Тръгвам си с гордост, рече на изпроводяк Фидосова

Сигурно е имало и грешки, призна си тя
Обновена: 14 мар 2013 16:23 | 14 мар 2013 13:28,
287
Тръгвам си с гордост, рече на изпроводяк Фидосова
Искра Фидосова Снимка: архив, БТА

Тръгвам си от парламента с гордост от това, което съм направила като юрист и като председател на правната комисия. Това каза пред журналисти Искра Фидосова от ГЕРБ в последния ден от дейността на 41-вото Народно събрание. 

Имаме над 350 разгледани законопроекта, през правната комисия са минали и едни от най-тежките закони, успяхме да изработим, лош или добър, Изборен кодекс - тежка задача, изреди Фидосова.

Повод за гордост на председателя на правната комисия са и приетите процедури за избор на членове на ВСС, които получиха висока оценка от Европейската комисия и от гилдията у нас. Признанието за свършеното няма да дойде без добрата работа в екип, призна Фидосова.

„Първите месеци в Народното събрание ми беше най-трудно да свикна с прекаленото политиканстване и усещането, че повече се говори, а по-малко се върши работа”, спомни си  Фидосова и призна, че сигурно е имало и грешки.

„Като председател на правната комисия, най-тежката комисия, мога да кажа, че свършихме немалко работа. Не успяхме да свършим всичко, не успяхме да започнем някои промени, които имахме идея, желание и воля да започнем и подготвяхме. Трябваше да продължим със Закона за съдебната власт, за което аз лично много съжалявам, допълни тя.

Фидосова отрече някога да е търгувала с влияние, каквито обвинения имаше срещу нея. 

На въпрос дали ще се кандидатира за депутат в следващото Народно събрание, Фидосова заяви: „Ще видим събранията и мнението на хората и на гражданите”.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


287
Още по темата: Искра Фидосова
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
1
 
32
 
! Отговори
Ф.С.В преди 11 години
тръгва си от власта с 230 кг отгоре !!!
9
4
 
39
 
! Отговори
Срам ме е ! преди 11 години
Срам ме е ,че такива ,като приличащата на травестит -Цеца , неописуемо тлъстата Фидосова и Супер прехвалената Дебела Берта- Павлова ни представляваха в парламента ...!!!!З
8
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
DA, GR6KATE E, 4E GLASUVAHME ZA VAS I VI POVQRVAHME!!!!!SEGA POLU4HTE 6UT V DEBELITE VI ZADNICI ZAVINAGI!!NEMA DA IMA VE4E LAPA4KA, OHRANI I SAMOUPRAVSTVO.SEGA ZAPO4VA KRIENETO OT HORATA.ZA6TO NE IZLEZE TAZI SVINQ DA SE PORAZHODI MEJDU HORATA DA VIDIM KA 6TE Q POSRE6TNAT?ILI CECKO 4ESTNIQ ILI BACETO DETO NI STROE6E MAGISTRALITE?4AO, 4AO BAMBINA IMA6E EDNA PESEN. 4AO GERB!!!
7
1
 
50
 
! Отговори
Жена на 60г. преди 11 години
Фидосова е срам за българската жена!
6
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ФЪК ДЪ ПИГ
5
3
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Отивай си госпожо, но откъде идва това дебелоочие за гордост? Отивате си преждевременно и позорно и няма да тъгуваме за Вас.
4
3
 
54
 
! Отговори
възмутен преди 11 години
Тази жена в какви ли не далавери бе замесено името й - че 150 бона по сметката й още в началото на мандата, че лобисткия закон за нотариусите; че какво ли не - пълен наглец!
3
5
 
57
 
! Отговори
Покрита с л преди 11 години
Как може покрита с л...на и да си тъгва с гордост? Това се нарича герберска психиатрична болест
2
6
 
21
 
! Отговори
:) преди 11 години
Фидоска ме топли с тлъстата си боска! :D
1
4
 
79
 
! Отговори
Игнатов преди 11 години
Ужас! Дано никога вече подобни твари да не прекрачват прага на Парламента!