Яне ще нищи с Цацаров корупцията в енергетиката

Двамата ще се срещнат на 11 февруари в Съдебната палата
10 фев 2013 11:52, Петя Славова
183
Яне ще нищи с Цацаров корупцията в енергетиката
Яне Янев. Снимка: Булфото

Председателят на Комисията за борба с корупцията по високите етажи на властта Яне Янев ще проведе работна среща с Главния прокурор на Република България. Поводът е, заради установения от експертите на Комисията гранд корупционни схеми в енергетиката, пише в съобщение до медиите.

Припомня се, че още на първото си заседание Комисията взе решение приоритетно да работи за разкриване на факти и документи, доказващи корупционните практики в енергетиката.

За по-малко от 4 месеца КБКВЕВ вече има готовност да предостави анотация в едно с документи на Прокуратурата, доказващи причинена вреда на държавата за над 90 млн. лева само от разликите между пазарната цена на електроенергията и цената, по която е продавано на фирма EFT AG. Ще бъдат предоставени и документи, доказващи умишлена безстопанственост в особено големи размери.

Срещата ще се състои на 11 февруари от 10.00 часа в кабинета на Сотир Цацаров в Съдебната палата. След нейното приключване Яне Янев ще направи изявление.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


183
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
104
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До прокурор-пенсионерТова, че някой ни е крал до вчера, първо - не значи, че трябва да си затваряме очите днес и второ - не значи, че този, който изобличава вчерашните крадци не е днешния крадец, простата логика за разчистване на конкуренцията при крадците или: "Крадеца вика, дръжте крадеца!". Още повече крадеца няма цвят - той е комунист, демократ, гербер или какъвто му е изгодно, за да краде по - лесно ...
103
3
 
3
 
! Отговори
Иван преди 11 години
Янето луд,Янето такъв онакъв но този път той ни отваря очите и ако пропуснем шанса си - няма да имаме думата повече.Нека се възползваме и да направим трезва оценка кой да влезе в следващия парламент.
102
1
 
2
 
! Отговори
до 121 преди 11 години
До Анонимен Те имат задача омаскаряването на Буда.
101
1
 
4
 
! Отговори
Алов преди 11 години
Яне да няма вземане,даване с Веждито ,че ако е подпийнал може да му излезе и на тоя късмета.
100
2
 
4
 
! Отговори
до антикомунисти преди 11 години
Мръсната демокрация направи хората бедни! Костов съсипа страната с 3-те милиарда долара получени от всичките приватизации на които реалната сума е 20 милиарда долара. Българите се изхранваха и още се изхранват от останалото от СОЦА ! Даже чез ви краде за преноса който комунистите построиха! Всички бази които са строени от комунистите са спестили разходи на бг бизнеса и т.н.
99
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
dnes.bg защо нищо не отразявате за запалените коли и днешните протести срещу ерп та
98
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До Гатанка СОЦИАЛИСТ СТОЛЕТНИК.
97
0
 
4
 
! Отговори
e преди 11 години
Сходни са и нещата при монопола Топлофикация и НЕК . Ценообразуването основано на ЖЕЛАНИЯ,доводи и всевъзможни такси, подсказва за ГОЛЯМ ГРАБЕЖ.Доста подобни са и нещата и в телекомуникационните оператори,но вие нямате правомощия там,но съответните министри.Свършете си подобаващо задълженията,понеже примери спрямо европейски стандарти и страни -ХИЛИЯДИ ! А говорите за присъединяване към Шенген.
96
0
 
3
 
! Отговори
Гатанка преди 11 години
До народна песен ИЗПЕЧЕН КРАДЕЦ що е то?
95
0
 
2
 
! Отговори
e преди 11 години
До: dker***dker.bg, PUBLIC***mi.government.bg, public***mi.government.bg, PUBLIC***MI.GOVERNMENT.BG, press***mt.government.bg, pRESS***MT.GOVERNMENT.BGОтносно: отговорност,чест и желаниеДата: Неделя, 2013, Февруари 10 13:35:03 ЕЕТГопосда от ДКЕВР и Енергийното министерство.Освен ,че трябва да РЕГУЛИРАТЕ много неща,като "Топлофикация София",електроразпределителните дружества и НЕК,добре е да се размислите,че нещата са доста ОПЛЕТЕНИ почти до невъзможното,но не и непоправими.За пример вижте как бяха извадени домашните електромери,когато се поставяха електроразпределителните.Сходни са и нещата при мо
94
3
 
7
 
! Отговори
!!!!!!!!!!!!!!! преди 11 години
ПРОЧЕТОХ РАЗСЕКРЕТЕНИТЕ ДОКУМЕНТИ И ОСТАНАХ БЕЗ ДУМИ,БСП СА КАНДИДАТ ЗАТВОРНИЦИ И ПОЛИТИЧЕСКИ ТРУПОВЕ!parliament.bg/pub/cW/20130208055538aaaa.pdf
93
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До мда Отвори блога на този тпвек, в дясно ти е линка - Уважаеми сънародници, драги Българи, нужна ни е промяна, точно сега!!!, има един колаж от снимки, разгледай го добре ... Може пък да проумееш колко си несъстоятелен.
92
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Тая *** Янев помните ли какво говореше за герб! "Това е най-корумпираното управление до сега!" Вече Яне е част корумпираните защото те му спасиха г*за когато се провали пред Алексей Петров!
91
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Какви протести? Абе хора не разбрахте ли, че политиците не ни чуват дори да протестираме? Я дайте да правим като *** да ги видим разните партийки как ще полудеят. Да настане хаос и спрем да плащаме на кожодерите. Спрете да плащате сметките си, защото ви цакат! Ако 2-3 души не платят на енергото ще им спрат тока, ами ако хиляди спрат да плащат енергото ще фалира!
90
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До народна песен написана от социалист чудесен,който обича църкви да взривява,без съд хората да унищожава и зад лъжливи обещания да застава.
89
2
 
5
 
! Отговори
Лудото Яне , подлога преди 11 години
Един ****т изписан " с подобрение". Ще нищи н*сраните си ***.
88
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Очаквам много минуси на коментара си,но ви моля да го прочетете внимателно-в Турция,която е около 80 милиона,системата на отчитане на ток,вода и консумирано количество газ за отопление е много проста и не предполага надписване-как става!Минава инкасатора с една машинка,малко по голяма от джобен телефон,на момента ти отчита консумацията и оставя фактура!А,при нас инкасатора идва,засича нещо си и чак след няколко дни получаваш фактура и вече не можеш да засечеш нищо!Системата не работи за нас!
87
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До iq146То па едни данъци, дето ги плащаш ти лично ... По -добре още сега спри да плащаш и сега крадци са във властта!
86
1
 
3
 
! Отговори
тати преди 11 години
Пари във Б-я има много и за сега не е нужно да се печатат още . Но парите не се разпределят правилно между хората и от там вече страда покупателната способност и икономиката .Задържането на много пари на едно място и във ограничен брой /кръг/ хора не е здравословно за самите пари- хора и икономиката. Но лакомията по света е в големи %-ти и затова човечеството има големи проблеми. Едно от лекарствата за обуздаването на тази лакомия за пари е комунистическата идея за по балансирано разпределение на благините /пари/ по света. Но докато не си измисли и наложи нова по балансирана форма на управлени
85
1
 
5
 
! Отговори
intrigi преди 11 години
занимава се само с интриги и нищо друго и се присламчва към властта, работи само това което му се поръча от властите