Марешки - като единствената алтернатива на българите

Той си спомни, че преди време са му предричали бърз фалит
13 апр 2013 16:46, Петя Славова
107
Марешки - като единствената алтернатива на българите
Марешки. Снимка: Булфото

Ние сме единствената алтернатива за българите на вота след месец. Това заяви Веселин Марешки пред TV7. Аз съм нормален човек, който помага на хората и не е единствената ни цел просто да влезем в парламента, допълни лидерът на "Либерален алианс". Той призова хората да не гласуват зполитици, които не са направили нищо, докато са били във властта като посочи за примери Костов, Кунева, Волен Сидеров и Яне Янев.

С последния преди време Марешки е бил в съюз, стана ясно още от предаването. Единствената причина за това е била възможността на участниците в „Либерален алианс“ да влязат в избирателните комисии. Това щеше да ни гарантира, че няма да ни окрадат гласовете, обясни гостът. Той допълни още, че раздялата с Янев се е случила, заради невъзможността на депутата да съхрани групата си в парламента.

 Аз и сега работя за хората, като ползвам минимална печалба от продажба на лекарства, посочи още той. Стана ясно още, че преди години, когато започнал откриването на обекти в цялата страна, му се присмивали и му предричали бърз фалит. Днес обаче започнали да го копират, а партии вече отваряли аптеки.

 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


107
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
42
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Maрмаладешки-от стар мармалад може да стане ракияот стари лекарства не.
41
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
А, малко си закъснял Марешки,преди теб имаше много такива, с американска мечта.И те я осъществиха тая мечта, точно за една нощ, другаря им Луканов им връчи едни американски мечтани пари и готово.После другарят им Огнян Дойнов и той дойде да "инвестира" пак с едни откраднати пари, от пенсионния фонд.А ти бачкай българино, ако си нямаш друга работа.
40
0
 
31
 
! Отговори
ахах преди 11 години
защо да заменяме една *** мутра с друга такава?
39
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Магарешки всеки го прави на клоун и ме забавлява изключително много.На месните избори дади сумати пари за реклами и гласове и накрая пак се прецака. После му набутаха Локо Пловдив и пак се прецака. После Янчето Янева го очерни и си направи ПР-а на неговия гръб. И накрая варненци го псуваха пред цяла България. Еб.ти смешника
38
2
 
3
 
! Отговори
ivcho преди 11 години
Toya tryabva da sedi v kenefa i da kreshti "zaeto". Za drugo ne stava!
37
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Стигнали сме тоталното морално дъно.Този господин казва,че е почтен.Вече се написа колко е непочтен! Кое е вярното? Какда съдим кой кой е при положение,че всички са почтени,а все се чува и пише за тяхната непочтеност! Кой може да бъде морален съдник и с какво право? Какво трябва да се случи в БГ,за да се види кой е честен и кой не е? Гражданско общество без ясна морална основа не се гради!
36
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
<<<Веселин Марешки: Мога да си купя министър, но вървя бавно с народа! >>> Всъщност Марешки казва много точно нещо, което всички знаем. Първото, че всеки министър в България е дълбоко корумпиран и може лесно да се купи. Второто, че всеки забогатял бандит като Марешки, купува продажните ни правителства и ръководи държавата. Просто и ясно !
35
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ХА,ХА,ХА къв е тоя олигифрен
34
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Хах,щял да намали тока с 30%, и да вдигне заплатите на 1000 лв.Вярва ли си? :)
33
0
 
6
 
! Отговори
До 32 преди 11 години
Искрено съжалявам, че баща ти страда от тази коварна болест. Искам само да поясня за тези, които не знаят и дано никога не им се налага да узнаят, но всички инсулини са безплатни за пациентите. Тест лентите за изследване на кръвната захар и глюкомера също са безплатни. Така, че дали е от Марешки или от друга аптека няма никакво значение.
32
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
АКО ТАЗИ МУТРА Е АЛТЕРНАТИВАТАТА НИ,ДА ПАЗИ ГОСОСПОД.МАФИОТ ОТВСЯКЪДЕ.ПЛАЧЕ ЗА ПЪЛНА ДАНЪЧНА ПРОВЕРКА,А ДА НЕ ГОВОРИМ ЗА ПОДЛИТЕ МУ НАЧИНИ ЗА КУПУВАНЕ НА ГЛАСОВЕ!
31
0
 
18
 
! Отговори
kolio преди 11 години
ярешки да не се прави на българския рокфелер започнал от два аспирина
30
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ДА ОКОПИРАТ ПАЗАРА
29
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Баща ми е диабетик-4 пъти на ден на инсулин.Най-добрият инсулин и на най-достъпна цена е в аптеките на Марешки.А колко пари има и дали плаща данъци не ме интересува-това е проблем на данъчните. МОИТЕ ИСКРЕННИ СЪЖАЛЕНИЯ ЧЕ ИМАТЕ НУЖДА ОТ ЛЕКАРСТВА И ВИ СЕ НАЛАГА ДА КУПУВАТЕ НО.......ПОМИСЛЕТЕ ЛОГИЧНО ТРЯБВА ДА ИМА ГРАЖДАНСКО СЪЗНАНИЕ ЗА ДА НЕ МОГАТ ТАКИВА ОЛИГАРСИ МОНОПОЛИСТИ
28
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
всички говорят за алтернативи, но най-добраата е БСП+ДПС - а предполагам, че и Кунева ще се включи. ГЕРБ да му мислят!!!!
27
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Много сте глупави бе хора! Марешки продава на ниски цени лекарствата докато унищожи конкурентите си .После ще се "радвате" на тройно по скъпи лекарства продавани в аптеки Марешки. Марешки има ли някъде денонощна аптека? И защо няма? Отговорете си сами.
26
3
 
15
 
! Отговори
123 преди 11 години
Жалък крадец!
25
6
 
12
 
! Отговори
! преди 11 години
Как не ви е срам, каква мутра, та тоя има толкова интелегентен вид, може би е прфесор по ядрена физика....или доцент по микробиологи, какви сте циници и завистници, да го сравнявате с тиквата, как не ви е срам, аз не виждам никаква прилика с мутра!
24
5
 
7
 
! Отговори
до 16 преди 11 години
"АБСОЛУТНО СЪМ СИГУРНА ЧЕ НЕ ПЛАЩА ТОЯ ДАНЪЦИ КОИ ЗНАЕ КАКВИ В СРАВНЕНИЕ СЪС ПЕЧАЛБИТЕ КОИТО ИМА НА ДЕН.СЪМНЯВАТ МЕ И ЛЕКАРСТВАТА МУ... "Баща ми е диабетик-4 пъти на ден на инсулин.Най-добрият инсулин и на най-достъпна цена е в аптеките на Марешки.А колко пари има и дали плаща данъци не ме интересува-това е проблем на данъчните.
23
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Много лошо място за работа.никаква организация,ниски заплати,лошо отношение-голямо текучество.изключително лоши колективи,надали в бранша има по-лоши,интриги и подлости извън всякакви що годе нормални граници.....стойте далеч от тази фирма!