Цветанов иска да "се стигне до високо" с 3-те тона кокаин

Малка част от екипажа знаел за наркотика, смята вицепремиерът
Обновена: 25 авг 2012 19:34 | 25 авг 2012 19:25,
164
Цветанов иска да "се стигне до високо" с 3-те тона кокаин
Цветанов гледа към високите етажи. Снимка: архив Булфото

Малко хора от екипажа на кораба "Св. Николай" са знаели, че се превозват 3 тона кокаин, заяви вицепремиерът и министър на вътрешните работи Цветан Цветанов.

Корабът беше заловен миналата седмица край бреговете на Испания. Екипажът беше задържан и в ареста попаднаха 21 българи.

По думите на Цветанов има безспорни доказателства, че част от моряците са знаели за наркотика и тези данни са обсъдени с испанските власти.

Още по темата

Вицепремиерът обясни, че за него е по-важно да се стигне до тези, които са наели екипажа, които са имали отношение към плавателния съд. Той смята, че е "крайно време да се стига до високо".

Полагаме максимални усилия - с обмяна на информация между българските и испанските служби, с колегите от Великобритания и Франция, за да можем действително да наредим целия пъзел и да  хванем най-високите нива по организацията на този огромен товар, каза Цветанов.

Той допълни още, че не изключва на определен етап да има и арестувани в България по случая, но едва когато има достатъчно доказателства да се издадат европейски заповеди за задържането им и предаването им в Испания, за да бъдат съдени.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


164
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
133
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До колко високо ,бе Цецко?Засега обират пешкира "Високите"моряци....я не ни замазвайте очите-3 тона кокаин и нито собственик,нито капитан -никой не знаел,само вие сте го следили кораба,ами като сте го следили,значи знаете всичко,какво ще ме се правите на ИНЧ хай,частен дедектив.Такова количество дрога се протекционира от високи политически нива-това да не е една доза.
132
0
 
0
 
! Отговори
С.М. преди 11 години
Не виждам как търговията с наркотици може да се случи без правителствена подкрепа :-) Те американците влязоха в Афганистан, само и само да се възобнови производството на дрога; което родното правителство искаше да спре... Който вярва, че дрогата се търгува от злите престъпници, а властите се борят постоянно с тях, е пълен наивник. Може би трябва да си зададете въпроса - ЗАЩО тази борба никога няма успехи? :-)
131
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
49% от българските полицаи имат здравословни проблеми.Близо една четвърт от тях имат хипертония, развита след постъпване в полицията, всеки десети имат язва или сърдечно-съдови заболявания, почти толкова са и с бъбречни заболявания.Тези и други данни са част от социологическо изследване "Мотивация на българския полицай - актуално състояние и рискове", направено по поръчка на Синдикалната федерация на служителите в МВР и е първото по рода си независимо изследване на сектор "Сигурност", заяви на специален брифинг Валентин Попов, председател на профсъюза.
130
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Народе! Ти докара на власт тези мутри! Сега Малката Мутра иска да вземе бизнеса на Голямата Мутра, демек Цв.Цв. иска да стигне до Б.Б. и понеже няма как той да го свали, ще го накисне пред ЕС, та те да го оправят! Баси цирка! Баси мутренската държава!
129
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Каквото и да кажете, остава смущаващият факт, че постата е натоварена в открито море, видял ги е италианския самолет...даже и нищо друго е нямало на борда...как стават тези работи??!!!
128
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Путин отвръща на удара! Това е началото, сбогом на изборите с ***! Пари няма, действайте!
127
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Мафията е разбита, забравете!
126
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Малко хора от екипажа на кораба "Св. Николай" са знаели, че се превозват 3 тона кокаин, заяви вицепремиерът и министър на вътрешните работи Цветан Цветанов...Само началниците от МВР-то, но те си мълчат!
125
3
 
4
 
! Отговори
Кажи си , Цвъцко! преди 11 години
Цецо предаде шефа си Боко, ех гад ***!
124
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Колко малко хора са знаели бе, Цеко? Що не ги изброиш по имена всезнайко? Кога ще се извиниш на лекарите, лъжливо ***? Колко още съдби на почтени хора ще сринеш с тази самовлюбеност и простотия? С какви пари купи апартаментите, дребен чиновнико от МВР? Нима си мислиш, че си по-добър от тези, които си позволяваш да обвиняваш в какво ли не? Кой ти дава право да съдиш, нещастнико? Кой си ти?!
123
1
 
0
 
! Отговори
Ахмак преди 11 години
До Къде е топчето ? И международно.
122
1
 
3
 
! Отговори
сигурен преди 11 години
До Пламен Не пръст в работата брато, двете шепи са в работата! Не го гледай Цецко че се прави на невинна кукумявка.
121
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Хм..., искал бил да стигне на високо.Абе я се огледай! Наляво, надясно, ... погледни в огледалото!
120
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Е нали нямаше да се коментира преди съдър да вземе решение.Източно европейска *** си е нашето геройче. И в Испания, че и чичковците от Шенген, си го знаят и това си се доказва всеки ден. Комбинацията - безобразно нагъл и *** човек, зависими медии, шизофренично общество, което се образова от тях, е впечатляваща.
119
1
 
1
 
! Отговори
na selo sam преди 11 години
háha kva POLICIA ve bate , po selata v Balgaria ne sa i 4uvali za Policia , 6to e tui Policiata , 4obani li sa kravari li sa
118
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
"Цветанов гледа към високите етажи." Тоя май пак ще купува апартамент...
117
1
 
6
 
! Отговори
TheCritic преди 11 години
Да бе, мислили са че товарят нишесте. А са го натоварили в открито море за да спестят на производителя на нишестето пристанищните такси. А калашниците които са носили служителите на производителя са били детски играчки които са купили за децата си на една промоция от руски търговец, ама не искат да ги държат в къщи за да не ги намерят децата им преди Коледа. А аз съм Дядо Мраз...
116
3
 
16
 
! Отговори
Аз преди 11 години
Ами то най-високо са Ц.Ц. и Б.Б...ха дано ама надали.
115
5
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ЦЕЦО,ЦЕЦО, НЕ КОПАЙ ГРОБ НА ШЕФА СИ!
114
6
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ЛЪЖЕШ, ЛЪЖЕШ, ЧЕ ИСКАШ ДА СТИГНЕШ ДО НАЙ- ВИСОКИТЕ ЕТАЖИ- В ДОКЛАДА ПИШЕ КОИ СА ТЕЗИ ЕТАЖИ- ГЕРБ ПОСТЯВЯ ЧАДЪР НАД 12 МАФИОТСКИ ГРУПИРОВКИ. ЩОМ В Е ВРОПА ГО ЗНАЯ, ЗНАЧИ НИКАКВА ТАЙНА НЕ Е . И КАТО СТИГНЕШ НА - НАЙ- ВИСОКИЯ ЕТАЖ, КАКВО ЩЕ НАПРАВИШ? ЩЕ ПРЪДНЕШ!