БСП ни завиждат, защитиха се от ГЕРБ

Хората на Станишев се ядосват, че ни хвалят, казаха бившите управляващи
22 мар 2013 17:54,
618
БСП ни завиждат, защитиха се от ГЕРБ
Снимка: архив Булфото

ГЕРБ и БСП продължават със задочния си диалог през медиите. Днес от пресцентъра на партията на Бойко Борисов решиха да отговорят с два дни закъснение на обвиненията на лидера на левицата Сергей Станишев.

В понеделник той заяви, че има опасност страната ни да загуби безвъзвратно стотици милиони евро по европейски програми заради управлението на ГЕРБ. Вчера пък лидерът на младежкото обединение в БСП Явор Гечев изкара сигнал за нарушения с проекти във фонд “Земеделие“.

Още по темата

Похвалите на Брюксел към България и ГЕРБ дразнят БСП, заявиха днес от ГЕРБ. В разпространената от партийния пресцентър позиция се казва още, че правителството на ГЕРБ е получило последните няколко дни от високопоставени европейски политици похвали, които са раздразнили много хората в БСП.

Във вторник лично еврокомисарят по регионалната политика Йоханес Хан заяви, че за България е особено важно да не загуби темпа на усвояване на евросредствата, постигнат от правителството на ГЕРБ. Явно думите на комисаря Хан са ядосали хората на Сергей Станишев, се казва в позицията на бившите управляващи.

Според ГЕРБ БСП всеки ден измисляли нови и нови лъжи за опасност от загуба на европейски средства.

От партията на Бойко Борисов за пореден път припомниха за скандала “Батко и братко“ в пътния фонд.

Отдавна сме свикнали с оплюването на България пред Европа и света, което е запазена марка на БСП. Затова от ГЕРБ призоваваме опонентите си, когато България получава похвали от Брюксел и световните лидери, да преглъщаме теснопартийния егоизъм, заявяват от ГЕРБ.

От левицата заявиха, че ще отнесат сигналите си само до българските компетентни органи, защото не желаят да петнят името на страната ни в Брюксел и вярват в желанието на българските власти да се справят със случая.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


618
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
341
6
 
0
 
! Отговори
това е България преди 11 години
Както посочва авторът, Тодор е петият българин, избрал такъв жесток начин да се самоубие. Причините се коренят в отчаянието и безизходицата сред българите, половината от които са застрашени от бедност, пише Нидийк. България е най-бедната страна в ЕС, икономиката й е по-слаба от тази на африканските държави Габон или Екваториална Гвинея. Скромното богатство на страната е така разпределено, че най-бедните нямат голям дял от него", подчертава авторът. Той разкрива още: малко българи получават средната за страната месечна заплата от 760 лв., а възнагражденията в текстилната индустрия и в строител
340
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Do 439 e za6toto sa strahlivci i predateli a za6to na sergei ba6tamu e ubival hora
339
0
 
9
 
! Отговори
даа преди 11 години
До До 436Ооо да, или по - скоро Миши Станиши от Столипиново!
338
2
 
13
 
! Отговори
бг преди 11 години
Бсп защо не се явят сами на изборите??? Кво е това коалиция за бг и вътре само *** партии?????? Това ли е бг, бг??? ***
337
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Balgarite vinagi predavat nai dobriq za6toto ima mnogoooo zavist
336
0
 
4
 
! Отговори
оо йее преди 11 години
До евалаТова новият хит на Мишо Шамара ли е?
335
1
 
3
 
! Отговори
iphone5 преди 11 години
Другият вариант е: мафия, престъпност, беззаконие, пошли и брутални медии, които се откриват и поддържат от хора-непрофесионалисти и купили си журналистически карти за параван на наглостта си. И се финансират от неясни източници или пък пределно ясни тъмни субекти, но считащи себе си за недосегаеми.
334
0
 
3
 
! Отговори
iphone5 преди 11 години
На Парламентарните избори през месец май тази година България ще трябва да решим нещо много важно.В каква държава искаме да живеем?Единият вариант е: нормална Европейска държава, в която се спазва върховенството на закона, осигурява се спокойствие и сигурност за всички български граждани, нивото на комуникация и информиране е цивилизовано, обективно и зачитащо човешкото достойнство и граждански права.Другият вариант е: мафия, престъпност, беззаконие, пошли и брутални медии, които се открив
333
9
 
4
 
! Отговори
йха преди 11 години
Няма за какво да се завижда на ГЕРБ.Те са провалени некъдърници.
332
8
 
3
 
! Отговори
евала преди 11 години
Агент "Буда"Сред народа голяма възбуда-разкриха досието на агент "Буда".Бойко разкритията отрича,но да брани престъпници обича.Колеги са му,какво да прави.Гледа той тях да оправи.Тъй индийският принц "мъдрец"оказа се мафиот и крадец!
331
2
 
8
 
! Отговори
@ преди 11 години
Няма да гласувам за Герб, но никога няма да гласувам за ***!!! Вие от бсп, защо не решите един път завинаги какви ще го играете??? Уж руски интереси, после турски, пък докато се усети народът и оооопа и 4те ромски партии в Бг влизат в бсп-то. *** истории! Само бсп-феновете тука не мога да разбера как може да са такива мазни ***??!!
330
1
 
4
 
! Отговори
iphone5 преди 11 години
Като ги е страх,че изборите ще бъдат манипулирани,изобщо да не участват!И без друго ще кажат така ,изобщо да не си правят труда да се пенят по медиите!
329
8
 
4
 
! Отговори
народа преди 11 години
Борисов е първият премиер след Жан Виденов, който си отива след масови гладни бунтове. За 42 месеца ГЕРБ успя да натрупа 8 млрд дълг, да остави над 800 000 безработни - 100 000, от които младежи.ГЕРБ обявяваха няколко пъти края на кризата, а се оказа, че с действията си ГЕРБ реално задълбочават кризата. Заради тях кризата от икономическа стана социална, а вече е и политическа. Борисов е единственият премиер, който замрази заплатите и пенсиите. При него лекарствата се увеличиха с над 500%, а храните с близо 50%. Средният и малък бизнес бе унищожен. За първи път в българската история млад мъж
328
0
 
5
 
! Отговори
азе преди 11 години
Алоооо, Евроромата, де сте??? Пишете нещо за партията, нищо хич ви няма?? Ромската коалиция за България къде се скри?????
327
9
 
3
 
! Отговори
народа преди 11 години
криво дърво ще изправиш но крив човек никога Това си ти в момента Как може да казваш на черното бяло Народа свали от власт ГЕРБ единствено защото върна в държавата глада и мизерията Те дойдоха на власт с голямата кошница а ограбиха народа както и турчин не го е правил Стига все другите виновни Да виновни са предишните в това чеувеличиха пенсиите с 80%увеличиха заплатите с 65%увеличиха държавният резерв намалиха безработните до 4%нови магистрали 131 километраи какво ли не Да забравим ГЕРБ
326
9
 
5
 
! Отговори
ss преди 11 години
ГЕРБ-НАЙ КРАДЛИВАТА ПАСМИНА УПРАВЛЯВАЛА НИ НЯКОГА.барните ли власта пак ще има линч на всичко що е *** герберски
325
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
"Ако спечеля, печеля за цял народ - ако загубя, губя само мене си." може да се каже за Герб.
324
1
 
8
 
! Отговори
азе преди 11 години
От бсп -то защо ги е страх, че изборите ще са манипулирани??? Чии гласове ще се купуват, то няма свободни роми на пазара! И 4те ромски партии влизат в Коалиция за България, барабар с Бсп. Чии *** гласове ще се купуват, като те ще се явавяват всички роми в коалиция с бсп??? Не разбирам?!
323
1
 
8
 
! Отговори
До 405 преди 11 години
Никога в цялата си история България не е била унищожена дори след най-страшните войни както е в момента ! За съжаление Кузнецев от КГБ е излезнал прав през 1989 "Оставете ги те си знаят найдобре как да се довършат"! ИМАЛО ЕДНО ВРЕМЕ БЪЛГАРИЯ !
322
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
"Не вярвам на статистика, която не съм манипулирал лично. Уинстън Чърчил-сегашното мото на бсп.