Хората на Кунева по места - интелигентни, морални и нормални

Бюджет 2013 бил лишен от идея, смятат от партията
9 окт 2012 19:46,
237
Хората на Кунева по места - интелигентни, морални и нормални
Меглена Кунева. Снимка: БТА

Интелигентни, морални и нормални – такива ще са регионалните председатели на “Движение България на гражданите” на Меглена Кунева.

На разширено заседание Националният съвет на партия “Движение България на гражданите” одобри областните координатори, общински председатели и общински ръководства на 10 областни града, като и на София-област и Пловдив-област.

Организационният секретар на партията Калин Томов заяви, че “това са хора с доказана професионална реализация”. “Моделът, който спазваме, е хора интелигентни, морални и нормални, местната интелигенция, която и през Възраждането е дърпала България напред”, допълни Томов. От общо 105 членове на ръководствата, едва 14 имало предишен политически опит.

Председателят на “България на гражданите” Меглена Кунева заяви, че с ръководните си представители по места, партията доказва, че е алтернатива на статуквото, защото обединява смислени хора, които не поставят личните си цели пред общата идея България “да дръпне напред през следващите години”.

Кунева коментира, че в новите ръководства преобладават лекари, учители и хора от местния и среден бизнес. По думите й, това са устойчиви хора, които ще направят така, че “щурането в политиката, на което сме свидетели в последните 3 години и половина, да престане”.

“Проектът за бюджет за 2013-та година е като всичко в управлението на ГЕРБ – лишено от идея, лишено от политика”. Така Людмила Елкова, финансист и секретар на “България на гражданите”, коментира проектобюджета за следващата година.

Предложението на финансовия министър за дефиренцирана минимална заплата в различните области на страната Елкова определи като екзотично и несериозно.

“Изказванията на Симеон Дянков са типичен пример за щуране в политиката”, допълни тя.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


237
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
113
1
 
25
 
! Отговори
Кунева рууулз преди 11 години
МЕН МЕ КЕФИ КУНЕВАУреди се в европарламента. Зима 16к на месец. Разправя ви "като няма хляб яжте пасти" това поне аз така го тълкувам от изказванията "не купувайте евтини играчки на децата" Петъка (че даже четвъртъка) си фаща самолетчето и за 1 час си е в къщи докато вие още киснете по задръстванията. Затова няма билети Брюксел-София в петък и София-Брюксел в понеделник. Щото господата голяма работа се прибират или отиват да полагат тежък труд :D :D :D :DКефи ме, ех и аз да съм като нея :D
112
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Тази жена е склонна да забие нож в гърба на българите, като се коалира с БСП и ДПСХората взеха да се усещат вече накъде отиват работите и догодина тя едва ли ще събере дори заветните 4%, които да я вкарат в парламента.
111
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Кунева беше мадам "Yes" при затварянето на блоковете в Козлодуй, а после стана член на борда на директорите на френска банка, лобирала за това. Тя договори заробващи условия в договора за присъединяване към ЕС, тя излъга избирателите си за европарламента, но плещи сладки приказки за гражданите на България. Само че тя утре ще се сговори с когото й е удобно, а "люспите" напуснали партиите си, ще са барабар с нея. Тя е и единственият еврокомисар, който напуска партията, която го е издигнала. Това определено не се приема положително в европейските партийни централи и в политическите групи - не се приема добре и от нас, гласоподавателите!
110
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Прегръдката между Кунева и Първанов е римейк на създаването на най-корумпираното правителство на прехода Тройната коалиция. А единствената цел е да се докопат отново до властта, за да обслужат олигарсите, на които са подвластни.
109
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
МУТРИТЕ!
108
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ама кажете най накрая кой плаща медийните и изяви?!!!! На ден по няколко статии с предателката.?!?!
107
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Партията на ДРУГАРКАТА пръмова-кунева е поредния ПРОЕКТ на Държавна Сигурност и КГБ...Спонсорира се от бандити и е пълна с червени изверги!
106
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ГАБОНСКАТА па*авра пак се изказа НЕПОДГОТВЕНАдори и несресана и с още по-крива физиомутра!
105
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Меглена Кунева- отгледана и откърмена с цел запазване на комунистическото статукво в България с по-меки средства- не чрез Народен съд, масови убийства по села и градове, Белене, Слънчев бряг и подобни, а чрез "демократични" средства. Дотолкова доколкото една *** ченгесарска чутура от КГБ/ДС разбира демокрацията.
104
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Калине бре Томов ба ! А напрей разлика първо между интелигенция и интелект и ела па да ни обясняваш необяснимото. Понеже интелигенцията по определение се занимава с дърпането напреде на духовната страна на нещата...А пък физическата т.е. икономическата се пада на едни по-други хора. Е ? И ка да ви повярваме кат само латернаджийствате...
103
4
 
7
 
! Отговори
qwerty преди 11 години
Дянков може да не е харесван и да прокарва само десни мерки, но поне разбира от икономика 1000000000000000 пъти повече от тази, която най-много да прочела нещо на Маркс. Дянков има съвместни трудове с Бен Бернанке на Федералния Резерв, може да проверите в google, а тази освен, че затвори АЕЦ-а с друго не е известна май.
102
0
 
0
 
! Отговори
немащ си работа преди 11 години
Много хвалби и много коментарии пълни с ругатнии . Това не е дискусия. Значи диференцирана минимална работна заплата има смисъл в САщ (почасова ставка в отделен щат). Може би и в България съобразена със средната заплата в София 400 лева , в Горно Нанадолнище 200 лева. Значи ако в Горно Нанадолнище има 50 % безработица, може безработицата да падне , но с 200 лева заплата няма голяма разлика дали работиш или не. Може в София да се увеличи безработицата!
101
0
 
0
 
! Отговори
agata преди 11 години
kolko glasa imam ? ami samo shapka da svalya mislya 4e okolo 3.000 shte sabera, kebap4etata Boyko Borisov da gi plashta
100
0
 
1
 
! Отговори
agata преди 11 години
Gospojo Kuneva, predlagam se za deputat, moga da dam mnogo na Bg no ne i pari za da sam kandidat deputat.
99
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
КУНЕВА, СТАРИ КУ*ВИ НОВ БАРДАК НЕ МОГАТ ДА НАПРАВЯТ!!!!!
98
0
 
6
 
! Отговори
нонаме преди 11 години
И как се измерват интелигентността, моралността и нормалността? Член съм на партията и вече съм разочарован от неадекватното им поведение (а минаха само няколко месеца)! !Следващата илюзия за народа...have to quit immediately !!!!!!!
97
0
 
7
 
! Отговори
пирогов преди 11 години
Ако сте пяни и Ви се драйфа, а не можете, просто отворете днес.бг ...
96
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
политбюровска ку*ва....
95
0
 
9
 
! Отговори
До 105 преди 11 години
Тая непорочната е работила в агенция под шапката на първо управление на ДС!За непорочност не се стига до борда на директорите на банка ПАРИБА!
94
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Давайте власт на такива и все ще сте Бедни!