Петър Стоянов да не се хваща на капана на ГЕРБ, зове Костов

Чрез СДС ГЕРБ решавали много тежък проблем
Обновена: 22 ное 2012 14:34 | 22 ное 2012 10:31,
164
Петър Стоянов да не се хваща на капана на ГЕРБ, зове Костов
Снимка: архив, Булфото

ГЕРБ не бива да бъде подпомаган по какъвто и да е начин в разрешаване на ситуацията около избора на Венета Марковска за конституционен съдия, заяви лидерът на ДСБ Иван Костов пред bTV.

Според него това ще привлече отрицателните емоции на хората върху тези, които са помогнали.

Накрая отговорни ще бъдат тези, които ще помогнат на ГЕРБ да излезе от ситуацията, заяви той.

По думите на Костов управляващите са създали крайно неприятната ситуация, в която да бъдат атакувани от Европейския съюз и тези атаки са свързани с това, че България се държи като страна, която не е спазила европейските принципи и норми. Според Костов това е позорна ситуация.

Още по темата
„Лошото е, че Бойко Борисов излиза от тази ситуация, като успя да прехвърли цялата негативна енергия на обществото в двора на сините”, каза той. По думите му това е опит да бъде разрешен много тежък проблем на ГЕРБ с помощта на Съюза на демократичните сили.

"Аз се надявам, че Петър Стоянов няма да се хване в този капан, каза Костов, като посочи, че ако това стане, скандалът би гръмнал в редиците на СДС.

Според Костов трябва да бъде отменено решението за избор на Марковска и тогава да бъде открита процедура за избор на нов конституционен съдия, защото Конституционният съд в момента е парализиран.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


164
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
9
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Костов е прав , но ако бат Петьо се съгласи , то ще бъде най големия ***!Жадните за власт не избират питиетата!
10
13
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Иване, Иване, а как ти вярвахме преди 15г
9
12
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
направете Костов *** червен,че друг не заслужава.Е сега да се съберат хората чиито души е изгорил и физически и психически *** червен и да го линчуват пред парламента заради всички договори и продажби за съсипване на държавата,когато имаше такава.
8
24
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Костов наистина не може да преживее нещо да се случи без него.Това беше последния шанс СДС да се реанимира, но черния не му оттърва този вариант.ПСтоянов ще се откаже от номинация - и какво спечели СДС?
7
9
 
29
 
! Отговори
JK преди 11 години
Костов е 100% прав.П.Стоянов вече е *** (боянски ливади 2, заиграване с кобурга)
6
7
 
7
 
! Отговори
СДС преди 11 години
За какво са в политиката като не искат да участват в нея.Най-леско е да критикуваш отстрани
5
9
 
11
 
! Отговори
до а преди 11 години
Какви кестени бе братче?!?! Боко го изтърва това в контекста:" Щом СДС сте толкова принципни, дайте вие кандидат" Какъв е проблема да издигнат кандидат, да се приеме и после да си имат човек в КС? Костов е на принципа - няма значение какво ми се казва, аз съм на обратното мнение, е ест. не и когато го питат за БАЛКАН, Нефтохим, Мариците и т.н., негови геройства.
4
12
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
КОЛКОТО И ДА НЕ МИ Е ПРИЯТНО ДА ГО ПРИЗНАЯ- СЕГА КОСТОВ Е ПРАВ. НО КЪСНО СЕ УСЕТИ, ЧЕ ТРИ ГОДИНИ ГЕРБ ГИ ИЗПОЛЗВА КАТО БЕЗГЛАСНИ МАРИОНЕТКИ. АКО СИНИТЕ УМРЯХА, ТОВА Е С ОГРОМНАТА ПОМОЩ НА ГЕРБ. СИНИТЕ ЛАМТЯХА ЗА ВЛАСТ И СЕ ВЪРТЯХА КАТО КУЧЕНЦА ОКОЛО БОЙКО !
3
21
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Прав е Костов , както винаги!
2
14
 
46
 
! Отговори
а преди 11 години
Не съм фен на Костов,но в случая е много прав,Боко иска да прекара СДС да му извади кестените от Огъня,а след това като Желева и Марковска,като РЗС и АТАКА,Прелъстени и Изоставени
1
12
 
24
 
! Отговори
1 преди 11 години
Абе Боко с пистолет на главата ли ги кара тези да издигнат кандидатура?!?!?Каза им човека - предложете, е го изберем. Ако не искат, да кажат че няма да издигат и толкова.Ама наистина тия май са ***.