ЕК дава "безпрецедентен" знак към властта, скочи Станишев

Борисов чак днес се сетил, че има проблем с Марковска
Обновена: 5 ное 2012 22:31 | 5 ное 2012 22:31,
77
ЕК дава "безпрецедентен" знак към властта, скочи Станишев
Сергей Станишев в Ловеч. Снимка: БСП

Когато ЕК предупреждава, че може да има нов междинен доклад - това е безпрецедентен негативен знак към тази власт, заяви председателят на БСП Сергей Станишев.

Миналата седмица Брюксел предупреди, че може да има извънреден доклад заради начина на избор на конституционни съдии от парламентарната квота.

Още по темата

Днес от ЕК потвърдиха позицията си, а премиерът Бойко Борисов обясни, че Венета Марковска, около която се завъртя целия скандал с избора на членове на КС, трябва да се оттегли, ако Брюксел не я приема. Станишев нападна Борисов, че чак днес е осъзнал проблема и не е разбрал навреме сигналите от Европа.

Станишев беше категоричен, че при тази власт перспектива за хората и за страна няма и не може да има. Затова е нужна политическа промяна, заяви председателят на БСП.

По негови думи основната задача на левицата ще е да предложи алтернатива. Той даде старт на националната кампания на БСП за срещи с хората в цялата страна. Станишев изтъкна, че разговорите с гражданите ще са фокусирани върху основните проблеми, които вълнуват тяхното ежедневие -  тежкото икономическо положение, социалната криза, деградацията, липсата на предвидима държава.

„На българите не им е до смях, плаче им се от срива на икономиката, от липсата на каквато и да било перспектива за по-високи доходи, за повече справедливост, за държава, която поставя в центъра техния живот”, отбеляза Станишев.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


77
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
55
0
 
2
 
! Отговори
Бай Тошо преди 11 години
Смехурко вече е изперкал напълно ! И понеже младите не му обръщат внимание, търси любовта на пресъхнали старици и любителки на визуален секс с любимия партиен ръководител !
54
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Станишев да внимава къде скача , че да ни кацне на оная работа.
53
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Моника да върне парите 500000 евра др на ПЕС кучели си социалист лиси крадец
52
3
 
11
 
! Отговори
Комунист преди 11 години
Наглецо Станишев , какъв знак ,какви 5 лева ? Има мнение , има реакция ! А на теб като ти пращаха цели фермани и ти ги криеше ,а всичките медии дето са все на Комунисти ред нe написваха ,нито кадър излъчваха ????Ти подла душицо надей сочи с пръст ,защото скоро ще посочат теб и соцInternecional ще гледаш през крив макарон и ще си гледаш само Dana Internacional :))))))))))))))
51
9
 
6
 
! Отговори
румен221 преди 11 години
Ами сега...???Пожарникарчето и физкултурника не разбраха, че от ЕВРОПА ИМ ЗАПАЛИХА ФИТИЛА...- КАКАТА ГИ РИТНА В ЧАТАЛА, КАТО КОИЛОВСКО СЕЛЯНЧЕ, ФРЕНСКИ ПАРАШУТИСТ..., че сега като ги подгонят и ливанците заради бомбата...- ОСТАВА ИМ САМО ЕДИН БЪЛГАРСКИ РИТНИК В МЕКИТЕ ЧАСТИ НА ИЗБОРИТЕ..."...БАЙ, БАЙ ЛОВ..., БАЙ, БАЙ ХЕПИНЕСТ..." Хайде - "...ИЗКЛЮЧВАЙТЕ ТЕЛЕФОНА (ВЕРТУ) И ДИМ ДА ВИ НЯМА..."
50
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Мазният петльо пак кукурига.
49
7
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Станишев, нали лично ти и цялото БСП гласувахте за нея бе? Сега какво се извъртя? *** работи...
48
13
 
7
 
! Отговори
Пламен преди 11 години
Ето тук има една статия за Тиквата Доста е интереснаtemplar.blog.bg/politika/2012/11/05/tozi-pyt-bistrishkiiat-tigyr-nastypi-motikata.1017203?utm_source=dnes&utm_medium=box&utm_campaign=blogs
47
3
 
23
 
! Отговори
А.В.П. преди 11 години
Голяма яма е това к. съд . С нокти и зъби стиска тая Марковска за да влезе в него а после може да прови и забогатява още повече .Немога да си представя такава наглост и безсрамие като нейното.
46
11
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ТО Е ЯСНО,ЧЕ БРЮКСЕЛ ЗНАЕ ПО-ДОБРЕ ОТ НАС КАКВО СТАВА В БЪЛГАРИЯ И ОТДАВНА Е ОТПИСАЛ БОЙКО.
45
8
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ВИЖТЕ ИНФОРМАЦИЯТА ЗА НОВА 48 ЧАСОВА СТАЧКА В ГЪРЦИЯ- ТАКА СЕ БОРЯТ ХОРАТА ЗА ПРАВАТА СИ, НЕ ЛИЖАТ КРАКАТА НА "ВЕЛИЧИЕТО".
44
6
 
21
 
! Отговори
Една_от_БГ преди 11 години
"...при тази власт перспектива за хората и за страна няма и не може да има."Това е самата истина. Гадничко БСП подляха вода на ББ с тази Марковска, но ГЕРБ както винаги - по пътя на най-малкото съпротивление, първи на черешата!
43
16
 
20
 
! Отговори
Иван преди 11 години
Тези до него младежкото БСП ли са ?
42
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Какво всъщност и е на тази Марковска, чии сметки обърква, на кого е човек? Какъв й е конфликта на интереси с правораздаването като конституционен съдия? И дали става дума само за нея, или и за други, нецитирани личности и техния избор?
41
15
 
24
 
! Отговори
Българин преди 11 години
Чета коментарите и си мисля ,че герберастите все повече приличат на хипопотам-колкото повече затъват в ла..ната ,все повече отварят устата.Ами замълчете пък веднаж.
40
20
 
21
 
! Отговори
СУВЕРЕНА преди 11 години
СТАНИШЕВ СЕ Е ДОКАЗАЛ КАТО ДИКТАТУРНО УПРАВЛЕНИЕ С ИЗБОРА СИ НА ДПС,МЕЖДУ ДРУГОТО СЕРГО ВИНАГИ ПЕЧЕЛИ КАТО НЯМА АВТОРИТЕТНА КОНКУРЕНЦИЯ.
39
15
 
18
 
! Отговори
maki преди 11 години
Много безпаметност извира от другаря на снимката.
38
20
 
25
 
! Отговори
Т.Дончева преди 11 години
Вижте го нашия Станишко. Той даде знак БСП да гласува за Марковска сега олеле кой ми с-а в гащите. Куха лейка и това си е .
37
18
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
... не Бойко предложи Марковска, а бе, демагог с демагог ...
36
3
 
6
 
! Отговори
mark преди 11 години
До ивоi kakwo mu e na elektorata? w twoite wivdaniq chowek sled 55-60 godini ne e li chowek?