Станишев си изпуска нервите

Партията на ГЕРБ изпрати позиция до медиите
6 окт 2012 18:32, Петя Славова
382
Станишев си изпуска нервите
Снимка: БТА

Партия ГЕРБ изпрати до медиите позиция по отношение публичните изяви на лидера на БСП и на Партията на европейските социалисти Сергий Станишев за строежа на АЕЦ в Белене.

В позицията пише: "В последните дни все по-често ставаме свидетели на това как лидерът на БСП Сергей Станишев си изпуска нервите. Очевидно избирането му за президент на ПЕС му влияе доста натоварващо и стресиращо. Последните публични изяви на Станишев се оказаха връх в поредицата от гафове, защото самият Станишев призна, че не може да отговори на въпроса, който ние задаваме: "Защо не е подписал договора за АЕЦ "Белене"?, подчертават от управляващата политическа партия.

"Г-н Станишев, Вие бил ли сте премиер на България, след като твърдите, че не знаете кой какво е подписвал или не е подписвал по отношение на "Белене"? Това, което чухме от Вас вчера означава ли, че сте бил в ролята на кукла, чиито конци е дърпал някой друг? Не прави чест на никой премиер да казва, че той не е подписвал договори и че подписите били на този или онзи шеф на НЕК или други компании, защото, за да има подпис - първо трябва да има политическо решение. Ако не сте участвал във взимането на политическите решения по времето, когато сте бил премиер, кой тогава управляваше България? Ние всъщност не знаем кой по това време е бил шеф на НЕК и ако днес искате референдум, и търсите отговори за Белене - потърсете ги от хората, които сте управлявали, като тогавашния шеф на НЕК, който и да е той. Нека преди да издава морални присъди, Станишев да отговори на всички тези въпроси", се посочва още в документа.

 


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


382
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
264
10
 
3
 
! Отговори
ПЕС преди 11 години
Повтарям - син на номенклатурчик, руски гражданин до 1995, ерген до 45 годишна възраст. Интереси - руска и съветска история, крави с телета. Зрение - нарушено.
263
0
 
4
 
! Отговори
318 преди 11 години
До Анонимен 319Не знам кой питаш, аз съм на друго мнение. Държавата, в лицето на чиновниците и институциите не са само консуматори и регистратори в напърдените си столове. Те съществуват, за да работят за този народ, за неговите интереси и благоденствието му. Ако не го могат се махат или ги свалят с насилие.Няма страна, освен колониалните империи, която да се издържала само от данъците на населението и да е прогресирала. Резултатът от такова управление винаги приключва с революция и Трибунал.
262
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Нито Румъния е с два пъти по-големи доходи, нито Станишев е оставил 11 млрд. При Станишев последната година имаше 2 млрд излишък и те го употрениха за закупуване на два безполезни военни кораба втора употреба. Нарочно изхарчиха парите, с които можеше да се купят нови изтребители за българските ВВС, за което трябва да ги съдят за национално предателство. Това беше направеном по руска поръчка, за да се отслаби Българската армия. Станишев е руски шпионин. В това съм уверен на 200%.
261
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До Анонимен 320Хехе, ти го удари на морал. Аре сега, за да си обективен разкажи за Боко и Цветелина. Боко отгоре на всичко е и престъпник. Станишев може и да е, може и да не е премиер, но и Боко няма да бъде.
260
4
 
9
 
! Отговори
До помня преди 11 години
При Станишев на 6 месеца се вдигаха пенсии и заплати, имаше коледни по 150 лв. Бизнесът работеше, нямаше държавен рекет като от сегашните управляващи мутри и, ако те не бяха мутри, а кадърни, образовани, нямаше да се сринем при Борисов след Албания и Босна, а щяхме да сме далеч пред тях и пред Румъния, както бяхме при Станишев. Защо Румъния сега е с 2 пъти по-големи доходи, а преди Герб беше зад нас?Ами,ако Станишев не беше оставил 11,5 млрд? В чий джоб отидоха, че мутрите ***, че нямало пари
259
10
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Станишев до 1995 г. е съветски и руски гражданин без никаква връзка с България. Станишев се ожени на 45 години по партийно поръчение за чужда жена, която пък преди това беше женена за богат старец. Сега в предаването Панорама се държа като преял с отровни гъби. Това може ли да е моят пример и...премиер?
258
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Допреди малко твърдяхте, че премиерът не бил длъжен да следи преговорите (по такъв вааажен за държавата проект, какъвто е Белене), а сега държавата трябвало да построи промишленост и да открие работни места... Айде уточнете се.
257
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До В ШВЕЦИЯ И НОРВЕГИЯ.А къде, глупчо, пише, че държавата се издържа САМО и единствено от данъци, без тлъстите чиновнически *** от институциите да се помръднат, за да задвижат промишлеността, да открият работните места, които чорбаджиите унищожиха? Никъде е отговорът, освен в мъртвите теории на Фридман и мераците на световните колонизатори - корпорациите и олигархията. Съвети дава само онзи, който е умен. Ти не си.
256
4
 
1
 
! Отговори
ПОМНЯ преди 11 години
Как Станишев ни убеждаваше ,че трябва да сме спокойни защото нас ще ни подмине кризата.Е Станишката сега защо се напъва като преял с кокали ???
255
3
 
5
 
! Отговори
ББ се заканва на ПЕС преди 11 години
Понеже намаляват ***, които вярват на лъжите на Борисов и понеже по същото време, когато избираха Станишев за предс. на ПЕС, комисия Антимафия в Европарламента се занимаваше с престъпното минало на Борисов,той е загубил самообладание и щял "да бие" ?! целия ПЕС! Сега 30 европ. партии треперят от страх, те наистина не са виждали друга мутра на такъв пост, но така както Борисов е НИКОЙ в ЕС, така никой не му обръща внимание на психопатските обсесии освен, ако не прилага старите си практики
254
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Този на снимката е най големия лъжец в България и ако е на власт ще погуби страната
253
6
 
4
 
! Отговори
Б=лъжи наглост прост преди 11 години
Всяка дума, която казва Борисов е ЛЪЖА, НАГЛОСТ и ПРОСТОТИЯ. Само *** и мошеници могат да не го виждат-не може през 5 мин. да говори точно обратното на предното, което е казал! Освен,че е изпечен,патологичен лъжец,той е нагъл,защото иска не само *** да вярват на лъжите му, а и другите, защото те му пречат безнаказано да доразграбва Б-я, да трупа тлъсти пачки с 3000 лв. заплата, да харчи в безсмислени кръстосвания на страната за държавна сметка и да разпродава всичко печелившо в Б-я
252
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Гледам тука 5-6 човека цъкат минуси на явната истина.Ще Ви кажа едно:НЕ защитавам бсп,но при Станишев майка ми имаше работа за 8 часа,с що-годе нормална заплата.СЕга бачка по 10 часа за 350 лева,а цените скочиха двойно на някой продукти.А по въпроса дали онова правителство е крало-сигурно.А това на герб да не би да си държи ръцете вързани??Ние сме овце.Всеки ще краде,но искам поне майка ми да е добре,докато стане време да си взема при мен в чужбина!
251
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До раздвоенНе се напъвай, с тая к.уха кра.туна няма да разбереш. Пусни си чалга.
250
0
 
0
 
! Отговори
СС преди 11 години
Декодиращите устройства ще бъдат безплатни за социално слабите.И колко ще са безплатните програми според МТИТС от 2013 г., които социално слабите могат да ползват?
249
0
 
0
 
! Отговори
ХИТОВЕ преди 11 години
"99% от телевизорите, които се предлагат на българския пазар, са оборудвани с тунери за цифрова кабелна и цифрова ефирна телевизия".Продавачите в магазините вече са обучени да отговарят на всякакви въпроси за цифровизацията - обмисля се на табелките с цените на телевизорите изрично да се изписва имат ли цифров и ефирен тунер.
248
0
 
0
 
! Отговори
ХИТОВЕ преди 11 години
Условието - старите телевизори с кинепскоп трябва да бъдат оборудвани с декодиращи устройства. До края на годината големите магазини за техника ще бъдат снабдени с такива, на цена от около 50 лева. Търговците очакват обаче малко продажби, защото и в момента над 70 на сто от българите гледат цифрова телевизия.
247
0
 
0
 
! Отговори
ХИТОВЕ преди 11 години
"Например видео по поръчка, електронно ръководство, видеорекордер или възможност за записване на дадено предаване, което дадено лице предпочита", обясни Калина Димитрова от дирекция "Съобщения" на МТИТС.
246
0
 
1
 
! Отговори
arhar преди 11 години
В Хърватия от август 2012 г. намалиха ДДС на 10 % за питейна вода, ориз, масло , захар , бира . Премахнато е ДДС , т.е. има ставка 0 % за хляб, мляко, лекарства . Здравните осигуровки също са намалени .
245
1
 
3
 
! Отговори
arhar преди 11 години
Нямало пари в държавата ? А защо измислят постоянно нови агенции като БОРКОР и други ? За да назначават там ' наши ' момчета от ДС , които да си живеят до дълбоки старини с високи заплати без да правят нищо ? А да не би в БОРКОР да взимат МРЗ от 300 лв ? А какво всъщност вършат там ? Нищо ?