Доган подготвял атентат на Борисов!

"Аз не съм страшен, страшни са тези, които ме поръчвате!"
Обновена: 21 фев 2013 17:14 | 21 фев 2013 13:26,
2336
Доган подготвял атентат на Борисов!
Бойко Борисов в парламента Снимка: БТА

В официален документ пишеше, че срещу мен се подготвя атентат и поръчител е Ахмед Доган. Това сензационно обяви в парламента премиерът Бойко Борисов.

Аз не съм страшен, страшни са тези, които ме поръчвате, допълни Борисов.

Предлагам да извикате директора на разузнаването, да видите какъв материал е постъпил от партньорска разузнавателна централа, в който се казва, че се подготвя атентат срещу мен. Там се казва - заради борбата, заради това, че накърни много сериозни интереси на международната организирана престъпност, се подготвя атентат и поръчител е Ахмед Доган, каза Борисов от парламентарната трибуна буквално секунди след като депутатите приеха оставката му. 

Още по темата
„Понеже минахте границите, искам да знаят хората“, каза Борисов.

"Отидете, проверете автентичността на този документ, това е по време на вашето управление", призова Борисов.

„Досега си мълчах, но след като Бисеров си позволява такива клевети по мой адрес, след като съм си заложил здравето и живота да ги изловя и екстрадирам, нямам жал“, заяви Борисов.  „Затова четири години никой не смееше да ги залови и да ги екстрадира и за мен това действително е заплаха“, добави той.

„Това е по време на вашето управление, точно между изборите, в тези два месеца“, обърна се Борисов към ДПС.

Да се разсекрети папката "Лале", в която може да се види как един представител на подземния свят, разстрелян преди няколко години, каза: "Бойко взе парите", призова пък Христо Бисеров от ДПС. 

Припомняме, че разработка „Лале“ на МВР е от 2002 г. срещу сръбския престъпен бос Сретен Йоцич. Неофициално се говори, че мъртвият престъпен бос, който е изрекъл репликата, е Милчо Бонев-Бай Миле.

Според някои информации от „Лале“ може да се проследи как днешни политици са купували навремето чинове и постове с пари от наркоканали. През 2009 г. пред съда в Белград Сретен Йоцич заяви, че в София е бил покровителстван от Бойко Борисов.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2336
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
0
 
3
 
! Отговори
Ха ха хаааа преди 11 години
Никой няма право да се оплаква от дпс и бсп дори и да е поръчан защото ще издаде класифицирана информация!
0
 
5
 
! Отговори
jelioand преди 11 години
До MаузерИ Луканов раздаде купони!Аз още ги пазя!
0
 
6
 
! Отговори
Mаузер преди 11 години
До 666! СУПЕР..;Да паметлив съм.Целия комунизъм съм го преживял на гърба си.Унас живяха германци и руснаци.За германците нямам спомен но не съм чул никой да каже лоша дума ьа тях.Руснаците и безчинсвата им ги помня мн. добре.Кого сложиха на власт-селянията/селската простотия/Докараха я и в градовете.Сбъдна се прогнозата на Н.Гешев,че ще ни управляват кундурджиите Простия човек само простотия може да направи.Хората са казали;Дай на простия власт и му гледай сеира.
2
 
7
 
! Отговори
Mаузер преди 11 години
До 666! СУПЕР..;Всички ревяха оставка и правителството падна.Къде са национално отговорните партии да поемат власта и да оправят нещата. 23г. ни оправяха.КОЙ- БКП/БСП, ДПС, КУНЕВА или Волен Сидеров.Нали те объркаха червата. От коя партия излязоха всички мутри, които сега дърпат конците.Станишчо, Р. ОВЧ.,Р.Петков,П. Димитров, Масларова и коалиция.Ами да сожим ЦАРЯ дето ни оправи за 800дни.Нали той ги създаде ЕРП-та.*** го доведоха да ги върне навласт.Итой дойде да граби.Никога тия на
3
 
2
 
! Отговори
666! СУПЕР... преди 11 години
....КВО ШЕ СТАА С ЛУВАРА НА РАШИДКО БАЦЕ ШЕ ГО ТУРАТ ЛИ ТАМ С НОЖИЦАТА ...?
1
 
3
 
! Отговори
666! СУПЕР... преди 11 години
Помня как "...МНО ПОВНИШ БЕ А НЕСИ НА 120...?
2
 
8
 
! Отговори
Mаузер преди 11 години
До ИСТИНАТА ЗА ГЕРБ;Помня как и кои дойдоха на власт след ДЕВЕТИ,икак избиха за 2месеца 30 000души.Как окрадаха имотите на хората.Как ги принудиха да влязът в ТКЗС,и как избиваха горяните,като кучета и не разрешаваха на близките им да ги погребат.Тебяха разбойници-терористи. 3 пъти смениха парите за да погасят инфлация-1947,1952 и 1962г. До 1955г.имаше купона система, която въвеждаха седемдесете и оседесете год,Измитаха на селяните хамбарите и всичко заминаваше за СеСеРе ате стояха гладни.
1
 
5
 
! Отговори
666! СУПЕР... преди 11 години
....СЕЛО ГОРИ *** СЕ ЧЕШЛЯ...ЧЕША...СИ ТАТАШАТАЦАТАЦИТЕ...УУУЕЕЕЕ...!
2
 
3
 
! Отговори
666! СУПЕР... преди 11 години
...ПРЕДЛАГАТ ВИ СЕ РЕГЕНТИ НА СЪШТАТА ВЛАСЪ КОЯ МРАЗИТЕ И ВИ ДОКАРА БЕЗРАБОТИЦА КОРУПЦИЯ И МУТРАЛЯЦИ...!...У МОМЕНТА ВЛАСТТА СЕ ТЪРКАЛЯ НА УЛИЦАТА ...КОИ ШЕ Я ВЗЕМЕ...?
0
 
6
 
! Отговори
666! СУПЕР... преди 11 години
....НЕШТО КАТО БУНТ НЕШТО КАТО СТАЧКА НЕШТО КАТО НИШТО НА СВЕТА...!...ИЛИ СИЧКО ИЛИ НИШТО...!...ПОЛУЧИХТЕ СИ ОТНОВО СВОБОДАТА КВО ШЕ ПРАИТЕ С ОКОВИТЕ /ГЕРБ ДПС БСП / УВАЖАЕМИ СВОБОДНИ ГРАЖДАНИ...?
2
 
7
 
! Отговори
bai_jordan преди 11 години
Ако Доган даде Бойко Борисов на съд ще се наложи изискване на тази папка от съда. И ако има такава папка става лошо за ДПС! Защото Борисов постъпи много хитро, той не каза че Доган го е поръчал, а че има сигнал от чужда разузнавателна служба. И сега ще ви кажа какво ще стане. Единствения печеливш ход на ДПС е да кажат, че няма да отговарят на "Абсурдни обвинения" по какъвто и било начин и ще наговорят един тон глупости от рода на "етническо напрежение", "компроматна война" и все в същия дух.
1
 
3
 
! Отговори
NORTH преди 11 години
Dogan e pora4al Liglata da go iznasilqt i da go izhvarlqt na magistralata :D
3
 
7
 
! Отговори
хах преди 11 години
До АнонименДядо ми е бил охрана в дворчето на резиденцията в Банкя на Живков, това прави ли го агент на ДС, прави ли го съмишленик на Живков? На Борисов просто е било предложено да стане агент, както на много хора по онова време. Но станал ли е? Аз досие не видях, само с поканата са си останали то е ясно за всички. Ти какво мислиш че трябва да си най - заслужил агент, за да се добреш до поста шофицор на Живков ли? И то след падането му от власт?!
9
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
до 2143 Не знам какво ти пишат там комунистите.Аз не мога да нарека Бойко тиква.Не виждам защо трябва да обиждам тиквите сравнявайки ги с Бойко.А колкото до тава че Бойко е бил агент на КДС,помисли си сам! Ако не е бил човек на КДС как би могъл да бъде препоръчан на ,,бай Тошо" от бивши КДС-ари за бодигард?
0
 
5
 
! Отговори
murmashka преди 11 години
към 2194 Напълно съм съгласен с теб за промяна на конституцията.Трябва ако не да бъдат премахнати изборите по партийни списъци то поне да бъдат свлени до максимум 5-6 човека .Вскички депутати да бъдат избирани мажоритарно!
4
 
10
 
! Отговори
хахахах преди 11 години
Опаа, само минусчета! По - активно, Дригари!!! Напишете нещо де, че довечера от Позитано няма да си ви платят! Трябва и думички да има - Буда, Тиква, к'вото се сетите!
5
 
14
 
! Отговори
хахахах преди 11 години
Виж ги ти ***, наизскочили от дупчиците! Хммм, другари не се хабете, няма смисъл. Бойко може някой да не го харесват някои, но пък вас ВСИЧКИ ви мразят!!! Така че хайде сега на оперативка и да се прави нов инструктаж! Смешници!
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Най-големия лъжец и манипулатор се оказа БУДА, цялото му управление е фарс и диктатура, всичко е постановки и сценарий. Почнат ли избори и се заиграва с Доганчо. Вчера се събрали в "подркрепа" на ББ хора, които са ги заплашвали с уволнение, работещи във фирми приближени на Буда.
11
 
7
 
! Отговори
murmashka преди 11 години
Тоя льольо Бойко не може да не се оправдава че някой друг му бил виновен за всичко.Сега Доган му пречел.А ако го нямаше Доган марсианците ли щяха да са виновни и да са подготвяли атентат срещу него? Мале каква маскара залъгва толкова години българите !!!
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До ХА-ХА-ХА ... !!!Ти за нормален ли се броиш?Бегай да си пиеш хапчетата!Да не дойдат ангелите с белите одежди.