Назад във времето: Борисов подкара пожарна

Премиерът връчи ключовете на 42 нови пожарни коли
14 сеп 2012 15:50,
290
Назад във времето: Борисов подкара пожарна
Борисов се радва на новата пожарна. Снимка: БТА

Премиерът Бойко Борисов направи показно как се работи с новите противопожарни автомобили, които днес бяха дадени на дирекциите на „Пожарна безопасност и защита на населението” в цялата страна.

Министър-председателят, в компанията на няколко министри, сред които вицепремиерът Цветан Цветанов и столичният градоначалник Йорданка Фандъкова официално връчи ключовете на 42 нови автомобила, които ще отидат в седем големи града.

След това Борисов се качи на една от пожарните заедно с Цветанов и началника на националната пожарна Николай Николов. Той включи светлините и сирените и демонстрира възможностите на новата техника.

Премиерът беше позабравил някой неща, но бързо си спомни старите си занимания.

Вицепремиерът не пропусна да похвали Борисов за уменията си и обясни, че премиерът винаги може да си припомни забравеното, защото "неслучайно е бил много добър".

По време на официалната церемония той посочи и автомобилите, на които той е служил и призова всички да направят разликата.

В парламента приказките отлитат, а това остава, сподели премиерът. Той обясни, че сега всички ще си тръгнат с новата техника.

Церемонията днес съвпада с професионалния празник на службата. Оттам изчисляват, че новата техника ще улесни работата на около 35 процента от огнеборците в страната в страната.

Статистиката пък сочи, че в тези градове е съсредоточено почти половината население на странта. Стойността на придобивката е 7 млн.евро.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


290
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
159
5
 
3
 
! Отговори
ДО 207 преди 11 години
На комунистите ПИНОЧЕТ ги оправи!Тука за тях е Рай!
158
1
 
1
 
! Отговори
аз преди 11 години
Стига псува,ве,какво ти става?
157
6
 
7
 
! Отговори
Овладяване преди 11 години
РазБойко овладя журналистите. 80% от новините за него са PR. Всички вярват в него вече, като либиец в Кадафи преди 2 години.
156
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Комунистическата партия е взела властта с кръв и знае че много има да плаща ако я загуби. Затова няма мирен начин да бъде сменена. На всеки вид народно недоволство винаги ще бъде прикачвана шапка от подходящи за БКП/ДС хора. Така беше и със СДС. Така беше и с НДСВ. Така е с ГЕРБ. Няма случайни хора които ей така с някакви си избори да спечелят. Не забравяйте че столетницата има богат опит с конспирации и интриги. Просто няма как да допуснат други хора по мирен начин. Така че ГЕРБ forewer !!! :)
155
5
 
5
 
! Отговори
сдг преди 11 години
Айде СПИНОЗНИТЕ да мълчат и да си отиват при главния разпръсквач на спин.
154
4
 
5
 
! Отговори
ДО 202 преди 11 години
БЪЛГАРИЯ СТРАДА ОТ ВАШИЯ ЧУЖДЕНЕЦ ОТ КРЕМЪЛ--ДЕМЕК ОТЧЕРВЕНИТЕ ПРАШКИ,А НЕ ОТ ТАШАКА НА БЪЛГАРИНА БОЙКО.
153
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Тоя пожарникар не дава 19лв инвалидни навреме ние чакаме да оправи България!Пази боже!
152
7
 
4
 
! Отговори
до 202 от 196 преди 11 години
Ами да люлителка на *** съм.Предпочитам истински мъж като Бойко,пред *** като Станишев!Хахахахахахах!А *** в коя партия са знаят и децата!Хахахахах!
151
3
 
9
 
! Отговори
до 196 преди 11 години
Ами гласувай за ташака известен повече като Вожда Винету. Лошото е, че покрай вас слабоумните любители на *** (или по-точно казано закоравели ***) страда и България.
150
2
 
6
 
! Отговори
До 192 преди 11 години
Приятелю грешиш! Кошлуков никога на е бил в лагера-Ловеч.Той е осъден за опит за бягство през границата, като войник в елховския полк. Такова деяние и днес е престъпление. Кошлуков имаше намерение да мине през българо-тулската граница въоръжен с АК. По онова време за такива престъпления законите на страната не предвиждаха ордени. Осъдиха на на пет години, той излежа половината от тях в Пловдивския затвор. Кошлуков е обикновен дезертьор, при това късметлия. Можеше да е заровен някъде.
149
5
 
4
 
! Отговори
до 193 преди 11 години
Ми прав е Дянков!Като изчезнете от картата на България комунисти,социалисти и *** и ето ни 3.5 милиона читави хора.Само ни тежите на вратовете.Тогава ще има и за пенсии и за заплати,преди това НЕ!
148
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ЯТА ИЗТРЕБИТЕЛИ *** ИЗЛИТАТ ОТ ПОЗИТАНО...АЗ ИЗЧЕЗВАМ,ТУК ЩЕ СТАНЕ...СМРАД...
147
3
 
8
 
! Отговори
Пламен преди 11 години
*** И ПРОСТА ТИКВА
146
2
 
4
 
! Отговори
Марсианец - чукча преди 11 години
Колко "Бистришки тигри" могат да се поберат в една пожарна кола. Що не ходят на мачове с камиони, ами се возят на самолети.
145
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Абе мушмули червени,първо за да си пожарникар се искат ***!Които вашия идол Станишев НЯМА!
144
1
 
0
 
! Отговори
ДО 192 преди 11 години
И АЗ СЪЩО.
143
3
 
5
 
! Отговори
Болен е ! преди 11 години
Като едно нищо ще тръгне да разнася и кофпомпи по службите по пожарна безопасност. От утре ще започне да открива тези пожарни коли с удряне на бутилки по предните им леви джанти. Като го гледам вече и за пожарникар не става. Обърнете внимание как копоя (Ц.Ц.) гледа в очите стопанина си. Иначе, догодина и двамата ще са хартисали от властта. Питам се, какво ще ги правим ?
142
6
 
5
 
! Отговори
дзвер преди 11 години
Ало, платения драскач, петък следобед е, спирай...Нали знаеш приказката за тоя дето работи в петък след обед...умира му началника.А ти гледаш с влажен телешки поглед Боко в очите...Не те ли е страх за него?И понеже продаваш майка си за паница леща(стига да е от ГЕРБ), че ти пусна едно четиво за "лека нощ"- България има нужда от драстично намаляване на населението това заяви вицепремиерът и министър на финансите Симеон Дянков по време на участие в предаване на БНР, ние не можем да си позволим лукса да издържаме население от 7 милиона. Оптималното население за нашата държава е 3 3,5 милиона души и се надявам, че скоро ще го постигнем благодарение на мерките, които сме предприели. Още повече, че зимата наближава, а тя е наш естествен съюзник в усилията ни за ликвидиране на безполезните, тежащи на бюджета хора.
141
10
 
6
 
! Отговори
сдг преди 11 години
Чета и чета,и тука някой все се опитва да изкара ГЕРБ комунисти.Не бе хора,преди 1989г. ВСИЧКИ БЯХМЕ КОМУНИСТИ,КОЙТО КАЖЕ ЧЕ НЕ Е БИЛ Е НАЙ ГОЛЕМИЯ ЛЪЖЕЦ.ЗАЩОТО КОЙТО СЕ ОПЪЛЧЕШЕ МОЖЕ ДА ПИТА КОШЛУКОВ КАК Е БИЛО В ЛАГЕРИТЕ НА СМЪРТТА В ЛОВЕЧ.ТАКА ЧЕ ПРЕСТАНЕТЕ ТЕЗИ БИЛИ КОМУНИСТИ А ДРУГИТЕ НЕ.ВСИЧКИ БЯХМЕ.А СЕГА ЩЕ ГЛАСУВАМ ПАК ЗА БОЙКО ВЪПРЕКИ ЧЕ НЕ МИ УВЕЛИЧИ ПЕНСИЯТА ТРИ ГОДИНИ,ЗАЩОТО ВИЖДАМ ЧЕ ЧОВЕКА СЕ ОПИТВА ДА НАПРАВИ НЕЩО,ВЪПРЕКИ ВСИЧКИТЕ ОПИТИ НА АДМИНИСТРАЦИЯТА ДА СПЪВАТ НЕЩАТА.
140
2
 
4
 
! Отговори
ДО 183 преди 11 години
КАКВА УНИФОРМА БЕ...ЧЕРВЕНИ ПРАШКИ...