МВР съзира сериозна опасност за живота на Бойко Борисов

Открит е автомат между къщите на Борисов и Ахмед Доган
Обновена: 15 мар 2013 22:07 | 15 мар 2013 22:07,
1675
МВР съзира сериозна опасност за живота на Бойко Борисов
Снимка: Ройтерс

Има сериозна опасност за живота на бившият премиер на страната Бойко Борисов, са заявили за агенция КРОСС източници от Министерството на вътрешните работи. Според тях има голяма вероятност в непосредствена близост до резиденция “Бояна“ да се е подготвял атентат срещу бившия министър-председател.

По-рано днес вестник “Стандарт“ обяви, че автомат “Калашников“ с пълнител и заглушител е намерен между къщите на Бойко Борисов и Ахмед Доган. Оръжието е било открито в изоставен строеж на къща на улица “Владимир Димитров-Майстора“.

Автоматът е бил оставен точно по тясната уличка в квартал “Бояна“, по която експремиерът Бойко Борисов традиционно се качва на разходка из Витоша. Улицата обаче е в непосредствена близост и до улица “Стар Беловодоски път“, където е къщата на Ахмед Доган.

Автоматът е стоял там от няколко дни, а изведнъж местните хора забелязали неизвестни лица да се въртят около изоставения преди година градеж.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1675
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Не,ще изберем Доган-той ще е обединителят на нацията,а и не е свързано името му със самоубили се мъжки секретарки,подчинените му майсторски налагат и ритат-добре могат да се справят с всеки друго мислещ и недостатъчно подкован идеологически другар!
3
 
37
 
! Отговори
до 1444 преди 11 години
Да с парите от цистерните се направиха доста хотели!А за еврейчетата хитри виж Путин как оправи най-крадливите от тях!
2
 
32
 
! Отговори
Димитрова преди 11 години
1427,полуграмотен кофти,ама напълно неграмотен съвсем кофти,айде да изберем доктор-например Петров-приемлива,чиста фигура-разбран и идиологически подкован другар от всякъде!
2
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ABE STIGA STIQ NOMERA PARVO BOYKO SLAGA AFTOMATA TAM POSLE GO NAMIRAT STARI NOMERA IZMISLI NESHTO DRUGO
10
 
32
 
! Отговори
Стоян преди 11 години
Боко не е будала парите му са в торба,ще ги вземе и ще ни остави на Серго да ни донаебе-пак
1
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
КОИ СА ТИЯ *** ? ТИ ЗА ЦВЕТЕЛИНКА ЛИ ГОВОРИШ ИЛИ ЗА БОЙКО, ЧЕ НЕЩО НЕ ТЕ РАЗБЕРАМ. ИЛИ МОЖЕ БИ ЗА ИВАН КОСТОВ- И ТАМ СА ПО ДВОЙКИ- ЕЛЕНА КОСТОВА ИЗНАСЯ ЦИСТЕРНИ НАФТА В ЕМБАРГОВА ЮГОСЛАВИЯ КДОКАТО МЪЖА Й СЕПРАВИ НА ЗАЩИТНИК НА НАРОДА, ЦВЕТЕЛИНКА СИ БРОИ ПАЧКИТЕ ОТ ЗЕЛЕНАТА ЕНЕРГИЯ, ДОКАТО МЪЖА Й СЕ ПРАВИ НА ЛЕНТОРЕЗ. ТА КАЗИ КОИ ТОЧНО *** ИМАШ ПРЕДВИД ДА СЕ ИЗЯСНИМ.
2
 
64
 
! Отговори
1443 преди 11 години
8 милиарда откраднати от фискалния резерв, 8 милиарда нов дълг генериран от крадливата свинска *** герб = 16 милиарда и + крадене от бюджета + крадене от еврофондовете + дюни превърнати в гори. Замразени заплати, пенсии, намалени средства за образование, наука, здравеопазване и много други. Парите от здравните осигуровки откраднати, от сребърния фонд също. Това е герб, а боко кюмбето да си ръси кретенизмите, *** бол, които му верват.
1
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
АЗ СЛОЖИХ ТАМ АФТОМАТА, АМА НЕ ПРЕДИ НЯКОЛКО ДНИ, А ДНЕС СУТРИНТА И ОТДОХ ДО *** И - ЦЕЦО ВЕДНАГА ГО ОТКРИ. АМА НЕ ОТКРИ ЗНАКА, ЗНАКА НЕ ОТКРИ. КЪДЕ Е СЕГА ЗНАКА, ПИТАМ АЗ. КОЙ МИ ВЗЕ ЗНАКА ?
0
 
35
 
! Отговори
до 1439 преди 11 години
Не слагай всички в една категория!Има хора които не обичат ***!
1
 
52
 
! Отговори
Temida преди 11 години
Аре вкарвайте го в съда тоя шебек. Стига е разигравал цяла държава!!
0
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
А, БЕЗ ПАРИ !? ЗНАЧИ СТЕ СИ ТАКИВА ПО РОЖДЕНИЕ. АЗ ПОНЕ ВИ ПРЕДЛОЖИХ ЕЛЕГАНТНО ДА СЕ ИЗВИНИТЕ ЗА ГЛУПОСТИТЕ, КОИТО ПИШЕТЕ, ЗАЩОТО НЯМА СРАМЕН ТРУД, А ВИЕ СЕ НАТИСКАТЕ ДА ПОКАЖЕТЕ ,ЧЕ СТЕ ЛОШ МАТ`РЯЛ ПО РОЖДЕНИЕ. ЕМИ, ВАШ ПРОБЛЕМ. НАПРАВЕТЕ СИ ЕДНА МУТРОЛАНДИЯ И СИ ВЗЕМЕТЕ ТИКВАТА КАТО ВОЖД НА ПЛЕМЕТО СИ. А ДЯНКОВ ДА ВИ РАЗПРЕДЕЛЯ ПИЦАТА, ЧЕ И ЗА ТОВА АКЪЛ НЯМАТЕ.
2
 
53
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Всичко е ПР съжалителна акция за БУДА,само и само народа отново да гласува за гърбавите!! ДА ама НЕ този път,стига толкова на хранилка,нека гражданските общества КАЖАТ КАК и КАКВО ще става !!!!НЕ ГЛАСУВАЙТЕ ЗА СТАРИ ПОЛИТИЧЕСКИ КУВИ
0
 
39
 
! Отговори
до 1431 преди 11 години
Ние пишем без пари!
0
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
И СЯ КВО СТАНА ? КОЙ ШЪ ТРОПА КАТО МАЛКО ДЕТЕ ПО МАСАТА ? АМИ АКО ВЗЕМАТ ДА ГО УБИЯТ- ТРЯБВА ДА ВАДИМ СТАРИТЕ ЛЕНТИ ОТ РЯЗАНЕТО НА ЛЕНТИТЕ И ДА СИ ГИ ПУСКАМЕ ВЕЧЕР ЗА ДОБРО НАСТРОЕНИЕ.
0
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Помислете: от трийсет и даже от осемдесет години кои са героите на народа? - бандити и пладнешки разбойници. След 1944-а се намърдват на върха на държавата. След 1989-а подобни неграмотни *** със сила отново взеха властта. А професорите и поетите им се усмихват, скулпторите министри се тупат по гърдите и се хвалят, че са им слуги. Викат - Мултак, мутак! (както преди се клеха във вярност на партията на простаците). Хаха - свинщина.
2
 
52
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ТИКВАТА СИ Е ТИКВА, ПЕЧЕНА, ВАРЕНА, С ВИСОКО КРЪВНО - КАТО МАА ФИЛИИ СМАС- ТО МАСТА Е НАЙ- ВРЕДНА - ЗАПУШВА АРТЕРИИТЕ И ВОДИ ДО ДЕМЕНЦИЯ И АЛЦХАЙМЕР.
0
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
О, ИЗВИНЯВАМ СЕ - ТОВА ОТ 1432 Е ЗА СТЕФАНОВ. ТОЙ НА ДЕН ПО 20 ЛВ. ИЗКАРВА С ТЕЗИ ГЛУПОСТИ, А НИЕ- ТАКА, БЕЗ ПАРИ ПИШЕМ, САМО ЗА КЕФ.
1
 
45
 
! Отговори
ДО 1427 преди 11 години
КОИ КАТО ДОЙДАТ ? ЧЕРВЕНИТЕ ? ЧЕ ТЕ КОГА СИ ХОДИХА ?
1
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ВСЕ ИСКАМ ДА НАПУСНА ТОЗИ ФОРУМ, НО ТУК Е ТОЛКОВА ИНТЕРЕСНО. НАЙ-ВЕЧЕ ЕДИНИЦИТЕ, ЗАЩИТАВАЩИ КАТО ЧАПАЕВ НА АМБРАЗУРАТА ТИКВАТА- ВСЯКАКВИ ГЛУПОСТИ МОЖЕ ДА РОДИ АМБИЦИЯТА ДА ЗАПАЗИШ ТОПЛОТО СИ МЕСТНЕЦЕ И ТРОХИЧКИТЕ ХЛЯБ, ЕЙ. ДИВОТИИ!
2
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Буда узакони мафията,а народа чака да оправи България!?