Нападението срещу Доган е инсценировка, подозира Кутев

Това е добре написан сценарий, смята депутатът от БСП
Обновена: 19 яну 2013 18:45 | 19 яну 2013 18:45,
175
Нападението срещу Доган е инсценировка, подозира Кутев
Снимка: архив, Булфото

Депутатът от БСП Антон Кутев, смята че нападението срещу лидера на ДПС Ахмед Доган е инсценировка.

„Очевидно тук има някакъв дълбок замисъл, но кой прави замисъл и кой пише сценария не ми е ясно. Всеки случай обаче ми се струва, че причините са вътре в ДПС. Дали от ръководни господа или от някъде другаде идват тези причини, това не мога да преценя. Това очевидно е нещо, което е правено, за да вдигне шум”, заяви червеният депутат пред БНР.

В никакъв случай целта според мен не е била действително да се нарани Доган.

По-скоро става дума за добре написан сценарий. Друг е въпросът, че не знам кой пише сценария, защото има поне две различни страни в ДПС, които биха могли да го направят, смята Кутев.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


175
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
135
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Браво, Кутев! Честно и откровенно... лично мнение! Другарю станишев..., нали браните демокрацията... как така има само едно мнение (вашето, т.е. удобното, предвид политическата ситуация на братска прегръдка с ДПС). Браво, Кутев! Жалко, че псевдодемократите от БСП скоро и на теб ще "намерят цаката" - в тях са парите..., а ти си само с твоето мнение... БСП ще стане модерна партия само когато загърби конюнктурно удобното и започне да работи честно за хората в България. Браво, Кутев!
134
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
lutfi mestan porachitel inciniral zagrabvaneto na vlasta ot dogan xitar lisik .
133
2
 
0
 
! Отговори
Румяна Г. преди 11 години
Според мен този театър беше са да излезе Доган на бял кон от председателското място.
132
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
В ДПС лагерите са 2 - тия играещите с БСП и тия играещите с ГЕРБ. Т.е Ако това е сценарий, значи помощник сценаристите са или от БСП или от ГЕРБ. Чакаме разкрития, че да ни стане ясно!
131
2
 
1
 
! Отговори
ivan.aleksandrov преди 11 години
kolko li e vzel toq za tozi PR za da prekara vreme v zatvora kolko li sa mu platili?
130
2
 
1
 
! Отговори
Democracy $! 2013! преди 11 години
У Нас има ли Демокрация? Какво Означава Демокрация? Каква е разликата между Демокрация, Манипулация и Мутрокрация? Защо у Нас няма Резултат, вече 23г. за Гражданите, а се твърди от представителниТЕ политици, че у Нас има Демокрация? ПредставителниТЕ политици, кого представляват, Гражданите или някой друг? Защо? Какво Означава Гражданско Общество и защо го Няма у Нас? Каква е връзката между Демокрация и Гражданско Общество? Възможно ли е да Има Демокрация без Гражданско Общество? Какво Означава Пряка Демокрация? Какво Означава представителна Демокрация?
129
2
 
0
 
! Отговори
Guffaw $! 2013! преди 11 години
Добре деееее,пак ще повторим, специално за бавноразвиващите се милиционери от цензурата, Цецо не гледай към прозореца, а тук: Социологът Макс Вебер, застъпвайки теорията за насилието, дефинира понятието държава - човешка общност, която на определена територия претендира успешно да притежава монопола върху легитимното физическо и ментално насилие (това е така нареченият външен психо-соматичен контрол) -
128
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Кутев, този път си абсолютно прав! Това беше пълен театър! Но замислете се за друго.Явно българският народ (заедно с малцинствата) харесва театъра.Вече няколко години герб създават театрални постановки като например "Увеличавне на доходите" с главни актьори Борисов и Дянков,"Борба с престъпността" с главен изпълнител Цветан Цветанов, много интересна е и постановката'"Надпартийният президент" с участието на Плевнелиев и Борисов.Е защо и Доган да не изиграе постановката" Похищението"?
127
2
 
0
 
! Отговори
BAY PANDEL преди 11 години
V4ERA GLEDAH SERIQTA ,,PIQNDE DOGAN PATAKLAMA,,
126
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Другарю кутев разровете се в архива на дс че този сценарии може да е писан отдавна, още преди да се раздават порциите от хидролога който вашата партия създаде. Това е най тъпия политик в България който се самоуби на предишните избори с пияната си глава.
125
2
 
1
 
! Отговори
Меритократ преди 11 години
"Добре написан сценарий"-дрън дрън та пляс .пошъл скеч като за прости хора,просто е обида за ума.По смотано от това няма как да се направи ,а пардон можеше и с воден пистолет
124
2
 
3
 
! Отговори
Фердо преди 11 години
Пропуснах и черешката на тортата - г-н Доган подготви оттеглянето си в Турция /претекст - опасност за живота/, където далеч от погледа на НСО и българския народ ще харчи натрупаното.
123
2
 
2
 
! Отговори
Фердо преди 11 години
Сценарият е ясен! Доган излиза от сцената като герой /с аплаузи и от недолюбващите го от Турция/, предава в ръцете на новия председател една настръхнало-сплотена маса избиратели ,оставя в ръцете на ГЕРБ проблема за сигурността и на всички български партии - горещия картоф на етническия мир ДПС пак изглежда жертва/. Бедни ми Кутев, ако не си стоплил досега, защо си в паламента ?
122
2
 
0
 
! Отговори
тошко преди 11 години
Патрона с който е трябвало да бъде "УБИТ" всенародния любимец ДОГАН е бил пълен с ЧЕРВЕН ПИПЕР (благ) и тъй като пипера не може да се възпламени газовия пистолет засича! Ха хо ху ...Й
121
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Тия бяха много лъснати бе , двойна игра , подпомагани от Турция , лъжат турците , че ги защитават ?От кого бе , някой трябва да ги защити от вас !! Измамници !
120
3
 
1
 
! Отговори
Долу Етнич.Партия преди 11 години
Ртябвало е да приберат за психически преглед и Лютви ,и за разпит.Той изкара обществото виновно ,И пледира , за повече Политически и Етно-религиозни права . Ще бие камбаната ,та да чуят ЕС и Световните Политически Лидери -- за политически права !Етническите партий , дискриминират обществото , те са противоконститационни във всички страни !!
119
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
тоя тъ*анар пак се изказа неподготвен пак не са го разбрали правилно че каже абе тъ*анар като лидераси
118
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
БреБреБре. Ако не го по знава човек този, ще си помисли, че е върл седесарин. Първо си обвини съпартийците, че са спинозни, а сега и коалиционните партньори, че са режисьор-постановчици.
117
2
 
0
 
! Отговори
Зико преди 11 години
Ама тия от ДПС били големи артисти бе, като МРЪСНИЯ *** УБИЕЦ-АЛЕКСЕЙ . . .
116
2
 
0
 
! Отговори
муспи преди 11 години
OH OH OH, LUCYMAN - zavri si spleskanata mustakata muzuna v mrusnata dupka otkudeto e izlazla, zaedno s fesa de.