Ако Борисов не се освободи от Цветанов, е зависим от него!

Местан: Президентът и премиерът също най-вероятно са подслушвани
Обновена: 25 апр 2013 11:39 | 25 апр 2013 11:31,
80
Ако Борисов не се освободи от Цветанов, е зависим от него!
Лидерът на ДПС Лютви Местан. Снимка: архив, БТА

Цветан Цветанов е грозното политическо лице на ГЕРБ, моралната ерозия на тази партия. Това заявява лидерът на ДПС Лютви Местан по повод скандалните разкрития на бившия земеделски министър Мирослав Найденов.

По думите на Найденов МВР по времето на кабинета „Борисов” масово е подслушвало незаконно не само опозицията и бизнеса, но и самите членове на правителството.

Целият Министерски съвет е бил слушан със знанието и разпореждането на Цветан Цветанов от още 2009 г. Бившият земеделски министър призова Цветанов да слезе от политическата сцена. Прокуратурата вече го извика спешно на разпит.

Още по темата
„Няма нищо по-естествено от това Цветанов незабавно да бъде снет като председател на предизборния щаб на ГЕРБ, дори изваден от листите. Ако обаче и сега Борисов се окаже безсилен да се освободи от заместника си, ще потвърди съмненията, че Босът е до такава степен е зависим от своя заместник, че дори са напът да разменят позициите си“, категоричен е Местан.

Според него Мирослав Найденов не е съобщил новина, защото по думите на лидера на ДПС, че Цветанов е подслушвал и законно, и най-вече незаконно, е факт.

„В този смисъл Мирослав Найденов не съобщава новина. Новината е, че проговори човек отвътре, от най-близкия кръг на бившия премиер. Това показва какви са били отношенията вътре в ГЕРБ. Това са отношения, характерни за друг тип организации от подземието, а не за политически партии. Много е вероятно да са подслушвани и президентът, и премиерът“, смята Местан.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


80
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
47
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
АЛОО ,...БСП/ДПС..?Вие давахте ли отчет ,кой колко пъти сте подслушвали......,за 20години !
46
6
 
9
 
! Отговори
Иван преди 11 години
Какъв страх от Цветанов - с какво ли ги държи всички политически сили в този страх.Да не би да знае нещо за връзките им с оперативно интересни лица.Май наближава времето и това да излезе.Май Борисов е на ръба да даде заповед - Оскарите да започнат сега!
45
6
 
8
 
! Отговори
До Иван глупака преди 11 години
До Иван глупакаИванчо, не се вълнувай, вредно е, а тези драскачи това и целят! Чета и немея, нима сме толкова *** народ? Какво искат още да се случи, че да престанат да защищават престъпната структура ГЕРБ? Не казвам, че там няма читави хора, но България ще е на това дередже (виж колко знам турски!), докато има вождистки партии - "Партията на Кунева","Партията на Яне" и т.н. ГЕРБ беше такава вождистка партия. Беше? Да, беше! Или темпово да се очисти и реформира, или -в историята! Като СДС, ДСБ.
44
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
пуснете тв и вижте как се оправдава тоя *** ЦЦ.как може да е толкова нагъл,*** и нахален.
43
5
 
11
 
! Отговори
??????????? преди 11 години
Едни комунисти от БСП,обвиняват хората от ГЕРБ,че са комунисти.Та се чудя,дали съществуват нормални комунисти!!!!!!!!!!!!!!!!
42
4
 
7
 
! Отговори
1 преди 11 години
Тези от Герб много спамят .Пощенските кутии бяха пълни но Герб отидоха в кофата с ***.Писна ми от спам по пощите.
41
3
 
7
 
! Отговори
българина преди 11 години
Ами ако се окаже че всички СРС-та който са ползвани имат подпис на съдия и лсед това на министъра - какво правим ......... Станишев и Местан са като стерео латерна - подслушвания,рекет,загуба на работни места,корупция,невърнато ДДС. Преди всички избори досега от 1990 насам се развяват едни и същи методи - досиетаи послушвания. Хайде стига толкова вече навсякъде по света полицията послушва ако няма от какво да се криеш какво от това че са те слушали........... или някой господа имат нещо скрито
40
1
 
8
 
! Отговори
акуд преди 11 години
ако Българите не се освободят от МИЛЛЕТИТЕ ще бъдат зависи от тях
39
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ако местан не екстрадира доган в Турция е зависим от него !
38
2
 
8
 
! Отговори
до 41 преди 11 години
Съгласен съм с втората част на коментара ти. Не разбирам, обаче, как можеш да приемеш за равни подслушването и прозрачността! Демокрация не значи свободия, а свобода. В демократичните държави безконтролното подслушване се смята за жесток удар по демокрацията. Как не го разбирате това? За пояснение, САЩ или Русия не са ми критерий за демокрация, да кажа преди да започнете да плюете на *** и герберасти!
37
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
А бе Лютви, ти не си ли зависим от Доганчо или се правиш на щипната госпожица.
36
7
 
2
 
! Отговори
ббб преди 11 години
До Иван глупаканаистина си неграмотен *** ,личи школовката ти в структурите на родния комсомол.Не се пише "фюлм" а се пише "филм" !!!Чети и се образовай преди да драскаш по форумите!
35
5
 
4
 
! Отговори
Кой подменя дн.ред ? преди 11 години
Това ли е проблем 1 на нашето общество ? И кой се бои толкова от подслушваме т.е. от "прозрачност" на поведението му ? Я вижте хубаво в "Екслузивно" на Livenews: livenews.bg/Ekskluzivno--Vijte-koi-rodni-bogatashi-izgoryaha-s-milioni-v-Kipar-51802#comments_anchorС какви oчи морализаторстват от ТВ екрана и "поучават" мизерстващия български народ такива "офшорни" търтеи-милионери като СерГей Дмитриевич (на името на жена му Моника), Румен Петков, Румен Овчаров, Христо Ковачки, Иван
34
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ха ха хаааа! Не сте се научили и да четете даже! Някъде да съм писал дали е законно един от идолите ти да чете СРС- та? А за присъдите на Цветанов- явно ти е къса паметта...
33
1
 
5
 
! Отговори
TPE3ВЕН преди 11 години
След дъжд качулка - веднага ще си проличи кой стои зад тези разкрития!
32
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Описал съм кое от глупостите които си написал не са факт, но ти толкова си прочел.Не е факт, това, че някой е раздавал присъди това е характерно за ***.Не е факт, това, че да оповестявяваш СРС от трибуната на НС е незаконно, законно е срещу съответните процедури. Факт е, че комунистите пак ви изпързаляха, а друг факт е, че колкото пъти дойдат на власт, толкова пъти държавата е изправена пред фалит.
31
3
 
16
 
! Отговори
31 до 34 преди 11 години
Първо да ти кажа, сектанте от ГЕРБ, не всички които не подкрепят вашите тикви са комунисти! Второ, май най- много комунисти има в ГЕРБ. Трето, кое не е факт от написаното от мен? И четвърто- какво ще кажеш за второто? Долни червени ченгета сте от ГЕРБ, нищо повече от Народната Милиция!
30
5
 
6
 
! Отговори
МиСтЪн преди 11 години
Ми ти що не се освободиш от Ахмед Доганлъ бе отворко,че си тръгнал да даваш съвети и акъл даже.Нали ти си кукла на конци на Доганлъ-то,я речи 2-3 приказки по тоя наболял въпрос,че на демагогия ми намирисва иначе.
29
0
 
1
 
! Отговори
Стоян Глупака преди 11 години
До Иван глупакаИ какво предлагаш....?
28
11
 
3
 
! Отговори
до 31 преди 11 години
Цветанов чете СРС-та, но с позволение на прокурора който ги е поискал. Нещо което е съвсем нормално и законно. Много ви кефи комунистите да си измисляте факти и доказателства, но това, че някой казал нещо, не са никакви факти и никакви доказателства.Едното е твърдение другото е реалност.