Още не е отприщен бентът на разкритията!

Местан: Огромната част са вътрешни разкрития на ГЕРБ
Обновена: 4 май 2013 18:20 | 4 май 2013 18:11, Веселина Йорданова
254
Още не е отприщен бентът на разкритията!
Лютви Местан. Снимка: архив, БулФото

Председателят на ДПС Лютви Местан призова ексвътрешния мнистър и кандидат-депутат Цветан Цветанов да се откаже от имунитета си.  Скандалът с незаконните, аз обаче говоря вече за законните подслушвания като истинското чудовище на българската демокрация, както и да се развие, трябва да има един-единствен неизбежен край - повдигнато обвинение за извършени тежки престъпления по Закона за специалните разузнавателни средства срещу бившия вицепремиер и министър на вътрешните работи Цветан Цветанов, заяви Местан, цитиран от „Фокус”.

По думите му, ако има основания да се повдигнат обвинения срещу редови полицаи, то основанията Цветанов да бъде подведен реално под съдебна отговорност би трябвало да са в пъти по-големи. Лютви Местан призова Цветанов да се откаже от имунитета си и да улесни прокуратурата да проведе обективно и пълно разследване за отговорността му за скандала с подслушванията – незаконни и законни.

Лютви Местан каза още, че това, което излиза по скандала с подслушванията, става по начин, към който ДПС няма отношение. Компроматите не са стил на предизборната кампания на ДПС, бе категоричен Местан. Но ако става въпрос за разкрития, а не за компромати, ако става въпрос за реални факти, чрез които властта е уличена в извършване на тежки престъпления, в това число и корупция, политическите сили не могат да останат безучастни, смята той.

„На базата на един обективен анализ мога само да потвърдя тезата си, че според мен още не е отприщен бентът на разкритията. Предстоят още разкрития и проблемът на ГЕРБ е, че те няма да дойдат от опозицията, а отвътре, защото просто по този начин е структурирана тази партия. Огромна част са вътрешни разкрития на ГЕРБ, но по онова, което придоби публичност, аз не бих приел думата компромат”, заяви Лютви Местан.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


254
Още по темата: ДПСЛютви Местан
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
172
0
 
1
 
! Отговори
ASAN преди 11 години
AГЕНТ ПАВЕЛ ТИ КОЛКО ХОРА СИ ПРЕДАЛ НА ДС
171
1
 
2
 
! Отговори
Mmm преди 11 години
До АнонименЩо не се гръмнеш бе ***? Ти какъв си като не си българин?!
170
2
 
2
 
! Отговори
До Анонимен 189 преди 11 години
А ти, големия не виждаш, че въпреки правителствената политика, има милиони живи, които знаят истината отпреди 23 години. Не ядехме лукс(отрови), но НИКОГА не сме били гладни. И храната беше здравословна. Банани имаше по-рядко, но да се лъже,че били само по Нова година, е тъпо. Та хората взимали с кашони. А сега вземи с кашони, де. Ако е имало гладни, то са били пройдохите и пияниците. Но и тях ги учеха и ги караха да работят, това не им харесваше. Ако си гладувал тогава, нещо не си бил у рeд
169
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До Анонимен изглежда не си виждал комунизъм малкия и не знаеш що е глад
168
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ДПС почисти партията си от крадци *** далаверджии рекетиори а те сега образуваха нова партия и ще са с НДСВ ще се борят да прескочат 4% ха ха ха
167
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Турците обилна сума са платили на Б.Борисов,Вежди Рашидов и Касим Дал за Черноморието и цяла югоизточна България за Турска територия.
166
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Българи, гласувайте срещу ГЕРБ. Те са причината за безработица, за доносничества, за насаждане на омраза между хората, за даване на власт в ръцете на прости хора, които толерират и назначават свои приближени, дебненето и тормозенето на обикновените хора.
165
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
На всички крадливи *** има пречи ГЕРБ
164
2
 
7
 
! Отговори
Julian преди 11 години
СЛЕД 12 МАЙ КОГАТО ЦАЦАРОН ВИДИ НАКЪДЕ ДУХА ВЯТЪРА МОЖЕ ДА СЪБЕРЕ СМЕЛОСТ И ДА РАЗСЛЕДВА МОМАТА:1: ЗА 1.5МИЛИАРДА лв. ЗАБЕЛЕНЕ.2: ЗА НЯКОЛКО МИЛИАРДА ЗАГУБИ ОТ ЗАМЕНКИ.3: ЛИЧНО ПРИСВОЕНИ 10:20 д-ра НА КАМЧИЙСКИ ПЯСЪЦИ.4:1 МИЛИАРД Ц.КАМЪК5:ЗА ЗАРОБВАНЕТО НА БЪЛГАРИТЕ ЗА 25г. НАПРЕД ОТ ФОТОВОЛТАИЦИ С НАЙ СКЪПИЯ В ГАЛАКТИКАТА ТОК.6:ЗА НЯКОЛКО МИЛИАРДА СПРЕНИ ЕВРО ПАРИ ЗАРАДИ БРАТКО.7: ЗАТОВА ЧЕ МАНДАТОНОСИТЕЛЯТ ДПС Е ПРОТИВОКОНСТИТУЦИОННА ПАРТИЯ ЗНАЧИ И УПРАВЛЕНИЕТО Е АЛА БАЛА.
163
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Премиерът на Турция Реджеп Тайип Ердоган е пожелал успех на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов на предстоящите избори в телефонен разговор, проведен вчера, съобщи Вежди Рашидов, министър на културата в правителството на Борисов, цитиран от Фокус.Ердоган е телефонирал на Борисов около 19.00 часа снощи. Рашидов е присъствал на разговора, за да превежда.Турският премиер е попитал бившия си български колега как е и искрено му е пожелал успехи на изборите, както и да се направи всичко възможно изборите да са честни както в Турция, така и в България.
162
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Всички злини вече четвърт век произтичат единствено от комунистическото задкулисие, ДС-арската агентура и одиозната паралелна власт, контролираща всичко. Затова никога не е имало свободна политическа воля, а кукли на конци. Като Орешарски например, който никак не е чудно, че беше избраник както на СДС, така и на БСП. Каква по-голяма илюстрация, че центърът на управление на държавата е един! Този център е паралелната, но действителната власт, докато държавната институционална власт е продукт от диктовката на паралелната.
161
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
samo za 40dni da se varne tato i vsichko shte e nared
160
3
 
8
 
! Отговори
Харвард преди 11 години
Мастун няма и 5 % от умствения капацитет на хидроинженера Духан...Накъде отиват фесовете с тоя водач? ДПС=безпътица!
159
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ДПС -МАРШ ОТ НАШАТА РОДИНА И ЗАТВОР НА ВАС ,КОЙТО КУПУВАТЕ ГЛАСОВЕ
158
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
лидер на управляващите от ГЕРБ Бойко Борисов изпрати целувка на Касим Дал.
157
1
 
10
 
! Отговори
Сапьора преди 11 години
Мустанг гьтверян ако си ми на чалъм ,ше ти го набия така че ще пърдиш пуканки много време,,,,
156
20
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Винаги съм мълчал, но чашата преля!Хора благодарете на Борисов, че нанесе смъртоносен удар на гражданите с гнусното си управлениеАко все още има хора с морал в ГЕРБ сега е времето да напуснат.Утре ще бъде късно.Партията която превърна една страна с 90% средна класа в страна с 90% мизерстващо население,чрез заграбване на спестяванията и собственноста, чрез назначаване на милионери,чрез създаване на мафия, наркоканали, проституция и насърчаване на фрапираща по размери престъпност .
155
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
само Георги Жеков ще изрине тая милиционерско-комунистическа тиня, заляла държавата ни вече над 60 години
154
21
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Приключва ерата на Цветанов и Борисов ... Изненадата на изборите е съюзът между НДСВ и Касим Дал делят награда с целувка уста в уста , твърдят социолози ... Касим Дал преди беше с ЕНП после с ГЕРБ по зле от простутитките ,симпатизантите са като простутитките ха ха ха.
153
3
 
36
 
! Отговори
1 преди 11 години
Русия призна, че наказва Бойко Борисов заради отказа му да строи АЕЦБелене. Руснаците организират бунта, който предизвика падането на правителството.Руският проправителствен официозИзвестияна 20.02.2013 г. публикува тенденциозно дръзката статия:Правителството на България не се задържа на власт без руската АЕЦ.В уводната статия под това заглавие, с типично руско самочувствие и голяма доза наглост Известия пише, че срещу високите цени на тока и парното, нарочно се прави бунт, за да се докаже, че без АЕЦ Белене тока и парното в България ще поскъпват.Статията дори не крие, че Р