Отговорен съм, затова дадох гласа си за кворум!

В МС има двама близки на ГЕРБ, каза Сидеров в парламента
Обновена: 29 май 2013 13:08 | 29 май 2013 11:04, Камелия Цветанова
443
Отговорен съм, затова дадох гласа си за кворум!
Волен Сидеров Снимка: БТА

Лидерът на „Атака” Волен Сидеров призна пред народните избраници от трибуната, че гласът, който осигури кворум за заседанието на НС, на което ще се гласува правителството на Пламен Орешарски, е негов.

„За разлика от тук седящите 97 представители на ГЕРБ, аз съм отговорен”, отсече той. "Това ли е вашата представа за парламентаризъм, да провалите заседание, на което присъстват президент, патриарх, посланици", обърна се той към ГЕРБ. Обществеността очаква парламентът да работи, а вие саботирате това, продължи Сидеров.

„Колко пари струват приказките на Борисов, че той разбира кризисния момент при положение, че се опитахте да провалите днешното заседание, в което точка първа са промените в Наказателния кодекс, което е и наше предложение, защото искаме да защитим лекарите, които ги нападат”, мотивира действията си лидерът на националистите.

Той обвини депутатите от ГЕРБ в трикове и саботаж на парламента, но в същото време подчерта, че „Атака” е гарант за неуспех на опитите им. Сидеров за пореден път отсече, че неговите депутати няма да подкрепят правителството на Орешарски.

Поемам грижата да разобличавам управлението на ГЕРБ, закани се Сидеров.

Нито имаме възможност да участваме в структурирането на кабинета, нито искаме, но там им поне две имена, които са свързани с ГЕРБ, каза той.

В отговор Цветан Цветанов заяви, че депутатите от ГЕРБ ще са коректив на популизма. Сидеров ясно заяви подкрепата си за новата тройна коалиция, като се прикри зад дневния ред на парламента, обвини той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


443
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
348
0
 
2
 
! Отговори
Апостол Апостолов преди 10 години
С един удар натрупа несметни богатства- ето затова даде гласа си за кворум! А глупостите ги разправяй на баба си и на старата ми шапка.
347
3
 
5
 
! Отговори
Волен преди 11 години
постъпи точно както трябва, точно както беше обещал!И никого не е предал, останалото са лъжи. Браво, Сидеров!
346
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Волен не е политически труп! Той е хитра лисица. Той продаде гласа си във възможно най-скъпия момент. Да, той угорчи избирателите си, но сега има 4 години на разположение да прави панаири и изказвания срещу турците и ***, да пали огньове до джамията на центъра и така отново да си вдигне акциите! Същите тези панаири са добре дошли и за партньорите му ДПС!Много от гласоподавателите му ще забравят днешния ден, или ще повярват на обяснението му че го е направил защото е отговорен политик.
345
3
 
6
 
! Отговори
genadi преди 11 години
Волен, мангалино, за колко се продаде на юдео-турската коалиция?
344
0
 
5
 
! Отговори
WhenYou преди 11 години
Последни новини : Волен щял да дари парите, които получил за да гласува за изграждането на джамия във всеки град и село и купуване на букварчета на турски език!
343
5
 
4
 
! Отговори
национален социалист преди 11 години
Не виждам, защо се толкова критикува и какво лошо има,че лидерът на Атака Волен Сидеров,правилно се е ориентирал в идващата нова политическа ситуация и правилно подкрепи БСП и ДПС ! Етническите турци, вече се доказаха на изборите със своята организираност и активност, че са национално отговорни и загрижени,като милеят много повече за бъдещето на България от много хленчещи и от всичко недоволни българи ! Пък и от миналото знаем,че ОРГАНИЗИРАН НАЦИОНАЛИЗЪМ + АКТИВЕН СОЦИАЛИЗЪМ винагие била градивна политическа комбинация, извеждала много страни от кризи !
342
2
 
6
 
! Отговори
2 преди 11 години
предаде избирателите си този ***...това са му последните години в политиката на Волен ефенди.Къде в света правителство на комунисти е довело до просперитет.Ще мигате и преглъщате след година когато опукат заема който ще вземат...щото те друго не могат да измислят.
341
2
 
16
 
! Отговори
Истината преди 11 години
Според мен Волен е бизнесмен, който реши да капитализира на популярността, която си изгради с популистките си изказвание срещу ДПС и ***. Да, той прекрасно разбира, че е политически труп, но сега е по-богат от всякога!!!Едва ли принципността и отговорността към избирателите му биха му донесли повече пари от това да се продаде на ДСП и БСП в един толкова важен за тях момент!Всички отдавна свалихме розовите очила и вече мисля на всекиму е ясно, че политиката е преди всичко бизнес!!!
340
8
 
5
 
! Отговори
митко Атака преди 11 години
Днес Бойко мутрата обикаляше кулоарите толкова Изнервен,че не знам,Кръвно ли ще Вдига или кво,? ама просто явно тоя ***,си мислеше до последно,че само временно няма да е на Власт,Няма да се Учудя,Ако.Фъндъкова доброволно му отстъпи кметския пост,Тоя се изживява все още като ЧовекА който решава ВСИЧКО!!слез от коня ББ! Всичко свърши-за Теб! Боли Много-знам... Ноооо никой не е Вечен- дори и Ти!
339
2
 
10
 
! Отговори
ХА-ХА преди 11 години
Е това е *** народ слаба държава.Тоя *** ще си клати младите любовници а ние понеже сме много умни ще ги оставим да ни правят на балъци!
338
12
 
4
 
! Отговори
митко Атака преди 11 години
Само така можеше да се разкарат А отбора, Б отбора и ГЕРБ да се превърнат в партийка със затихващи функции,Ако имаше избори сега Бойко взима пак 25-30%, ама след 1/2 година медийно затъмнение,..а?? Няма лентички и дрън дрън...айде марш на Бунището мутроооо
337
0
 
0
 
! Отговори
Az преди 11 години
До Г. Маринов kade da te vidim da mi kaje6 4e sam manoumen v liceto mishko skapana???
336
2
 
8
 
! Отговори
duhai be преди 11 години
podloga turska
335
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Volen gushna to4no 12 miliona , nito pove4e nito po malko, to4no 12 miliona ot bsp !
334
1
 
7
 
! Отговори
Тишо преди 11 години
Кармъзъ гьотверен
333
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
истинското лице на сидеров е тарикат и хитрец признаващ само финикийските знаци,всичко друго е за пред балъците
332
25
 
8
 
! Отговори
Г. Маринов преди 11 години
Браво на Волен! Един от малкото отговорни политици взел правилното решение в кризисен момент! Боку пак с ку*вачките си: Що не ме помолихте ...! Кво да те молят бе ***! Да те молят *** ти дето още те имат за Бог! Г-н Сидеров на прав път си, а ако някой от твоите хора те упреква - махай го, *** са за ГЕРБ!
331
19
 
8
 
! Отговори
atakist преди 11 години
Волен постъпва най-отговорно и правилно от всички така наречени народни избранници,той единствен е доказвал и продължава да доказва че защитава българските интереси а не собствени и такива на олигархични кръгове.Прав е да не иска повече процедурно бавене в парламента,но показа че държи на думата си като гласува против новото правителствоГолемите разбирачи които горе обиждат Волен знаят ли колко пари струва на майките и бащите ви, а ако сте и по-големи и на ВАС едни избори ? Знаете ли че плямпате глупости? Тези пари идват от българския народ. Чесно казано много добре го направи, защото партии
330
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
олелееее ,зощо ни предаде толкова подло?варвах ти, немам думи,мошенник нагъл,кога се заитересува за евро същза бе *** до вчера кво ни лъжеше?
329
2
 
18
 
! Отговори
Бай Тишан преди 11 години
Един "честен" политик с "ЯСНИ" позиции - сутрин се чеква за да има кворум, а на обед - гласува против правителството.... Вечерта - един господ го знае какви ги върши... Ама всичко е САМО за доброто на народа.......ХА, ХА,ХА .....