Оставката на Борисов вече е в НС

Утре ще бъде гласувана от парламента
Обновена: 20 фев 2013 12:26 | 20 фев 2013 11:27,
444
Оставката на Борисов вече е в НС
Премиерът Бойко Борисов Снимка: архив, Reuters

Премиерът Бойко Борисов депозира оставката си в Народното събрание. Тя беше прочетена в пленарната зала от председателя на парламента Цецка Цачева.

Още по темата
Ще изпълнявам функциите си до избиране на ново правителство и ще направим всичко възможно да има приемственост на политиката, се казва в уведомлението.

Утре парламентът ще гласува като точка първа оставката на правителството на Бойко Борисов, обясни Цачева.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


444
Още по темата: Бойко Борисовоставка
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
343
0
 
1
 
! Отговори
ss преди 11 години
Като толкова подкрепяте ББ, ще ви видя утре на митинга колко сте много
342
2
 
7
 
! Отговори
К СОДЕВА преди 11 години
Пъпна подкрепа !!!! Той знае какво прави !! Бог да те благослови !!
341
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ok,a ostanalite boklyci kvo shte gi pravim v zatvora ,zashto pliampat pak po mediite manipolatoritwe oshtew 23 godini li shte traem tia boklyci .
340
6
 
16
 
! Отговори
РАДИ преди 11 години
ПОДКРЕПЕТЕ БОЙКО БОРИСОВ, ТОЙ ГО ЗАСЛУЖАВА
339
0
 
3
 
! Отговори
julieta преди 11 години
zawto si kriew samoli4nosta?ot kakvo te e ctrax besepar kravopiez takav?!NQMQ DA POZVOLIME NA BCP DA ZAVZEME PAK VLACTA!SIGURAZIA KRAV WTE SE LEE,NO BALGARIA NAZAD NQMA DA SE VARNE!!!!!!!!!!!!!!
338
6
 
24
 
! Отговори
Мони преди 11 години
Аз подкрепям Борисов, защото по време на неговото управление станаха изключително много промени. Магистрала Тракия е почти готова, маг. Струма , гр.Бургас е може би най красивия град в България и невероятно променен от както Герб е на власт и още хиляди , хиляди неща. Костов, Станишев , Сидеров и тези отвратителни турци нямат място в политиката. Подкрепете Борисов!
337
5
 
15
 
! Отговори
Г.Петков преди 11 години
Бойко Не е съвършен, точно като мен. Но го подкрепям.
336
4
 
20
 
! Отговори
алекс преди 11 години
Да подкрепим един достоен МЪЖ!Знам,че връщане назад няма,но е важно да се чуе,че има хора ,много хора,които разбират точно какво направи Бойко и му вярват!Аз му вярвам и знам,че съм все още в България защото той и ГЕРБ управляваха до сега.Няма да понеса комунисти-бивши и настоящи,както и националистически *** да ме управляват!Искам да имам бъдеще в родината си!!!!Нека покажем,че достойните ХОРА имат бъдеще в България!!!!С вот на предстоящите избори за Бойко !!!
335
3
 
18
 
! Отговори
Савова преди 11 години
Аз съм за господин Борисов, но трябва да се справи на първо място с мафията и корупцията, които зад гърга му закопават България. Провокатори има несамо сега повреме на протестите, но и през цялото му управление, като най-силни са в малките населени места. Успех на г-н Борисов, но не и на цялото правителство, защото и там има хора, които го провалят.
334
0
 
7
 
! Отговори
Дани преди 11 години
До gringoДобре го каза,но има много *** народ(моля за извинение,но са като стадо овце)Ще ми говори крадецът Костов и вика,,дръжте кардецът,,,,Предсмъртно писмо,, на Васил Левски - Дякона,, За такива злоупотребяващи с народни пари, наказанието е само едно Смърт , смърт и пак смърт, както гласи и уставът ни.За тези, които петнят името на отечеството ни наказанието е Смърт, смърт и пак смърт.За тези, които се възползват от непросветеността на народа ни и го грабят, уж били по-умни и учени, а всъщност лукави и хитри наказанието е Смърт, смърт и пак смърт.,,.
333
5
 
15
 
! Отговори
Дани преди 11 години
Моля Ви, г-н Борисов , не ни оставяйте на руско-Станишевата мафия и на еничерите в България!!! Искам да съм БЪЛГАРКА !Не искам и наглеца - крадец Костов да дойде и малкото останало в държавата ни да го окраде!!! Той ни докара да плащаме толкова години...
332
5
 
18
 
! Отговори
ina andreeva преди 11 години
Бойко Борисов е единствения политик,които каза,че обича България!!!Отново ще гласувам за Боико!!!
331
4
 
14
 
! Отговори
NIKOLAI преди 11 години
samo Bate boiko
330
11
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ВСИЧКО е ЛЪЖА , Дянкофф не е УВОЛНЕН ,сам каза ,че са му отеглили ОСТАВКАТА по нова-TV .НАРОДЕ ГЕРБ пак ЛЪЖЕ и ПРАВИ ДЕМАГОГИИ.
329
6
 
14
 
! Отговори
Iva преди 11 години
Samo Boiko Borisov! Nikoi drug!
328
4
 
16
 
! Отговори
искрен преди 11 години
Бойко Борисов е шанса на България!!!
327
6
 
21
 
! Отговори
Елена Христозова преди 11 години
Не трябва да се приема оставката на Борисов , той е единственият ни шанс да се измъкнем от батака , в който сме затънали . Нямаме друга алтернатива !!!!!
326
6
 
17
 
! Отговори
Христова преди 11 години
Каквото и да става не трябва да се приема тази оставка. Трябва да се даде време да се задействат процедурите по изпълнение на исканията ни (не става с магическа пръчица). Самите ние да съставим правно-юридически и икономически адекватни варианти за решението на броблема. Да обмислим дали ще можем да приемем негативите от тези решения. И политиците да престанат да се дъвчат един друг и да си правят мръсни номера.
325
14
 
19
 
! Отговори
Мартин преди 11 години
И аз ще гласувам отново за Бойко.
324
0
 
11
 
! Отговори
Anonymous преди 11 години
Не оставката на Бойко ще оправи България, трчбва всицхки в това изгнило народно субрание да се разкарат да им се вземат парите откраднати от фондове и незаконни сделки, да се изземе имуществото им което са придобили незаконно и е на името на лели, юиюовци или други подставени лица. Това е варианта - всички вън за да се прекъсне затвпренич кръг - Днес аз ще крада а утре ще дам на теб....