Калуди Калудов, Таню Киряков и Мартин Захариев на вота с БСП

Общо 60 души влизат в листите от гражданската квота
Обновена: 2 апр 2013 17:07 | 2 апр 2013 17:06,
91
Калуди Калудов, Таню Киряков и Мартин Захариев на вота с БСП
Калуди Калудов. Снимка: архив, Блуфото

Калуди Калудов, Таню Киряков, Христо Монов, Мартин Захариев влизат в гражданската квота на БСП за изборите, съобщиха от пресцентъра на партията. Общо 60 са участниците в гражданската квота в листите на БСП, като 12 от тях са жени.

Българският оперен певец със световна слава, един от най-известните тенори в света Калуди Калудов влиза в листата в 24 МИР София.

Олимпийски медалист Таню Киряков ще се състезава в Русе. Известният български психолог и преподавател Христо Монов влиза в листата на БСП в Бургас.

Продуцентът Мартин Захариев ще участва в изборите в 23 МИР София. „Той е човек с много силна гражданска позиция и изключителен работохолик. Политическите му позиции винаги са формирани според ясен принцип – кой защитава демократични идеи и кой е носител на промяната, търсена и искана от гражданите“, мотивират се от БСП.

В Сливен в изборите ще участва Пламен Грозданов, изпълнителен директор на сдружение „Съюз Произведено в България” от 2012 година. В 25 МИР в София в изборната битка се включва лекарят Таня Андреева.

В Пловдив-град ще участва Петър Чобанов - член е на управителния съвет на Българската макроикономическа асоциация, специалист в областта на макроикономическата и финансова стабилност, системния риск, паричния пазар и икономическата конвергенция.

Петър Кънев влиза в листата на БСП във Велико Търново. Той е член на настоятелството на СУ, вицепрезидент на Конфедерацията на работодателите и индустриалците в България, първи вицепрезидент на Българската федерация по волейбол.

Писателят Николай Петев ще участва на изборите в Ямбол, Георги Терзийски, независим депутат в 41-вото НС, ще бъде в листата на БСП в Габрово.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


91
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
10
 
15
 
! Отговори
Снайпера преди 11 години
Браво!Удар в десятката за БСП!!!Интелигентни хора , с талант , мярка и такт - нищо общо с креатурите на ГЕРБ!Те явно не знаят какво е гражданска квота!!!Във "Винету " не го пише г-н Методиев !!!Нали?
20
4
 
9
 
! Отговори
хадес преди 11 години
БСП вкара в листите певци, олимпийци, бизнесмени, учени
19
4
 
9
 
! Отговори
Бай Ставри преди 11 години
Този човек на снимката, Бокича, ако го види ще си помисли, че е снимка от преди 100 години на някой пират. Интелигентен човек- гласувайте за образованият ни свален премиер.
18
2
 
2
 
! Отговори
до пурко преди 11 години
то хидро инжинера е от герб и масларката и тя и р.оф и р.п също много си зле
17
2
 
8
 
! Отговори
Човек преди 11 години
До Оп-саБрато , това се нарича "гражданска квота" , демек това са лицата , които улицата иска.Ти какво искаш , ти ли да седнеш там ? Или някой бай Драган от Бусманци ?
16
2
 
6
 
! Отговори
текезесар преди 11 години
Нищо старо не е забравено.Още помним как Народното събрание беше пълно с герои на социалистическия труд, с текезесари, дейци на културата и науката, които вдигаха покорно ръчицата за гласуване - ще я вдигат и сега, щото облагите са си облаги. Това е псевдогражданско участие в изборите. Ама БСП си го могат, лошото е, че и другите партии се научиха на тоя мурафет: популярни и обичани от народа хора да ги вкарват в парламента.
15
11
 
13
 
! Отговори
Пурко преди 11 години
Тук смислени хора. А в ГЕРБ- мутри, престъпници, дилъри, калинки, кърлежи...
14
13
 
8
 
! Отговори
до 1 1 Трандафор преди 11 години
объркал си се бсп е една омираща партиа след тези избори ще бъде като сдс
13
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
много евтин номер :) Обаче и тия с какъв акъл се хващат ? Да си гледам театъра, операта и спорта или им се е прияло малко от държавнаата баница ?
12
9
 
14
 
! Отговори
Трандафор преди 11 години
А, колко още Личности има, които симпатизират на БСП, но стоят в сянка! Просто герб загина.
11
8
 
11
 
! Отговори
дилигента преди 11 години
Калуди ще им пее,Таньо ще бъде килър,а Мартин ще публикува актови снимки на млади социалисти с ляв уклон в Плейбой ...ахахахахааааа
10
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
za tqh 6te glasuvam
9
9
 
11
 
! Отговори
коментар преди 11 години
ГЕРБ отвръща на удара.АЛЕСКАНДЪР ТОМОВ,Световен,олимпийски ,балкански шампион.А, БСП, сега накъде:Райна Кабаиванска и Анна Томова-Синтова?????Между другото и Пласиго Доминго е свободен!!!!
8
11
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Екстра, значи ще гласувам за БСП!
7
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
И листите и на БСП, и на Герб, показват само едно - че 240 депутати са ни много. Защото всички тия певци, спортисти, артисти и пр. въобще си нямат идея защо се намират в парламента. И най-вероятно няма и един път да си отворят устата, за да вземат думата по какъвто и да е било въпрос. И ще гласуват по команда, но заплатите и екстрите им ще ги плащаме всички ние в замяна на едно голямо нищо!!!
6
2
 
7
 
! Отговори
до 4 преди 11 години
Много просто ченге си чесно
5
5
 
18
 
! Отговори
Опаа преди 11 години
Свестни и читави хора с грешна ориентация. Едно е да си за социална политика, съвсем друго е да си в редиците, дори от гражданската квота, на крадливата, лъжливата и манипулативна партия на скритите комунисти БСП. Този избор ще ви накара да олекните в очите на българите. Като искаш да опознаеш един човек - гледай не само него, виж и приятелите му, защото с какъвто се събереш, такъв ставаш. Рано или късно ще разберете, че ви ползват само за пълнеж. Помни, мисли и тогава гласувай, Българино!
4
10
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Единият е турчин ,другият *** ,а третият е ----НЕИЗВЕСТЕН ИЗВЪРШИТЕЛ !
3
18
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ще гласувам за тях!
2
14
 
7
 
! Отговори
fsd преди 11 години
tiq ludili sa?