Рано или късно пак ще съм премиер, предрече си Борисов

ДПС "изнасилва" столетницата, притесни се той
Обновена: 13 юни 2013 15:01 | 13 юни 2013 12:45,
367
Рано или късно пак ще съм премиер, предрече си Борисов
Бойко Борисов Снимка: БТА

За мое съжаление рано или късно това ще се случи. Така депутатът от ГЕРБ и бивш министър-председател Бойко Борисов отговори на въпрос дали очаква отново да стане премиер.

По негови думи това рано или късно ще стане заради пътя, по който е тръгнал новият кабинет на Пламен Орешарски.

По начина, по който управлява, това ще се случи, заяви Борисов в Народното събрание.

Той допълни, че не си го пожелава заради тежката икономическа криза, в която се намирал светът. Експремиерът беше категоричен обаче, че при падане на кабинета „Орешарски“ и спечелване на изборите от ГЕРБ той ще поеме поста. Този кабинет ще падне с гръм и трясък, прогнозира още Борисов.

Единственият пазарлък, който се води, е как да разпределят държавната баница и да я изядат за два-три месеца, отсече Борисов.

По негови думи оставало да се открият още няколко обекта, изградени от ГЕРБ, и след това нямало да се построи нищо друго. ГЕРБ не може да ги спре. Може да ги спре само народът, заяви Борисов на въпрос на Dnes.bg как най-голямата партия в НС смята да спре това. 

С прискърбие наблюдавам това, което се случва в държавата, заяви Борисов. По негови думи ДПС “изнасилват“ столетницата.  Вече 20 дена този кабинет не може да си назначи областни управители, зам.-министри, изреди той. 

Според него в кабинета имало само трима души от БСП – премиерът Пламен Орешарски, външният министър Кристиан Вигенин и министърът на отбраната Ангел Найденов.

По думите на Борисов правителството забравило исканията от протестите, които “били спретнати“ на правителството на ГЕРБ. 

20 дни вече се занимават с „Авиоотряд 28“, заяви Борисов. Той обясни, че по негови данни разходите на тройната коалиция са били два пъти повече, отколкото направените от правителството на ГЕРБ. Борисов обяви още, че ще настоява да има анкетна комисия, която да разследва това.

За една много близка на бившия премиер Станишев са похарчени толкова пари за командировка, колкото ние за 4 години за авиоотряда, преместна Борисов, без обаче да дава повече подробности.

Той обясни, че разходите са направени през спецслужба, за да се прикрият, и сега информацията се води класифицирана. Той обаче беше категоричен, че ще намери начин да я разгласи. 

Призовавам ги да се вземат в ръце в името на България и да поработят малко. Да спрат да се пазарят, заяви Борисов. Той разкритикува факта, че Орешарски все още не е назначил втори вицепремиер.  Да имаш един вицепремиер, означава, че той практически отговаря за всичко. Той практически дублира. Орешарски и Зинаида имат еднакви права, заяви Борисов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


367
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
30
 
30
 
! Отговори
strephen преди 10 години
В ПОЛИТИКАТА, КАКТО И В ЖИВОТА ИМА РАЗУМЕН КОМПРОМИС! ПРЕД ПЕРСПЕКТИВАТА ДА БЪДА ПРЕДСТАВЯН ОТ БАНДА ДОКАЗАНИ КРАДЦИ КАТО ГЕЯ, БЕЯ И ЗЛОДЕЯ ИЗБИРАМ ББ! НЕ Е ИДЕАЛЕН, НО Е В ПЪТИ ПО ДОБРЕ ОТ ЕДНИ ДЕМАГОЗИ И ОЗВЕРЕЛИ АЛЧНИ НАГЛЕЦИ! НЕКА ВСИЧКИ СИ ГО СПОМНЯТ, КАКТО И ТОВА НАЧАЛО НА ЗНАКОВОТО УПРАВЛЕНИЕ НА БСП И КОМПАНИЯ ОТ ТУРЦИ И НАЦИОНАЛИСТИ!
25
15
 
14
 
! Отговори
По-шоп преди 10 години
До ШопСпокойно можеш да си оставиш само червения цвят в аватара, а с белия си направи полумесец.П.С. намери си истинска работа, така или иначе скоро ще ти озаконят скоро къщата (бараката) и ще ти трябват повечко за данъци, ток, вода и всички други неща които ние плащаме
24
33
 
53
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Този на снимката наистина се взема на сериозно. Пак ръси простотии около себе си. Човека явно си има психически проблем.
23
31
 
27
 
! Отговори
GANA преди 10 години
PO BARGE IDVAI NA VLAST.
22
52
 
47
 
! Отговори
:) преди 10 години
Само Герб!
21
35
 
50
 
! Отговори
мечо пух преди 10 години
Вожда пак е прекалил с хапчетата.
20
25
 
40
 
! Отговори
СиДянков преди 10 години
Той щеше да е на 7-то небе от щастие ако ДПС изнасилваше него сега !
19
44
 
38
 
! Отговори
очите на скалите преди 10 години
Честит Рожден Ден!Това няма да е трудно да се върнете на поста,който така Ви отива,само мъничко търпение,те сега сами се хлъзгат надолу
18
24
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Дай Боже този *** никога да не става премиер,пощади ни поне от това бедствие!А ако се погрижиш и да го отстраниш съвсем от възможността да влияе на съдбите на държавата,е тогава,поклон дОземи,Боже!Че с него току виж и съвсем сме се затрили ,беше ни почнал ,сега страда,че не може да ни довърши.....
17
25
 
38
 
! Отговори
СОФИЯ преди 10 години
Боко тикво,в затвора премиер няма,има само кмет на отряда!!!!Успех ти желая с ЦЕЦКО!!!
16
55
 
38
 
! Отговори
:) преди 10 години
чакам с нетърпение Борисов пак да се върне на власт.
15
50
 
47
 
! Отговори
emil преди 10 години
Явно се радвате ,че ви управлява. ДПС !!!!!!! Мрасни *** и комунисти.
14
30
 
43
 
! Отговори
azarilov преди 10 години
Ама този *** наистина си вярва! Не зная защо ни губят времето средствата за масова информация да ни занимават с простотиите му.
13
33
 
37
 
! Отговори
azarilov преди 10 години
Ама този *** наистина си вярва! Не зная защо ни губят времето средствата за масова информация да ни занимават с простотиите му.
12
44
 
39
 
! Отговори
optimist преди 10 години
Най-късно до пролетта.
11
25
 
51
 
! Отговори
marga_n преди 10 години
Безнадежна патология, беспорен клиент за 4-ти километър.
10
14
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Повече такава грешка,трябва да не допуснем,защото "АЗ",не е "ЗА".
9
24
 
45
 
! Отговори
GiveMeFive преди 10 години
Рано или късно няма да си премиер, а примата на ЦСЗ!Премиер-прима е лесна за объркване паронимна двойка, лапсусите са напълно възможни.
8
31
 
63
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Борисов ще стане пак премиер, когато падне тавана на лятното кино.
7
21
 
44
 
! Отговори
гост преди 10 години
И за да стане това надявам се *** ще се погрижат за теб и ще те предпазят вкарвайки те в затвора.