ГЕРБ готови да подкрепят правителството на БСП

Това ще стане, ако има проблеми с „Атака”, обяви Горанов
Обновена: 24 май 2013 11:42 | 24 май 2013 11:17, Камелия Цветанова
242
 ГЕРБ готови да подкрепят правителството на БСП
Депутатът от ГЕРБ Владислав Горанов. Снимка: Булфото, архив

„Ние сме готови, ако БСП изкажат притеснение, че имат проблем да бъдат подкрепени от „Атака”, да ги подкрепим”. Това каза пред Нова телевизия бившият зам.-министър на финансите Владислав Горанов на въпрос има ли вариант да подкрепят правителство на Пламен Орешарски още във вторник.

Бившите управляващи са готови да дадат рамо на  кабинета Орешарски „в името на общоевропейското семейство, така че да не им се налага да се легитимират за пореден път пред Европа с Волен Сидеров и "Атака", обясни той.

„Тази част от нашите приоритети, която залегне в приоритетите на следващото правителство, ще бъде подкрепяно от нас", каза депутатът от ГЕРБ.

Още по темата

Горанов призова да се знае кой стои зад правителството, за да е ясно кой носи отговорност.

„Атака използва определени похвати, за да бяга от явна подкрепа, а го прави по косвен начин, това не бива да остава незабелязано и неразбрано от българските граждани. Ние не сме против това те да направят правителство, след като са постигнали договореност помежду си, но ние искаме да се знае от всички, че това е правителство на коалиция, на съглашателство между тези три партии, за да може в последствие, когато отново се изправим след време, най-късно след четири години пред българските граждани и коментираме управлението, да знаем точно кои политически субекти стоят зад него", каза той.

Според него, БСП се обезличават и бягат от посланията си, с които са стигнали до твърдия си електорат.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


242
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
98
13
 
3
 
! Отговори
Патиланец преди 10 години
До Анонимен 115Атака не е фактор. Ето това:youtube/watch?v=_qic2tSIIr4Е фактор...а ПП Атака е просто едно ****е9аско сборище. :)
97
7
 
5
 
! Отговори
Патиланец преди 10 години
До Shop 114Не се аби. За "ората" не е важно кой, какво казал, обяснил, аргументирал - а какво пише в заглавието. :) Трудно е да се чете надолу...
96
15
 
9
 
! Отговори
Shop преди 10 години
Човекът обясни много ясно, че ще подкрепят правителство само за да не се излагаме пред Европа с подкрепа от Атака, какво не е ясно? Нещата са на кантар, на БСП+ДПС не им стигат 120 гласа, трябва им още един глас. От това дали ще говземат от ГЕРБ или от Атака зависи дали като какви се определят - за европейско развитие или за азиатщина.
95
12
 
32
 
! Отговори
ТHE Патриот преди 10 години
Герб са троянски кон на сащ и мошетата!Най гнусния предател в нашата история!
94
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Поредният номер на Бойко - "троянски кон". Но не си дава сметка, че заблудените му привърженици могат да го изтълкуват като истина и....и един ден като се обърне назад с вик "Напред" да се окаже, че няма никой зад него....
93
15
 
27
 
! Отговори
RedNosse преди 10 години
Аз като ви говоря че БСП=ГЕРБ!Само Атака е истината!!!!
92
13
 
11
 
! Отговори
Браво, достойно! преди 10 години
Браво, ето една достойна позиция. Искам политиците да се обединят и да направят най-доброто за българите. Стига с езикът на омразата, работете! Работете за свалянето на цените на тока. За сваляне на ДДС на лекарства и книги. За сваляне на данъците. Защото ако не работите за народа, който и да дойде на власт ще срещне недоволството на народа. Търпението е на изчерпване към всички политици!
91
5
 
18
 
! Отговори
151516515656115516 преди 10 години
СЕГА БСП ТРЯБВА ДА РЕШИ ЩЕ ПРИЕМАТ ЛИ ПОДКРЕПА ОТ ГЕРБ ЗАЕДНО С ЕРДОГАН И ЩЕ ЗАСТАНАТ ЛИ СРЕЩУ БЪЛГАРИТЕ И БЪЛГАРИЯ
90
11
 
8
 
! Отговори
Патиланец преди 10 години
До msimovЕдинствените, които до момента подкрепиха БСП "преди да са почнали" бяха Атака, като не се регистрираха. Какво ли ще напишеш в коментара под новината, която ще казва, че се легитимира правителството на БСП, но вече с явно гласуване отстрана на Атака!?
89
9
 
11
 
! Отговори
151516515656115516 преди 10 години
Патиланец звънни в централата на Герб да се консултираш. Дори и след консултацията пак несвързани ще ги драскаш това сте вие МАЛОУМИЕТО ГЕРБ
88
4
 
10
 
! Отговори
gtf преди 10 години
свърши си работата бойко - върна властта на бсп, то това беше и целта ...
87
9
 
8
 
! Отговори
Патиланец преди 10 години
И, понеже видях, че се пениш в 100 коментара назад. В атака има болни чичковци (като Болен) и деца без опит, които той манипулира. Поне 3ма от депутатите му в парламента са родом 1991, 1990 - още завършващи и без НИКАКЪВ опит в никаква сфера, освен в лапането на паламарки, може би. Това са експертите, които ще помогнат за правителствтото на БСП и ДПС. Казах и по-долу - изчакайте да мине гласуването за правителство, пък тогава ще си говорим. Бат Волен иска да го поеме по-дълбоко от Местан. И ще..
86
6
 
22
 
! Отговори
151516515656115516 преди 10 години
Къде са платените герберасти сега, не знаят какво да пишат ли?
85
20
 
7
 
! Отговори
Патиланец преди 10 години
До ТHE ПатриотТук съм. Волен е болен, фес, нагъл, злобен, лицемерен и хахав чичка. Фактите са си факти и по-корем да се влачиш - те няма да се променят. :)
84
9
 
16
 
! Отговори
ТHE Патриот преди 10 години
Въпреки лъжите и кампанията на ЦРУ/ГРОБ да дискредитират Атака и Волен българският патриотизъм ще става само по-силен!Само предатели ,*** и глобалисти агенти на чужди служби се страхуват от българският патриот!
83
5
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ГЕРБ = БКП СЕГА УБЕДИХТЕ ЛИ СЕ
82
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ПОДКРЕПА В ЗАМЯНА НА КАКВО. БСП СПЕЧЕЛИ ЗА ДА РЗСЛЕДВА ГЕРБ. СЕГА ПАК ЛИ ЩЕ ИМА ЗАДКУЛИСИЕ
81
0
 
4
 
! Отговори
до 85 преди 10 години
Успяло управление се нарича онова, което е създало сигурност, повишаване на доходите, чувство за справедливост.Такива неща не са се случили.Може на теб да са се случили-повярвай-временно е!Всяко държавно управление има това за цел, щом се кълне в Конституцията.
80
6
 
19
 
! Отговори
ТHE Патриот преди 10 години
Къде сте клеветници на АТАКА ,къде сте сега ?Волен ли бил феса?На него ли Ердоган пожела успех на изборите а?А кучета безродни?
79
1
 
6
 
! Отговори
SKYBET преди 10 години
Ne stiga tova 4e gerb umreliha tolko mnogo hora za 4 godini a sega ni slagat tursko cigasnko pravitelstvo tova nai antibulgarskata partia gerb shte go proumeete skoro vsi4ki