Само по малка нужда ме записаха, голямата ще дойде преди вота

Борисов не гледал новини: Всичко друго приемам, ама в тоалетната…
Обновена: 27 апр 2013 19:50 | 27 апр 2013 18:28,
1080
Само по малка нужда ме записаха, голямата ще дойде преди вота
Жена благодари на Борисов за ремонт на пътя в Свиленград. Снимка: ГЕРБ

Достатъчно голям съм и нямам нужда от защита, но очаквам още компромати. Това заяви лидерът  на ГЕРБ Бойко Борисов на предизборна обиколка в Симеоновград.

Той отказа да коментира оставката на градския прокурор на София Николай Кокинов, който е един от участниците в разговора от изтеклите записи в медиите заедно с бившия премиер и ексземеделски министър Мирослав Найденов.

Не съм чул, не чета вестници, не гледам телевизия, не слушам радиа, не искам да се интересувам, заяви Борисов, цитиран от „Фокус“.

Моите колеги имат забрана да ми говорят за това какво излиза в българските медии. Имат забрана. Само знам, че и в моята тоалетна ме подслушват, оплака се бившият премиер.

"Никой друг лидер, на никоя партия, досега, не е излязло СРС срещу него. Вие сте нормални хора,  защо не се замислите – кой го организира и срещу кого? Всичко друго приемам, ама в тоалетната… Всеки българин ходи до тоалетна. Ако на вас ви сложат СРС в тоалетната, ще ви е приятно ли? Не! Защо тогава обществото допуска незаконен запис с тоалетните на хората и изобщо вие да говорите за него", каза Борисов.

Още по темата
 В разпространените записи освен обсъждането на делото срещу Мирослав Найденов, проверките срещу неговите пиарки, с едната от които той живеел, вулгарния език и обидите срещу висши прокурори, се чува и шум от тоалетно казанче.
Прави впечатление, че само аз съм обект на удари, вече толкова години, каза още Борисов и добави, че очаква още компромати:

„Очаквам. Защото сега само по малка нужда са ме записали… очаквам голямата да дойде преди изборите. Но на никой българин не му го пожелавам. И на вас, госпожо”, обърна се Борисов към журналистка в Симеоновград.

Бившият премиер обясни, че такава ситуация човек се чувства като поруган и „неудобно пред колегите“.

„Ти мъж имаш ли“, попита Борисов журналистка в Симеоновград и допълни: „Всеки човек си има личен живот,  всеки си има душичка и сърце. Ако ви запишат и дадат твоя език - с мъжа, с детето, със свекърва, и го пуснат само него… Твоите колеги ще кажат – ама как може? Ние за теб такова мислехме, такава мила душичка си, а така говориш… „

Борисов заяви, че хората не се интересуват от СРС и подслушвания. „Ти чете ли СРС-тата?“,  попита Борисов една от жените в Симеоновград. „Не съм ги чела“, отвърна му тя. „Ами и ти като мен“, успокои се Борисов.  „Защо трябва да ги четем? Нас това не ни интересува“,  каза жената.  „Ама щеше да разбереш за тоалетната. Нали това е… най-важното…, каза Борисов и продължи разговора с други хора, от които също получи уверение, че не са чели, защото не ги интересува.

Борисов отказа да отговаря на въпрос за това дали Мирослав Найденов е бил „окичен” с микрофони или внедрен.

„Не знам. Единственото, което знам, е че съм достатъчно голям и нямам нужда от защита. Нито от мои подчинени, нито от другите, нито от третите. Прекалиха. Прави впечатление, че само аз съм обект – вече колко години. Другите не говорят ли по телефони, не правят ли срещи, не правят ли листи, не се ли карат в партиите? Всичко ли им е гладко и равно? Но това показва, че ние сме най-демократичната партия и само ние не се занимаваме с тази работа. Вижте – за никой друг лидер няма, само за мен, всеки ден удари, удари, удари… Добре, че хората не гледат и не четат”, заключи Борисов.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1080
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
7
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Не съм чул, не чета вестници, не гледам телевизия, не слушам радиа, не искам да се интересувам, заяви Борисов, цитиран от Фокус.........АМИ ТОЧНО В ТОВА ТИЕ ГРЕШКАТА ДРУГАРЮ ПОЖАРНИКАР. КАТО НИТО СИ ЧУЛ НИТО СИ ВИДЯЛ НИТО СЕ ИНТЕРЕСУВАШ КАК ЩЕ РАЗБЕРЕШ КАК ЖИВЕЕ НАРОДА НА ТАЗИ ТЕРИТОРИЯ БЕ ДРУГАРЮ? ТИ В КОЙ ВЕК ЖИВЕЕШ? ВЪВ ВЕКА НА ФИЛИЯТА С МАС ЛИ? АМИ ПО ДОБРЕ СИ ОТИДИ ВЪВ ТВОЯТ ВЕК И НЕ СЕ ИНТЕРЕСУВАЙ ОТ НИЩО.. ОСТАВИ НА МЛАДИТЕ СПОСОБНИТЕ И ИНТЕРЕСУВАЩИТЕ СЕ КАК ЖИВЕЕ НАРОДА ДА УПРАВЛЯВАТ.
18
28
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
БСП доказаха, че са готови на всичко, само и само да се върнат. Страх ме е от такива хора. Всички са срещу ББ, дори и Костов, явно го чакат да си замине и пак да си правят какво искат. Не знам дали ще съм в Бг на изборите, но ако съм, задължително ще подкрепя ГЕРБ, каквито и да са, поне има малко останала съвест в тях. Българинът лесно забравя за съжаление.
17
29
 
16
 
! Отговори
Иво преди 11 години
Тази баба, която благодари за ремонтирания път е истинското нещо, което трябва да вълнува българския народ. До гуша ми дойде вече от поомията на БСП и истински се надявам народа да ги оцени по достойнство и да ги прати дето им е мястото - на бунището, в историята като партията предала, продала и ограбила народа си.
16
10
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До голяма нужда няма да стигнеш Боцко, защото вече ще си се насрал.
15
27
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Абе уж всички реват, че се подслушва, а единствените жертви от подслушваме се оказват тези, които уж трябва да подслушват другите. Смятай какъв парадокс отново с марка БСП.
14
17
 
61
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Простата ТИКВА си изпуска вече нервите!
13
16
 
41
 
! Отговори
SS преди 11 години
Идеално лъсна какво представлява ББ.Нали не си прави илюзии, че целия този скандал е отминат от съгледвачите на чуждестранните посолства в България. Най-подробно е описан от всички до там, докъдето трябва. Което автоматически означава... сетете се сами.ББ това и заслужава. Герберастите са се извъкали чудесно...ГЕРБ е ПОЗОР за България !И ще спечели избори, ама друг път
12
13
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Герберистан-държавата на простотията и на слушалките!
11
12
 
67
 
! Отговори
Цани преди 11 години
Какво ниско ниво! И този ни управляваше толкова години! Главен секретар на МВР, кмет на София, премиер! Ама и ние сме едни...
10
4
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
11-Абсолютно си прав!
9
7
 
65
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
"Добре, че хората не гледат и не четат". Да, за Борисов и Герб това наистина е добре, електоратът да не е информиран какво всъщност се случва в държавата, точно и тези ще гласуват за Герб.
8
27
 
89
 
! Отговори
!!! преди 11 години
Ако престъпниците от герб отново фалшифицират изборите,ще излезем по улиците и ще пратим в затвора.
7
18
 
85
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
***!
6
16
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
АИДЕ ПУСНЕТЕ НЕЩО И ЗА СТАНИШЕВ ИЛИ НЯКОИ ДРУГ ,СИГУРНО ЩЕ СЛУШАМЕ САМО РАЗГОВОРИ ЗА ФИЛОСОФИЯ И КЛАСИЧЕСКА МУЗИКА.
5
17
 
63
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Дон буда.
4
19
 
103
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Този е по-нагъл от Тато!Гледайте Гриша Ганчев по НОВА в момента!
3
13
 
33
 
! Отговори
ВОЛЯ НА НАРОДА преди 11 години
У ДОМА ВЕЧЕ ИМА МОРАТОРИУМ: ПРОДАЖНИ МЕДИИ ДА НЕ ГЛЕДАМЕ ,ТУК САМО ЧЕТА ПРЕЗ РЕД ,ДВА И ХИЧ НЕ МИ ДРЕМЕ ЗА ФЛАШКИТЕ ,В СПОРТСМЕНСТВОТО ТРЯБВА ДА ПОКАЖЕШ ДЕЛА ,А НЕ ФЛАШКИ
2
134
 
40
 
! Отговори
А ТАКА преди 11 години
САМО БОЙКО ! Ще ги разбием на изборите мръсните комунисти! :)
1
25
 
131
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Този наглец е за затвора .