Цацаров да не подминава и Станишев, зове Борисов

БСП не могат да градят, обясни лидерът на ГЕРБ
Обновена: 19 апр 2013 22:36 | 19 апр 2013 22:00,
735
Цацаров да не подминава и Станишев, зове Борисов
Бойко Борисов във Враца. Снимка: ГЕРБ

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов също влезе в темата с освободения днес от длъжност директор на ГДБОП Станимир Флоров и скандалите около управлението му - като например подслушването в СДОТО. Флоров временно напусна поста заради образуваното срещу него досъдебно производство за подкуп в особено големи размери. В типичния си стил Борисов отново предпочете да върне лентата назад към лидера на БСП Сергей Станишев и партията му.

Радвам се, че главният прокурор днес се е върнал да прави проверки от 1999 г. Това означава, че ще извика на разпит и кредитните милионери. Те са откраднали над 12 млрд. лева, най-малко. Всички от тях са членове на БСП, заяви Борисов във Враца, съобщиха от пресцентъра на ГЕРБ.

Изказването му идва и на фона на оповестените тази седмица имена на кредитни милионери с принадлежност към ДС и разследванията, които започна главният прокурор Сотир Цацаров по стари преписки.

„Не трябва да се подмине Станишев, с 9 от най-секретните доклади за мафията. Той ги изнесе и умишлено ги даде на организираната престъпност. И 4 години няма последствия за това”, подчерта Бойко Борисов.

Още в началото на управлението на ГЕРБ избухна скандал с това, че лидерът на левицата не е съхранявал правилно секретни документи. Съдът постанови глоба за червения председател.

Борисов посочи, че за 1 месец на 5 човека от ГЕРБ се повдигат обвинения в предизборната кампания, а за 4 години срещу хора от БСП не е повдигнато нито едно. „Народът има инстинкт и вижда, че след като всички са срещу нас, значи нещо сме им объркали. Значи не сме влезли в схемите, не сме влезли в далаверата.

Борисов не пропусна да призове и към мобилизация на електората. Той обясни, че партията се нуждае от убедителна победа.

Ако вкараме България в поредица от избори, това ще е пагубно за икономиката”, категоричен беше Бойко Борисов. Той посочи, че БСП не се гласят да управляват и затова Станишев поставя друг да носи отговорността като премиер.

„БСП са силни в подривната дейност, те не могат да градят”, коментира Борисов.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


735
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
419
1
 
5
 
! Отговори
Л.Д преди 11 години
Боко, не само, че си безобразно некомпетентен кръгъл ***, ами и за повече от 3 год. нищо по различно от " БСП " , ' " левицата " не научи. Ходи си човече, скрий се вече, ако малко срам ти остана .... И да вземеш властта отново с купените или наивни гласове - пак ще се озовеш на улицата с оставка в джоба. Хем некадърен, хем целият му екип такива некадърници
418
2
 
6
 
! Отговори
Коко преди 11 години
ГЕРБ - ниски заплати, безработица, мизерия. Цацаров трябва да разследва ГЕРБ за мъките докорани от управлението им на народа.
417
1
 
5
 
! Отговори
Коко преди 11 години
ББ иска да се разследва Станишев, глупости! Нека ГЕРБ консумира наказанието си заради некадърното си управление. При Станишев живеехме много по-добре.
416
5
 
1
 
! Отговори
Мъдрец преди 11 години
Това,което говори Борисов излиза като думи на мъдрец в сравнение с простотиите,които ръси Станишев. Тази лигава *** Станишев иска да постави България в колониално положение.Руската мафия е зад него и Волен. Те дадоха телевизия на Волен и пари на Сганишев да всяват хаос в държавата и да ни правят на овце.
415
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
СЕГА СИ ТИ НА МУШКАТА
414
0
 
2
 
! Отговори
кк преди 11 години
Страхотна предизборна борба! 90% ББ говори за Станишев и обратно - 90% Станишев говори за ББ. Има едно класическо лекарство за това - вън и двамата, да ги оставим спокойно да се разберат кой-крив, кой-прав на спокойствие, извън Парламента, без да занимават цял народ... Ако Прокуратурата има доброжелание, може да им помогне.
413
1
 
5
 
! Отговори
живеехте си... преди 11 години
безгрижно и щастливо на топло и осигурено 23 години в публичния дом наречен " Народно събрание" и гледахте садистично как умираха децата ни ! *** *** !
412
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Glupaci
411
7
 
13
 
! Отговори
/до РК преди 11 години
Каква демокрация бе болен ли си.ПАрите, за да се подслушват хората са два пъти повече от бюджета на БАН. Ти за демокрация ли ми говориш.PR статии и купени медии.Дори и ти си купен и пишеш глупости, в който не вярваш. ГЕРБ е наи издегустираната партия. Трябва да бъдат наказани още.Вече ги изгони народа един път като мръсни котета. Сега трябва да има по строги санкции. Единственото което ги държи е многото крадени пари!!!
410
11
 
13
 
! Отговори
Никола преди 11 години
Бойко милиардера. Ограби България както никой до сега/!Нищо положително не е направил.Не познавам нито един човек който ще гласува за герб.От цялото ми семейство и обкръжение. Направи хората червени, защото всеки ще гласува за БСП, не защото ги харесва, а за да се махнеш ти! Затвор за Борисов./з /а/т/в/о/р/
409
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Касим Дал го държат на каишка", защото бил разкрит при опит да внесе в България големи количества стрелково оръжие и експлозиви К4. Скандалното разкритие направиха в студиото на Нова телевизия лидери на Легия Антимафия". Те предадоха папка с документи на водещия Сашо Диков, който не можа да реагира адекватно. Искаше сензация, ето ти бомба", заяви Григор Здравков. Той е категоричен, че имало разработка на службите.Според Легия "Антимафия" опитът за оръжеен внос е бил направен малко преди атентата на летище Сарафово".
408
0
 
3
 
! Отговори
коко преди 11 години
Г-н полицай,дето ни следите простотиите тука-напишете ми кой е маскара,дето ни докара на това дередже,за да го оплюя.Щото все по телевизора говорят,че се оправяме,а *** аз виждам как ставаме по-зле. коко|Мамка Ви идиотчета,дето ни управлявахте 23 години!И сега за кого да гласуваме,като сте пак същите-с осраните ***?|
407
10
 
14
 
! Отговори
Румен преди 11 години
Един от най-големите престъпници в държавата Станишев също трябва да бъде разследван и съден за грабежи в особено големи размери!!! Цацаров да се заеме и с неговите безобразия, които се вършеха по негово време! АЗ съм за ГЕРБ! Ще ги подкрепя за втори мандат!
406
7
 
15
 
! Отговори
Ганчо преди 11 години
Така е не трябва да се подминава и Станишев. Трябва да им се извадят всичките далавери които са правили.
405
11
 
11
 
! Отговори
РК преди 11 години
Крайно време е комунизма да си отиде! Надявам се, че на тези избори българският народ ще докаже, че е съзрял и готов за демокрацията, т.е. ще гласува с 15 в бюлетината, за ГЕРБ!
404
11
 
13
 
! Отговори
Pokahontas преди 11 години
БСП отдавна не умеят да управляват каквото и да било , те собствената си партия не могат да управят ,какво остава за държавата ! Стискам палци на 12 май ГЕРБ да ги смажат убедително с гласовете :)
403
8
 
5
 
! Отговори
ухааа преди 11 години
Да проверим червените прасета!
402
3
 
9
 
! Отговори
anonimen преди 11 години
че нали ти го назначи бе търтей? и сега трябва да слуша главното прокурорче..че иначееее...ще има мъмрене от теб..а ти не очаквай да се повторят изборните ви резултати както преди близо 4 години..те сега ще бъдат мираж
401
6
 
11
 
! Отговори
БЕЗПАРТИЕН преди 11 години
ГЕРБ - Тиквата, Цв. Цв. - ужасаващо *** милиционери, нагли, кръвожадни!!!
400
1
 
4
 
! Отговори
666! СУПЕР... преди 11 години
...ДО 1989 ФАБРИКИ И ЗАВОДИ /КВО Е КАЧЕСТВО ОДЕЛЕН ВААПРОС/ ...СЛЕД 1989 МАС МАС МАС...!