На Станишев му е жал за СДС

"Това е тъжно, защото СДС беше водеща партия", сподели лидерът на БСП
Обновена: 26 ное 2012 22:02 | 26 ное 2012 21:50,
161
На Станишев му е жал за СДС
Снимка: Булфото

Бойко Борисов подчинява окончателно СДС в лицето на сегашното ръководство. Това коментира Сергей Станишев по повод разрастналата се кавга в синята партия.

"Тъжно е, защото СДС беше водеща политическа сила, а сега се превръща в една организация, която обслужва интересите на ГЕРБ.“, коментира още лидерът на БСП  по време на срещата си в Монтана, където участва в митинг по повод 110-годишнината от началото на социалистическото движение в града.

Още по темата

Станишев напомни отново, че няма да предложат кандидат за член на Конституционния съд от парламентарната квота.

„Ние в този театър и в нагласени неща не участваме. Самата процедура е дискредитирана, както е дискредитирана и процедурата за избор на главен прокурор.“

Лидерът на БСП определи като скандални правилата за избор на главен прокурор.

 „Ясно е, че ГЕРБ го карат през просото, през закона, само и само да постигнат своите политически цели”, допълни той.

„Имаме само една цел – спечелването на изборите. Искаме да направим сериозна промяна в България, след тежкото наследство на ГЕРБ”, изтъкна още Станишев на срещата в Монтана.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


161
Още по темата: БСПСДССергей Станишев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
127
0
 
1
 
! Отговори
ФАШИСТ преди 11 години
персонала в бардака остаря - търсят се нови мажоретки
126
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
МАСЛАРСКИТЕ,ОВЧАРСКИТЕ И Т.Н. ПРЕСТЪПНИКЦОНЕВЦИ ИСКАТ ДА НАПРАВЯТП О Р Е Д Н А Т АПРОМЯНА ДО КАТО И СПРАТ ЕВРОФОНДОВЕТЕ ЗАРАДИ ШАМПИОНСКОКРАДЕНЕ И НИЩОПРАВЕНЕ......ВСЕ НЕ И СТИГАТ МИЛИОНИТЕ,КОИТО ОТКРАДНАХА...
125
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
А на Костов скоро [пак] ще му е жал за БСП.Както по времето, когато нещастниците от тая партия се търкаляха на пода в парламента и жално припяваха "Къде си вярна ти любов народна", а отвън народната любов напираше със сопите. Та се наложи Костов и Стоянов да я озаптяват.
124
4
 
5
 
! Отговори
Сега СДС, скоро и БС преди 11 години
Сега СДС, скоро и БСП!
123
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Защо пратихте статията толкова бързо в забвение?Да не би да са се обадили отгоре и да са ви смъмрили за заглавието?
122
4
 
8
 
! Отговори
човек преди 11 години
липсата на силна , идеологически мотивирана дясна партия , доведе на власт и царя и герб . докато дясното в България се свързва само с антикомунизъм , няма да тръгнем напред . дотам я докарахме бсп / лява партия / да въвежда плосък данък и в едно с повишаване на пенсии и заплати ,да намаля данъците на фирмите . герб и царя са просто случайно попаднали във властта бандити .
121
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Е, как няма да му е жал. Нали куклите на конци си пият кафетата заедно след поредната порция театро в парламента. От политиците нищо не зависи а оФците си мислят, че като гласуват ще направят разлика .Докато сте такива *** и властта си спряга мотото 'Divide et impera' ще сме ТОТАЛНИ роби на олигарсите.
120
7
 
3
 
! Отговори
коментар преди 11 години
П с многото FFF,Доколкото си помням .,точно БСП докара Симеон втори от МадритА също си спомням , през 2001 год , че СДС печелеше отново изборите.Пристигна Симеон . обеща ви от парка на Врана , как бързо ще ни оправи и всички знаете как, така , че наред с ГЕРБ , НДСВ и вие имате пръст във всичко , което се случва и то определено е и срещу вас.Така , че а без крокодикски сълзи.
119
4
 
6
 
! Отговори
Pffff преди 11 години
Всички партии са бивши комунисти, агенти на ДС и различни убийци и ***, които обслужват интересите на БKП след 1989 г. Замислете се защо след всяко управление билo на СДС, ДПС, НДСВ, а сега и ГЕРБ неизменно на власт си идва пак БКП... Най-жалко е за царя, който се съюзи с децата на убийците на чичо си и евентуално на баща си...
118
10
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Забранете тази партия БСП
117
8
 
15
 
! Отговори
TPE3BEH преди 11 години
Ххахахаха, ВИЦА НА ДЕНЯ Е ТОВА!спокойно сърГей, и вашата партия я чака същата участ...
116
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
На мене ми е "жал" ,за ПОЛИТИЦИТЕ И ***,.... В БЕ-ГЕТОТО!
115
9
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
на нас пък не ни е жал за станишев, да си ходи в украйна писна ни от родени в СССР червени ***, единия го убиха, но този още ни мъчи
114
13
 
15
 
! Отговори
до 116 преди 11 години
Аз и мои приятели сме решили, че е хубаво да изпържиме червените като им обещаваме да гласуваме за тях (както и те обещават)! До последно! Току що натиснах червеното копче! И накрая ще гласуваме за ГЕРБ! Съсела и партията му трябва да се прецакват докато ги има! Народа има много да им връща!
113
15
 
18
 
! Отговори
Аз Казах! преди 11 години
оффф станишев , станишееееев , празнодумецо ... какво променя ше направиш , като предната ли , колко още договори ще подпишете без краставичаря, колко отстъпки от националния интерес ше решите ... още преди 4 години казах ... НИКОГА ПОВЕЧЕ БСП ...
112
15
 
14
 
! Отговори
историк преди 11 години
Няма какво да му е мъчно . И с герб ще се случи това което се случи със СДС и НДСВ и РЗС и АТАКА партии еднодневки. На есен ще се види ,че такива порнографски партии не могат да просъществуват много защото всички се натискат да забогатеят колкото може по бързо и започва самоунищожението.
111
12
 
14
 
! Отговори
до 130 преди 11 години
И аз мисля, че БСП крадат!А и не само аз! Означава ли това, че няколко милиона души в България мислим и казваме "простотии", според "компетентното" ти мнение?!
110
17
 
20
 
! Отговори
до ЕЛИ преди 11 години
По голяма простотия не бях чел.И кой казва че БСП крадат - вожда Б.Борисов ли?И всичко което той казва е истина,аз не съм убеден.Толкова лъжи е наговорил през последните 10 години ,че цяла книга може да се напише с издънките му.Но простолюдието вярва -ето това ни е проблема в нашта държавица простия народ.Нека Борисов каже откъде има милионите си - сигурно не са от кражби,а от какво -с честен бизнес милиони не се трупат.Или Герб не крадат -свещена заблуда.
109
12
 
17
 
! Отговори
ФАТИМА преди 11 години
Пак ли този с мазната розова физиономия, очилцата и големия ***. Аман от такива, които през целия си живот не са засадили едно дръвче, не са направили поне една къщичка за пиленца, а пък за семейство да не говорим. Горко на целокупния български народ, че този се готви да го управлява!
108
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До пак до оняПриятел мани го тоя. То и на мене преди време като не можа да ми отговори почна да ми проверява правописа. Ха ха.