България трябва веднага да вземе бърз заем

Жорж Ганчев смята, че сумата трябва да е поне 4 млрд. лева
1 май 2013 16:06, Петя Славова
209
България трябва веднага да вземе бърз заем
Жорж Ганчев. Снимка: Булфото

България трябва веднага да вземе бърз заем от поне 4 милиарда лева. Това заяви на пресконференция в Плевен Жорж Ганчев - председател на Национално патриотично обединение /Н.П.О/.

Според него в момента по света има евтини кредити, които са достъпни за нашата държава. Ганчев е убеден, че заемите могат да достигнат таван до 8-15 на сто от Брутния вътрешен продукт на страната ни, "за да получат хората доходи, които да развият потреблението, което да създаде работни места". По думите му тогава може да се постигне растеж на икономиката ни от 2-5 на сто дори 7 на сто, пише БТА.

Ганчев вижда Обединението като възможност България "да дръпне напред". Според него това е постижимо "чрез българските интелектуалци, които са видели света". Той посочи, че нашият народ е така депресиран, че не може да реагира на ситуацията в момента. Политикът е убеден, че имаме "невероятни и талантливи българи по света" и че "българският гений е невероятен", но "никъде не тъпчат даровитите, както у нас". Много важно да се знае е, че народът трябва да си отгледа водачите, добави той. Според него "в момента сме една нереализирана нация".

Председателят на Н.П.О. смята, че на Българя е нужно експертно правителство, защото в противен случай "ще се въртим в омагьосан кръг". На журналистически въпрос даде добра оценка за Пламен Орешарски. Ганчев заяви, че иска в българското Народно събрание да има "една малка либерална парламентарна група, която да провежда политика на реалностите и възможностите и да бъде балансьор".

Попитан за ролята на младите хора в политиката, той отбеляза, че е създал Н.П.О. с мисълта за тях. Седемдесет и едно на сто от водачите на кандидат-депутатските листи на партията са млади хора, посочи Ганчев. Призна, че се е посветил на каузата си и само за последните три дни е изминал 1700 километра, за да обикаля България преди изборите. Отбелязвайки днешния Първи май, той бе категоричен, че солидарността трябва да бъде водеща в човешките взаимоотношения.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


209
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
3
 
17
 
! Отговори
Руди преди 11 години
Млъквай бе !
12
2
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Кредита няма да реши проблемите. Откриване на работни места могат да си позволят само олигарсите и монополистите. Дребният бизнес е невъзможен при тази ***.
11
4
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
И после кой ще го връща с лихвите бе умник?! Може би Жоржито... или пак ние?И къде отиват парите които все наливаме, дори само Герб за 4 години взеха вече 5-6 милиарда заеми и те потънаха в небитието.
10
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Не става така Жорж,нали ако вземем този заем сега той ще потъне в сметките на тия който сега ни управляват.
9
36
 
14
 
! Отговори
10 преди 11 години
Жорж е велик, голям мозък и характер!
8
5
 
26
 
! Отговори
11234 преди 11 години
Аве Жора, що не си гледаш старините, остави политиката и икономиката на младите...Като се зададат избори и всички бивши изкачат от дупките си, белким пак се уредят покрай кокала...Вземете и работете,а не чакайте НИЕ да ви издържаме цял живот и целия ви род..За заема, при тази срината икономика, при тази огромна безработица и чер сектор(отдавна не е сив), кой мислиш ще даде пари,а и кой ще ги връща...Стига сте ни заробвали,че и пра внуците ни, махайте се ,никой вече не ви вярва и иска!!!!!!!!!
7
3
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
И тоя явно е човек на гърбоносите....Не ни трябва заем, трябва да спрете да крадете...И теб те нямаше никъде, но изпълзя за изборите...
6
5
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Аз пък викам 40 милиарда да вземем като гърците те как взимат,по дяволите ,що на тях дават ,а на нас не?
5
5
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Този пък *** от къде се измъкна?И той ли ще спасява държавата!...хубав начин избрал...няма що...заем ще взема....алоооооооооууу, този заем после се плаща...с лихвите!***!Ти ще плащаш ли наред с всички бедни българи или ще си набиеш камшика в чужбина!Акъли от далеч не давай!
4
4
 
8
 
! Отговори
Зигмунд Фройд преди 11 години
Ама не сме се и съмнявали!К'во, не ти ли стигат париците, Жоржи?Няма проблеми, все ще изтраем миризмата на политически (а и не само...) труп за 5-6 дни...
3
3
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Изпълзяват един по един старите муцуни,нали покрай изборите има келепир.
2
12
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Тоя па ***, бърз кредит вика. От такива кредити сме на тоя хал.
1
6
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
От къде изпълзя тоя пенсионер бе?Оня ден гледам негови плакати с снимки от преди 15 години като е бил по млад и по слаб...И 11 дни преди изборите тоя реши че ни трябва заем.......Ти къде спа до сега бе Жорж??Баси смешнила