Връщаме се назад, когато Борисов беше главен секретар!

Хората на Кунева се възмутиха от стрелбата срещу Баретата
Обновена: 29 яну 2013 14:49 | 29 яну 2013 14:47,
213
 Връщаме се назад, когато Борисов беше главен секретар!
Меглена Кунева. Снимка: архив Булфото

Страната се връща към времената, в които сегашният премиер Бойко Борисов беше главен секретар, заявиха днес от “България на гражданите“.

Коментарът на секретаря на партията Калин Томов дойде по повод показната стрелба по Златомир Иванов-Златко Баретата. Той беше прострелян четири пъти по-рано днес на влизане в Съдебната палата.

По времето, когато Борисов беше главен секретар, станаха няколко знакови убийства, като едно от най-запомнящите се беше убийството на Георги Илиев.

“ГЕРБ обещаха, че хладилникът ще бъде пълен с полицейски акции, но се оказа, че дори и полицейските акции не ги умеят”, каза още Калин Томов.

Той изрази силната загриженост на “Движение България на гражданите” за нивото на сигурност в страната в последната една година.

“Бяхме свидетели на атентата в Бургас, от който не последва нищо, не стана ясно как беше допуснат и защо не беше предотвратен. Нямаме справяне с битовата престъпност, няма полицейско присъствие в голяма част от малките населени места и селата, няма резултат в борбата с престъпността в големите градове и доказателства за това са и многобройните заплахи за бомби в търговските центрове и училища”, заключи секретарят на “Движение България на гражданите”.

“България на гражданите“ ще внесе  проект за промени в законодателството, свързано с референдумите още в първите дни на следващото Народно събрание, заяви Даниел Вълчев. Партията на Меглена Кунева в момента не е парламентарно представена, но според резултатите на социологическите агенции нейни представители ще застанат зад банките в следващия парламент.

По думите на Вълчев партията ще инициира и национален референдум за свикване на Велико народно събрание за сериозни промени в основния закон.

Даниел Вълчев отбеляза, че повечето референдуми в света не са по един въпрос, а по няколко.

"България на гражданите" продължава да смята, че референдумът в неделя е бил нечестен и ненужен, обясни лидерът Меглена Кунева.

По нейни думи двете основни парламентарни партии -  ГЕРБ и БСП, за пореден път са показали, че нямат никакво понятие от реалните проблеми на хората. Според нея допитването е било голяма загуба и за двете партии, и за избирателите.

На призива на Борисов за тройно "не" се отзоваха между 7-8 процента от избирателите, а на апела на Станишев да се гласува с "да" - около 12 процента, отбеляза Даниел Вълчев.

Преди референдума в неделя, на който избирателите трябваше да решат дали да се развива ядрената енергетика чрез изграждане на нова ядрена мощност, премиерът Бойко Борисов призова да се гласува с “не“. Левицата пък категорично се обяви “за“.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


213
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
103
6
 
10
 
! Отговори
анонимен преди 11 години
Гладни сте комунисти, не сте във властта и не можете да точите държавата, затова се възмущавате!
102
3
 
11
 
! Отговори
kuku преди 11 години
Иска ти се !
101
5
 
20
 
! Отговори
анонимен преди 11 години
Егати нахалната кукувица! Ти ли си представител на гражданите, комунистко ***! Кой те е оторизирал да говориш от името на гражданите! Да се върнем назад във времето, когато беше еврокомисар, тогава сещаше ли се за българските граждани?! Но, сега ти огладня задникът и искаш пост, затова си спретна партия. Чудя се, има ли хора, които ти вярват?!
100
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Кунева мълчанието е злато.Това е единствения ти шанс да си запазиш малкия си електорат.Не влизай в ролята на бъдещия си коалиционен партньор от БСП и не прави като костовистите.
99
14
 
13
 
! Отговори
рук за герб преди 11 години
Герб ни направиха за за смях пред цяла Европа, да се стреляме като кучета в в центъра на София всеки ден !!Бойко вън
98
8
 
12
 
! Отговори
Темерут преди 11 години
А, бе стига сте повтаряли, че Бойко е мутра! Това цял свят го знае! Та, нали за да не го гръмнат стана премиер!
97
2
 
12
 
! Отговори
Коста преди 11 години
Все едно ако Куневистите бяха на власт щяха да предотвратят всички убийства. Такъв ни е материала в МВР. Толкова могат.Способните отдавна преминаха на другата страна и правят милиони с мафията.По-знаковите дела са все бивши барети и спец ченгета.Знаят как работи системата отвътре (или по-скоро НЕ работи) и ги въртят на малкия пръст.
96
11
 
15
 
! Отговори
СЛЕДВАЩИЯ Е БОЙКО преди 11 години
КУНЕВА Е БИТА КАРТА НО БОЙКО! И ТОЙ ЩЕ Е!ВИЖТЕ СТАТИСТИКАТА НА ПОКАЗНИТЕ И НЕРАЗКРИТИ УБИЙСТВА В БЪЛГАРИЯ- НАЙ-МНОГО СА В ПЕРИОДА НА ГЛ.СЕКРЕТАР НА МВР БОЙКО БОРИСОВ- Т.Е . КОГАТО БОЙКО БОРИСОВ Е БИЛ ГЛАВЕН СЕКРЕТАР. ТОВА МЕ НАВЯВА НА ЕДНА МИСЪЛ- БОЙКО БОРИСОВ Е МУТРА И Е ПОЛЗВАЛ МВР ЗА РАЗЧИСТВАНЕ НА СМЕТКИ В МУТРЕНСКИТЕ СРЕДИ. НАЙ-МНОГО ПОКАЗНИ УБИЙСТВА ИМА КОГАТО БОЙКО Е ГЛ.СЕКРЕТАР НА МВР. ТОВА НЕ Е СЛУЧАЙНО!
95
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До Анонимен 97Верно ББ немаобщо с мутрите. Зарадва ме, да знайш.
94
10
 
12
 
! Отговори
баси преди 11 години
ГЕРБ НИ ВЪРНАХА В ДИВИЯ ЗАПАД ДА СЕ СТРЕЛЯ В ЦЕНТЪРА НА СОФИЯ ВСЕКИ ДЕННО КАКВО ДА ОЧАКВАМЕ ОТ БОЙКО НАЛИ И ТОЙ Е МАФИЯГЕРБ АСЕ ДЪНЯТ ВСЕКИ ДЕН ТЕ СА ИСТОРИЯ
93
3
 
8
 
! Отговори
Gogo преди 11 години
Ако Я изберете ,ТЕ ще се възмущават от всичко, вместо вас !!!!И живота ви ще е песен!
92
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
КУНЕ, А ДА СЕ ВЪРНЕМ ЛИ НАЗАД, КОГАТО ТИ БЕШЕ ДАЛАВЕРОКОМИСАР И КАКВИ ГИ СВЪРШИ, НАХАЛНИЦЕ?
91
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До Анонимен a kuneva togava beshe ministar :D:D: smeshna...........
90
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Какво има да се възмущава, тя също беше на власт, когато решиха да тикат напред представители на мафиотската върхушка!За Гл.Секретар кой го назначи, като се направи на ударен за миналото му?
89
12
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Колеги, тук очевидно се подвизава един нахъсан платен червено-турско-пръмовски ***. Повтаря като побъркан каквото са му дали да пише - как Бойко бил създал мутрите и пр. щуротии.Да му обърнем дружно гръб с презрение, на лекето евтино и комплексирано и да не коментираме дивотиите му.
88
3
 
10
 
! Отговори
БОЖЕ преди 11 години
ТА НАЛИ ВЕЛЧЕВ ,КУНЕВА СА ОТ ПЛЕВЕЛИТЕ НА ДЕМОКРАЦУИЯТА НИ НА КОМУНИЗМА,НЕ НА БКП,НЕ НА КРЪВОПИЙЦИТЕ,НЕ ОСТАНА ВЯВА У ХОРАТА,ВСИЧКИ СЕ СТРЕМЯТ ДА ГРАБЯТ ЗА ПОСЛЕДНО ОТ ОБЩАТА СОФРА НА НАРОДА.
87
3
 
7
 
! Отговори
Темерут преди 11 години
Възмутила се е тя, че не са стреляли по-точно...
86
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Кунева е заобиколена от мошеници, предатели, *** и крадци. като самата нея
85
14
 
12
 
! Отговори
опа преди 11 години
До като ни управлява Бойко така ще е герб вън от държавата !!!
84
2
 
13
 
! Отговори
Gogo преди 11 години
"Бандата на Кунева "се възмути от стрелбата срещу Баретата , я каква изненада .Те и за Доган се възмутиха. Много се възмущават , а от тях НИКОЙ не е възмутен !!!!!