Власт дадена - власт приета

Вижте как новите министри приеха постовете
Обновена: 13 мар 2013 22:56 | 13 мар 2013 16:58,
129

Служебният премиер Марин Райков приема поста от досегашният министър-председател Бойко Борисов Снимка: БТА

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


129
Още по темата: служебен кабинет
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
89
1
 
3
 
! Отговори
До 95 преди 11 години
Момък, кое според теб е "симулиране" на работа? И какви са тези "идеи"? Никой не симулира работа, симулирането на работа го има тък в пълен мащаб и в наши дни. Никой не ти казва, че немците са богове. Просто са професионалисти и спазват правилата. Неща непосилни за нашият "малък и среден бизнес" който все реве и стене, че някой го затрива. Който не може да е бизнесмен да се хваща на заплата - това е свободният избор, който много трудно хората разбират в днещно време. Всеки иска, без да може.
88
3
 
0
 
! Отговори
до 93 преди 11 години
а банките те в заводите не крадът ама банките лихви ала бала и защо оставиха Америка да има толкова много заеми е виждаш ли ,че и ГЕРМАНЦИТЕ са пробити .
87
1
 
4
 
! Отговори
До 93 преди 11 години
Не крадат защото имат чест мой човек. Идея си нямаш какво се случва, ако ти лепнат съседите в квартала, че си "Ларс Гепенсон" или някой мърляч. Пука им, ако някой каже да децата им - Баща ти е... А тук? Тука тати лежи пиян на стълбите и му пука какво мислят комшиите, нали е протестираш патриот, повръща си в бирата и после пак надига. Е? Промяната не е вятър да задуха и да промени всичко. Едно поколение, възпитано без ценности и култура, трудно учи децата си на обратното...
86
3
 
0
 
! Отговори
до 91 преди 11 години
примерами е ,ЧЕ ГЕРМАНИЯ не са НЯКВИ БОГОВЕ ПРОСТО СА ДИСЦИПЛИНИРАНИ И СИМОЛИРАТ РАБОТА а това носи печелба и те се отпуска но са прогресивни не гледат сега да се налапат на веднъж и утре да липсват идей , гледат да има относителен ред а редът носи идей със времето .
85
1
 
1
 
! Отговори
До 91 преди 11 години
Не мога да разбера примера ти. Правят ги и Шведи!? И то едни от най-качествените мисля. Мисля, че говориш за качество? То струва пари. Ще ти дам малък пример. Купих за децата 10 кубчета дървени, на цена от 17 евра. Тука - няма такива. Защо? Щото всеки казва, ами ако го произведа ще са по-скъпи от китайските. Ами направи ги по-качествени от китайските и ги продавай в Германия. Тези дето взех са датски. Е? Кубчета бре хора, не ми казвайте, че не може едни кубчета да произведете и някой ви пречи!
84
1
 
0
 
! Отговори
до 90 преди 11 години
а и да ти кажа има и друга пречина заради която Германците не крадът не ,че немогат немогат да си го позволят 1 80 000 000 на два пъти по голяма територия от България 2 заобиколени са от фрабция италия австрия белгия холандия скандинавските страни е то така БАБА ми може .
83
2
 
2
 
! Отговори
никой преди 11 години
все в гъзъ, който и да дойде този филм съм го гледал
82
2
 
0
 
! Отговори
до 90 преди 11 години
аз ти давам пример за шевните машини ,че са китайски от хилядолетия и Германци ги правят в заводите си а само шевните машини ли са ?
81
1
 
4
 
! Отговори
До 86 преди 11 години
Миналата седмица бях в немски завод. Не знам кой, какво и как краде или е крал...ама не е, като каквото са ти говорили хората, около теб. :) Пак ти казвам, "ние да си гепиме и държавата да е ок" = няма такава бира. Плати си всички данъци, осигуровки, осигурявай се на реалния си доход, плащай си всички глоби, когато си в нарушение, без да буташ рушвет за да минеш метър - и тогава те избирам за кмет. Иначе не си нищо повече от останалата ***, която протестира или плюе из форуми/сайтове.
80
1
 
1
 
! Отговори
до 81 преди 11 години
с какво смяташ да противодействаш на китайците със фризиорски салони ли ? или ресторанти може би туризам ?
79
2
 
1
 
! Отговори
До 80 преди 11 години
Ако имаше малко по-дълъг врат, може би щеше да разбереш, че и твоят *** мирише, преди да почнеш д аопяваш как вонели чуждите. Оставете хората да работят, пък да видим. Ако на всеки намирате трески за дялане, освен ВАС да турим /дето половината не мое се подпишете/ пък след това да се изпобесим!? Писна ми от разбирачи. Сега ще почне да ми обяснява някой, че съм некадърник и, че той ми изкарва заплатата и ми храни децата. Ай сопрете се малце. 'Секи да си гледа купанката! :)
78
1
 
1
 
! Отговори
Уточнител4 преди 11 години
Уточнение: Шарл Ерню ( впоследствие министър на отбраната на Франция ) е завербуван ЗА СЪВЕТСКОТО РАЗУЗНАВАНЕ - Справка МИТРОХИН. Твърди се, че Милко Балев бил кум на Марин Райков Николов, а пък Марин Райков Николов бил кум на Росен Плевнелиев.
77
1
 
0
 
! Отговори
до 73 преди 11 години
ти да не мислиш ,че в другите държави не крадът разликата е ,че симолират работа В заводите пък знаеш ли може някой да се излъже да купи нещо да ти кажа Германия прави шевни машини ама Китайците са измислили шевните машини АМА Германците въобще не се трогват за германия е важно поточната линия да върви денонощно иначе губят пари а с това кризата става все по голяма и по голяма ако си позволят лукса да са сантиментални .
76
1
 
2
 
! Отговори
Уточнител3 преди 11 години
Справка: (Крий)Сталинка Георгиева(Кинова), Ирина Бокова. Властите в Париж забавиха назначението на Марин Райков. Причината беше шпионският скандал, в който е замесен баща му Райко Николов (АГЕНТ ВИНОГРАДОВ) - "дипломат" от кариерата. През 1998 година списание "Експрес" писа, че още през 50-те години Райко Николов е вербувал Шарл Ерню. Уточнение:
75
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Това е правителство на ЦРУ,Мосад и МИТ.Коментарите са излишни.
74
1
 
5
 
! Отговори
очевадно преди 11 години
На мека китка като Плевнята американското посолство му е наредило правителството.Всичките му членове са възпитаници на НБУ,ИПИ,USAID и соросовите институти.Маринчо Райков най-вече.Банда претенциозни некадърници -антибългари.
73
3
 
0
 
! Отговори
Уточнител2 преди 11 години
КОГАТО В БЪЛГАРИЯ ЗА ЕДНО ЛИЦЕ НАД 41-годишна възраст се докаже, че НЕ Е БИЛ АГЕНТ НА КДС, за него има само 2 възможности: 1. ИЗОБЩО НЕ Е НИКАКЪВ АГЕНТ 2. Е СЪВЕТСКИ/РУСКИ АГЕНТ (те никога не са се водили на отчет в България)
72
2
 
1
 
! Отговори
До 79 преди 11 години
Бабо Пенке, аз пък обещавам да не ти държа сметка, колко инвентар си прибрала из къщи по време на "държавното", без значение какво си работила. Не, че ти е трябвало, ама да има. Обещавам и да не крия данъци и осигуровки за да може да получаваш, че и да ти вдигнат пенсията. Само моля, теб и другите като теб - спрете да разбирате от всичко и да търсите сметка. Ние няма да ви търсим такава, че спахте 45 години, сега не се "будете", освен, ако не сте в състояние да работите яко. Можете ли?
71
1
 
5
 
! Отговори
уТОЧНИТЕЛ преди 11 години
Това е НАЙ-ЛОШИЯТ ВЪЗМОЖЕН ИЗБОР(за служебен премиер) Марин Райков Николов.Син на АБпФК - Райко Николов, доказан агент на КДС/КГБ (агент Виноградов). Казват обаче, че младият Райков не е бил агент на КДС НО:
70
3
 
2
 
! Отговори
баба Пенка-Растата преди 11 години
Няма да търсим сметка на служебното правителство,ако направят така,че изхвърлят БСП и ДПС от следващият парламент.