Един от "Атака" скрепи кворума в парламента, оказа се Сидеров

Депутатите на ГЕРБ излязоха от залата, после се върнаха
Обновена: 29 май 2013 14:34 | 29 май 2013 09:15,
751
Един от "Атака" скрепи кворума в парламента, оказа се Сидеров
Борисов и Цветанов се зарадваха на кворума. Снимка: БТА

Един депутат от "Атака" се регистрира в парламента и така осигури кворума от 121 депутати в пленарната зала за предстоящото гласуване на кабинета "Орешарски".

По непотвърдена информация единственият регистрирал се за заседанието на парламента е лидерът на „Атака“ Волен Сидеров.

Народните представители от ГЕРБ влязоха в пленарната зала, но не се регистрираха. След като стана ясно, че има кворум, депутатите на Бойко Борисов вкупом излязоха от пленарната зала, по-късно обаче се върнаха.

В кулоарите на парламента лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов коментира на въпрос на Dnes.bg, че ще се върнат по-късно в пленарна зала и са излезли, за да стане ясна тройната коалиция в зала – БСП, ДПС и “Атака“.

Тези три партии са едно и с комбинации ще изберат правителство, заяви Борисов. Той обвини “Атака“, че са направили най-голямото предателство към своите избиратели, като са помогнали да се избере кабинетът.

"Близо две минути председателят на парламента чакаше някой да се регистрира", възмути се Борисов в кулоарите на парламента. Оттук нататък вече това правителство е несменяемо благодарение на Волен Сидеров, отсече лидерът на ГЕРБ. След малко ще се върнем, категоричен бе Борисов, но не уточни дали ще гласува.

Има заплаха от ГЕРБ, заяви по-рано Волен Сидеров пред журналисти на въпрос защо има толкова засилена охрана около него и има ли заплахи срещу него. Стаята на националистите в Народното събрание беше буквално обсадена от журналисти и охранители.

Наложи се да се намеси ръководството на НС, за да направи коридор, по който депутатите от “Атака“ да минат по пътя към пленарната зала.

В залата днес е цялото служебно правителство, президентът Росен Плевнелиев, магистрати, посланици и религиозни лидери.

Около парламента има засилено полицейско присъствие, като цялото НС е опасано в ленти и е наобиколено от коли на жандармерията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


751
Още по темата: парламентзаседание
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
548
22
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Аз съм доволен че мръсната мутра ББ и *** покрай него няма да е на власт повече
547
7
 
31
 
! Отговори
турчин преди 10 години
Сидеров,искам да видя точно кога ще поискаш премахване на новините на турски език...ха-ха-ха. Вие големите родолюбци,ако не целувате руските карабини,целувате турските резани такива. България винаги е била под робство заради такива като тебе.Купихме те защото си алчен,и всички ще ги купиме защото от Турция парите идват. А всички в този парламент са алчни,АЛЧНОСТА ЩЕ ЗАТРИЕ ВАШЕТО ПЛЕМЕ И ПРОДАЖНОСТА
546
22
 
23
 
! Отговори
мaорa преди 10 години
СБОГОМ ГЕРБ......ХAХAХAХ
545
33
 
21
 
! Отговори
Браво преди 10 години
Браво на АТАКА! Защитиха българския интерес.
544
6
 
55
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ВОЛЕНЕ КАК МОЖА?ТИ СИ ЕДНА ЛЕКА ЖЕНА!!!!!!!!
543
5
 
35
 
! Отговори
SS преди 10 години
Тия от атака са ***. Вместо да подкрепят ГЕРБ и да направят БЪЛГАРСКО правителство, оставиха турците и еврейчето пак да си веят коня. А сега някой от атака да ми обясни как може да се свали това правителство! Болен изпусна духа от бутилката- за да изрита *** от МС трябват твърдо 121 депутата. А ми кажете от къде ще вземете 1 депутат?
542
5
 
55
 
! Отговори
ЗАПТИЕ преди 10 години
БЛАГОДАРЯ ТИ АТАКА! ЗА ПОСЛЕДЕН ПЪТ В ПАРЛАМЕНТА.
541
6
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
МНОГО МИ Е ЖАЛ ЗА ХОРИЦАТА КОИТО ВИКАХА ААТАААКККАААА.А ТАКА СЪРБАЙТЕ СИ КАШАТА МИЛИЧКИ,ДРУГИЯ ПЪТ СИ ГЛАСУВАЙТЕ НАПРАВО ЗА Д П С.
540
5
 
57
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Волене, ти си предател и избирателите ти няма да го забравят.
539
45
 
22
 
! Отговори
atakist преди 10 години
Браво на Волен Сидеров!!! Ако не беше той -мандата отиваше директно в ДПС, което щеше да бъде подкрепено под предтекст на неизбежна отговорност за България от ГЕРБ и БСП, а АТАКА точно тогава щеше да изпадне в абсолютно пълна изолация!!! Бойко, уж щеше да си даде гласа, но не го даде с което фактически целеше мандата да отиде в ДПС и принуди Волен да действа. Сега ще говорят за тройна коалиция, но забравят че точно те спираха законите на АТАКА против ДПС в миналия парламент !!! РЕАЛНАТА ТРОЙНА КОАЛИЦИЯ Е ГЕРБ-ДПС-БСП Финансово и корпоративно !!!
538
2
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До напомняне 634Човече ,едно е да те подкрепи турчин и друго е да го подкрепяш ! Ама де акъл у атакист !?
537
21
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Боко, твоето правителство да не беше по -добро, от кол и въже събрано, висшист нямаше та се налагаше и дипломи да си купувате.
536
3
 
35
 
! Отговори
viktor.stoichev преди 10 години
До Анонимен"ATAKA E SPONSORIRANA OT DOGAN" -ФактНищо не вдига гласовете на ДПС като изсцеките на Волен.
535
0
 
26
 
! Отговори
viktor.stoichev преди 10 години
До ivoЧе Куневица ако беше влязла на кой додук щеше да свири?Мислиш ли, че щеше да гласува срещу Серго
534
2
 
49
 
! Отговори
врачанин преди 10 години
ГЛЕДАЛ СЪМ ВСЯКАКЪВ ВИД ПОРНО, НО ДЪРВАВНО ПОРНО КАТ ТОВА НЕ СЪМ ВИЖДАЛ НИКАДЕ...ПОЛИТИЧЕСКА ПРОСТИТУЦИЯ....MADE IN BULGARIA...
533
2
 
52
 
! Отговори
ivo преди 10 години
Бях сигурен,че след изминалите 23г.,съм се нагледал и наслушал на всичко,но уви днес Волен ми показа,че човешките възможности са неограничени.Сега да ни е честито новото(старо) турско робство.Атака и тези които не отидоха да гласуват предадоха БЪЛГАРИЯ на фесовете
532
2
 
52
 
! Отговори
в.п преди 10 години
СИДЕРОВ-ПРЕДАТЕЛ.
531
2
 
34
 
! Отговори
блч преди 10 години
Нови избори не значи анархия. Нови избори значи промяна. И вшравайте ми, сидеров не е там. та даже и сергей ще има само малък натурабж от ****ерати около него.
530
3
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Сидере Сидере голяма к...а изляза
529
2
 
42
 
! Отговори
БГ преди 10 години
ВАЖНО СЪОБЩЕНИЕОт утре във всички търговски вериги "ексклузивна промоция":Супер евтини:ФЕСОВЕ, ФЕРАДЖЕТА И ВАЗЕЛИНОфертата е валидна до изчерпване на количествата 7 000 000 налични!