Държавата е съпричастна, Изчакваме Цветанов да се върни от Испания, за да дадем повече информация“, заяви Ивелина Атанасова, която изпрати отвореното писмо с искане за информация. Тя е близка на капитана на кораба.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


222
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
163
4
 
30
 
! Отговори
запъртък преди 11 години
и ББ да си казва всичко за амфетамините и СИК!
162
3
 
9
 
! Отговори
бай колю-полицая преди 11 години
Немаа а псуаъте началнико,оти запалим патрулката и ви пратя в Бразилия при олиампиоцу за куфари и доматено пюре.
161
4
 
7
 
! Отговори
99 преди 11 години
BOKO BOIKO DECA LI PLA6I6 VMESTO DAIM POMOGNE6 TE SA RABOTNICI
160
6
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
"Борисов от своя страна контрира, че нищо не е пречело на моряците да подадат сигнал за наркотика на борда, щом са разбрали. Има си начини, категоричен бе Борисов."1. Нали вие знаехте, бе боко, ама не вървяло да им кажете да бягат;2. Ти откъде знаеш, че са знаели, или се повтаря случая в Либия (Ами ако са виновни?)Заминавайте си некадърници, достатъчно съсипахте опосканата ни държава!
159
3
 
19
 
! Отговори
смехурко преди 11 години
а пък тая русата кукумявка до тиквата чухте ли я как говори-герберка та дрънка-готова е майка си да продаде срещу една тиква-умааа, ги ди измекяркооооо,дърта вещицоооо
158
4
 
23
 
! Отговори
чочо преди 11 години
абе тикво ти ,че ни си у ред не си ,ама и ние не сме у ред,че те търпим какво да си признаят момчетата,че не са ти опазили товара ли ,ей не се наяде бе-ковчезите нямат джобове,той и костов викаше,че сестрите в либия са виновни,пък сега е на бонището на историята ,пък грозната му е елена никаква я няма,та я го давай по-кротко,че като отида до бензиностанцията споменавам целия ти род по женска линия
157
2
 
18
 
! Отговори
дядката преди 11 години
Момчета,той се шегува.Не казвайте нищо!Още по-малко - неговото име!!!В Библията е писано:не споменавай напразно името Божие!!!Голям грях ще си сложите,а като си дойдете-може и наказание да има!
156
2
 
11
 
! Отговори
ами ти бе, преди 11 години
Боко, ши си кажеш ли бе? Е знам, че шее дълго, *** ний шъ ста послушаме бе бащице ненагледен
155
5
 
1
 
! Отговори
bg преди 11 години
DA VIDI DANS KAK JIVEET BENITE MORIA4ETA,,,,,,,,,,KAKVO DAKLARIRAT I KVI KOLI KARAT.........DA SE SA KATO BEDNITE MITNI4AR4ETA,,GORKITE TE,,
154
8
 
31
 
! Отговори
инж.Чапкънов преди 11 години
Като го гледам този от снимката май здравата се е напушил горкия.3т.стока са т'ва .Не е майтап работа.Бая партийна пара изгоря.АЗ ИМАМ ЕДНО ПРЕДЛОЖЕНИЕ: Цуро да си остане в Испания като залог, а нашите момчета да ги освободят. То и без това след по-малко от 1г. Цуро си е в панделата. КОЙТО Е СЪГЛАСЕН МОЛЯ ДА ГЛАСУВА -В ЗЕЛЕНО.
153
6
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Германците умряха от смях като бойко се изцепи,че Цветанов копае трупове с багерада внимава да не се излага много в Испания:))
152
6
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Абе Борисов, абе Цветанов нищо ли незнаете кой от българска страна движи нещата с тоя кокаин?На някой " бизнесмен " кръсникът му случайно да е колумбиец?Вие нищо такова не знаете?Ако е така Вие какви го давате в тая държава?
151
7
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
и тъпира е тоя ББ.. дай хората да изгният в затвора да може да си начеше егото,че ги в вкарал там .. тоя тъпир явно не разбира,че трябва да защитава сънародниците си, а не да ги плюе.. + това още не е сигурно кой е виновен, кой е знаел и кой не е .. бате бойко за зеле не става от теб
150
4
 
29
 
! Отговори
Някой знае ли? преди 11 години
КОЛКО СТАНА БЕНЗИНА?!!!!!А тока?!А газа?!
149
2
 
5
 
! Отговори
До 165 преди 11 години
Ачо,ти още вярваш ,че има Дядо Мраз,а?Боже(ако те има) прости им,че са заблудени овчици.
148
2
 
3
 
! Отговори
bg преди 11 години
B.B. kato neiskate da ima hvanati balgari opravete zaplatite v balgariq za da imat horata rabota i kakvo da qdat hvanete tezi koito ograbiha darjavata a ne tezi koito vkarvat sveji pari v darjavata sprete uveli4eniqta na gorivata,toka hranite sprete tezi prestapleniq sprqmo balgarskiq narod.
147
5
 
15
 
! Отговори
Ralf преди 11 години
Ако Цветанов отиде веро ще им дадат максимума...Абе Цветанов в Испания, Дончев е Перник, явно сезонна на отпуските тепърва започва?
146
3
 
21
 
! Отговори
норкоман преди 11 години
Роднините им от къде знаят .че те нищо не знаят?
145
5
 
17
 
! Отговори
Цветанов преди 11 години
Отивам да им припомня за кой работят.И ,ако проговорят да знаят какво ги чака.
144
2
 
11
 
! Отговори
чичо Тиквичка преди 11 години
Братовчеда най-после показа най-новото си гадже. Хубава жена, само не разбирам защо белите си коси е боядисала червени?