Назад във времето: За "конспирациите" на Станишев през 2009 г.

Червеният лидер бил виновен за кризата с боклука в София
Обновена: 30 ное 2012 20:05 | 30 ное 2012 20:05,
478
Назад във времето: За "конспирациите" на Станишев през 2009 г.
Борисов на откриването на пътния възел. Снимка: БТА

Кризата с боклука в София през 2009 година е била умишлено създадена от тогавашния премиер Сергей Станишев, обяснява министър-председателят Бойко Борисов.

Теорията си Борисов обявява пред министрите си по време на редовното правителствено заседание, става ясно от стенограмата.

Министерският съвет гласува в сряда одобряване на допълнителни бюджетни кредити по бюджета на община Пловдив във връзка с приемането и депонирането на 100 000 тона балирани неопасни битови отпадъци, генерирани на територията на Столична община. С гласуваното преди два дни постановление МС осигури 8 488 887 лева на Пловдив.

И да благодарим на Пловдив, че навремето помогна на София, когато Станишев правеше умишлените проблеми с битовите отпадъци, заявява премиерът Борисов пред кмета на Пловдив Иван Тотев, който също присъства на заседанието на кабинета.

Според министър-председателя тогавашният премиер е влизал “в конспирации посред нощ, за да тормози общината“. В началото на 2009 година възникна проблем със събирането на боклука в някои райони на столицата, а тогавашният кмет Борисов и експремиерът Станишев си отправяха взаимни нападки през медиите.

Още тогава Борисов лансира тезата, че червеният лидер е създал изкуствено кризата. Правителството на тройната коалиция от своя страна пък създаде кризисен щаб, който да се опитва да реши проблема. Тогавашният градоначалник го обяви за противозаконен.

От изказването на Борисов в сряда става ясно още, че Станишев е виновен и забавянето на строежа на завода за отпадъци.

"Но софиянци досега винаги са ни отвръщали с разбиране и днес ще им дадем още един пътен възел, който ще им върши много добра работа", завършва поредната си гневна тирада за работата на предишния кабинет Борисов.

Точно в сряда министър-председателят откри заедно със сегашния градоначалник на София Йорданка Фандъкова пътния възел при Телевизионната кула. Общото между кризата с боклука и новата придобивка на столичани не става ясна.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


478
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
388
3
 
5
 
! Отговори
нн преди 11 години
Трябва да прекръстим един пътуващ цирк с името ГЕРБ
387
1
 
2
 
! Отговори
FEN NA 666! преди 11 години
AIDE AIDE DETE NEKA 4A6E LETE !
386
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Стига вече, мутро нагла! Пътувай за САЩ и остани там да им "бориш" престъпността, ако толкова ти вярват! А Станишев го остави, най-малкото не е "полиглот", каквито сте вие от ГРАБ (Боко го каза) и е умен повече от цялата ти клика, взети заедно!
385
1
 
4
 
! Отговори
FEN NA 666! преди 11 години
NE ZOVI MALA NE ZOVI DOKTORA !BACE E LUD !
384
0
 
2
 
! Отговори
FEN NA 666! преди 11 години
OK 3223 EVALA!
383
4
 
10
 
! Отговори
Пешо преди 11 години
Сега се сещам че ни управлява човек който неможеше да управлява дори *** и пак някой му беше виновен,е нема такъв ***!!!
382
0
 
10
 
! Отговори
FEN NA 666! преди 11 години
Позна ли го?- Не си могъл!В очите свински ти се вгледай...с овена равен по акъл -за цар се мисли наш пореден. 2Дебел и гразен е, и як е като вол.Не слиза от екрана.За цар се има, а е бос и гол -в главата мозък няма. 3За какъв се има?До какъв ще ни докара хал?С тази, и последнатагодина-този банкянски ***? 4 ЕнигмаМоже ли човекбез грам акъл -народ да управлява.- Не може - казваш.- Не, не би могъл...Има край, държава-България е такава-където типове-и много при това,опитваха,опитват исега!... 5Продават пак ... кой какво даде,държавата, честта народна.Такова временце дойде-на власт е мутра и негодник. 6Ще ни дойде ли на нас ума?Да почнеме и ние, като хората.Да хванем всички горе "без вина",и да ги вкараме в затвора. 7И ДНЕС,ВМЕСТО С УМ,И ЗНАНИЯИ С ОПИТ.И ВМЕСТОС ИНТЕЛЕКТИ УМСТВЕН КАПИТАЛ.ШОКИРАМЕИ ДНЕС ЕВРОПА.С УПРАВНИЦИ,НАПРАВЕНИОТ-ВЪЗДУХ,ЗЛОИ ... КАЛ!!! Нагоретагове: въздух, кал, зло,
381
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
На този бик все някой му е виновен, само себе си не вижда и не разбира колко вече е омръзнал на всички с неговото перчене и безброй простотии
380
5
 
18
 
! Отговори
бборисов преди 11 години
И да се знае:-Измирането на динозаврите по света,е вследствие управлението на "Крадливата тройна коалиция",начело със Станишев!!!
379
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Това Недоразумение стана премиер благодарение едно Много Добре режисирано изказване на доган,пласирано по всички телевизии и напълно достатъчно да Зомбира голяма част от българите.Убеден съм,че има много добри и истински факти,документи и др. материали,които много добре ще покажат истинската същност на "министър председателя"!Чудно ми е защо още не се показват?!Явно е рано,но знам че ще бъдат показани и ЩЕ ИМА ГОЛЯМ ЕФЕКТ!
378
0
 
3
 
! Отговори
1 преди 11 години
До varna,сигурно от арменското знаме си правиш извода за устата му,не знам да ли знаеш,арменското знаме е 1м.плат,и на него извезано 2м. уста.
377
3
 
11
 
! Отговори
varna преди 11 години
ГОЛЯЯЯМА АРМЕНСКА УСТА, И КУХА КАТО ГРАДИНСКА ЛЕЙКА КРАТУНА
376
6
 
26
 
! Отговори
ТИТИ преди 11 години
Тоя *** става вече смешен с неговите ленти.Бойко просто ме караш да гласувам за БСП
375
0
 
3
 
! Отговори
FEN NA 666! преди 11 години
bace u gazobolnoto.
374
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
kude si 666?
373
8
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Браво Сергей.Гордея се.Поведението на премиера ББ показва колко много го превъзхождаш.Той го доказва всеки път. Мини в нападение.Има защо.Докажи му вините.Не е толкова трудно.Навсякъде се забелязват.А колкото до поведението му, никъде и никой държавник не съм видяла с ръце в джоба да опъва панталона до спукване.Докато този човек не бъде отстранен от постовете в държавата, няма да се променим.
372
7
 
29
 
! Отговори
Янка преди 11 години
Ееее Борисов, забранил си да се споменава Станишев добре, но престани и ти да говориш за него-още по-вече, че не си му на ранга. За твое сведение едно е да си председател на пол.партия, а съвсем друго е да си председател на Европейска пол.партия. Разлика от локум до локомотив.На Станишев може думите да отлитат... но пенсиите и заплатите от негово време още стоят.
371
7
 
29
 
! Отговори
Иванова преди 11 години
И кво се оказва накрая - Станишев е виновен, че вдигал пенсиите всека година по 3 пъти, а Тиквата не е виновен, че 4 години не ги е вдигал ! Представяте ли си за каква наглост става дума ?!
370
8
 
27
 
! Отговори
а така боци преди 11 години
Още един път и още много пъти ще казвам, това е болестно състояние на ББ!!! Браво Сергей, гордея се, че те познавам!!! С твоето име ББ ляга, с твоето име става. Като "Отче наш" си станал за него, тоя паляч или много те обича или много го е страх от теб!!Интересно, За това говори и едно изследване на БАН където е установено, че в 50 изречения на Бойко Б. се повтарят 11 пъти България, 768 пъти АЗ и 698 пъти Станишев!!!! Е, като е така, кой в действителност управлява републиката ни? ББ или споменът му за теб? Евала ти казвам, Сергей! Няма по мъж от теб в тази държава! Няма по-силен човек от теб!
369
7
 
7
 
! Отговори
Георги Георгиев преди 11 години
Ще ви кажа как бългагският соц. лидер Рататуи съобщава новините. Ако новината е студент хвана попче със спининг той ви казва поп хвана спин от студентка. И добрата новина изчезва. Сега да видим как ще коментира поканата на Обама към Борисов в Белия дом ?