Рано или късно пак ще съм премиер, предрече си Борисов

ДПС "изнасилва" столетницата, притесни се той
Обновена: 13 юни 2013 15:01 | 13 юни 2013 12:45,
367
Рано или късно пак ще съм премиер, предрече си Борисов
Бойко Борисов Снимка: БТА

За мое съжаление рано или късно това ще се случи. Така депутатът от ГЕРБ и бивш министър-председател Бойко Борисов отговори на въпрос дали очаква отново да стане премиер.

По негови думи това рано или късно ще стане заради пътя, по който е тръгнал новият кабинет на Пламен Орешарски.

По начина, по който управлява, това ще се случи, заяви Борисов в Народното събрание.

Той допълни, че не си го пожелава заради тежката икономическа криза, в която се намирал светът. Експремиерът беше категоричен обаче, че при падане на кабинета „Орешарски“ и спечелване на изборите от ГЕРБ той ще поеме поста. Този кабинет ще падне с гръм и трясък, прогнозира още Борисов.

Единственият пазарлък, който се води, е как да разпределят държавната баница и да я изядат за два-три месеца, отсече Борисов.

По негови думи оставало да се открият още няколко обекта, изградени от ГЕРБ, и след това нямало да се построи нищо друго. ГЕРБ не може да ги спре. Може да ги спре само народът, заяви Борисов на въпрос на Dnes.bg как най-голямата партия в НС смята да спре това. 

С прискърбие наблюдавам това, което се случва в държавата, заяви Борисов. По негови думи ДПС “изнасилват“ столетницата.  Вече 20 дена този кабинет не може да си назначи областни управители, зам.-министри, изреди той. 

Според него в кабинета имало само трима души от БСП – премиерът Пламен Орешарски, външният министър Кристиан Вигенин и министърът на отбраната Ангел Найденов.

По думите на Борисов правителството забравило исканията от протестите, които “били спретнати“ на правителството на ГЕРБ. 

20 дни вече се занимават с „Авиоотряд 28“, заяви Борисов. Той обясни, че по негови данни разходите на тройната коалиция са били два пъти повече, отколкото направените от правителството на ГЕРБ. Борисов обяви още, че ще настоява да има анкетна комисия, която да разследва това.

За една много близка на бившия премиер Станишев са похарчени толкова пари за командировка, колкото ние за 4 години за авиоотряда, преместна Борисов, без обаче да дава повече подробности.

Той обясни, че разходите са направени през спецслужба, за да се прикрият, и сега информацията се води класифицирана. Той обаче беше категоричен, че ще намери начин да я разгласи. 

Призовавам ги да се вземат в ръце в името на България и да поработят малко. Да спрат да се пазарят, заяви Борисов. Той разкритикува факта, че Орешарски все още не е назначил втори вицепремиер.  Да имаш един вицепремиер, означава, че той практически отговаря за всичко. Той практически дублира. Орешарски и Зинаида имат еднакви права, заяви Борисов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


367
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
206
16
 
17
 
! Отговори
Танев преди 10 години
Рано или късно Той, светиня му, ще е в затвора! Дори пак да стане премиер!
205
15
 
19
 
! Отговори
независим преди 10 години
да не дава господ ти дани правляваш пак
204
15
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
общо за бсп и дпс са гласували едва 17% от имащите право на глас. това са хора предимно от селските райони,от малцинствата,турци и *** и най вече старци.като цяло,ниско образовани и неграмотни хора.в големите градове и сред стопански активните хора бсп и дпс имат минимална подкрепа.
203
12
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
за 3.5 години 400 000 нови безработни,тотален фалит при семейния и малък бизнес,гагъв герб,какви 5 лева.да гони топката и да си играе тениса,не става за държавник.то до тук никой от изредилите се не ставаше за държавник,особено гея и жан виденов.сякаш сме прокълнат народ да попадаме само на ***
202
0
 
7
 
! Отговори
1 преди 10 години
дпс ,като не е скочила на 50г.цветелинка пак е добре.
201
18
 
21
 
! Отговори
Калина преди 10 години
Аз не мога да разбера, ок не харесвате Бойко, но защо обиждате хората, които са гласували за него. Никъде не видях някой да говори за "простата ***", която е гласувала за турци, червени и националисти? Истината е, че 80 % от младите хора са гласували за ГЕРБ. Аз съм на 24 години, завършила съм СУ, и не се смятам за проста и глупава. 80 % от колегите в университета също гласуваха за ГЕРБ. И до сега не си позволих да обидя никой от народа, никой изразил мнението си. За разлика от ответната стр
200
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До ДО МЕГИ 55Много филми гледаш!
199
12
 
16
 
! Отговори
ДО МЕГИ 55 преди 10 години
АЛО МЕГИ ВЕРНО Е ЧЕ ФЕНОВЕТЕ НА ГЕРБ И ТИКВАТА СТЕ С УМСТВЕННИ ОТКЛОНЕНИЯ НО НЯМАТЕ ПРАВО ДА ГОВОРИТЕ ОТ ИМЕТО НА НАРОДА.АЗ БЯХ НА ОРЛОВ МОСТ ЯДОХ БОЙ ОТ КУКИТЕ И СЪМ ГОРД ЧЕ С МОЕ УЧАСТИЕ ИЗГОНИХМЕ ТОЗИ НЕКАДЪРНИК.АКО ТОЗИ *** СЕ ВЪРНЕ ВЪВ ВЛАСТА ЗНАЧИ ОЩЕ МЛАДИ ХОРА ЩЕ СИ СЪБИРАМЕ БАГАЖА И ПРЕЗ ТЕРМИНАЛ2.В БЪЛГАРИЯ ЩЕ ОСТАНЕТЕ САМО НЕКАДЪРНИЦИ И ***.
198
0
 
7
 
! Отговори
55 преди 10 години
Интересно защо хората продължават да се палят,сигурно са няколко месеца назад като Василев......
197
12
 
17
 
! Отговори
АТ преди 10 години
Честито възобновено дело за Чакъра! Боко-***!
196
18
 
18
 
! Отговори
megi 55 преди 10 години
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА Г-Н БОРИСОВ!ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ ДЪЛГИ ГОДИНИ ЗА ДА ОСЪЩЕСТВИ ТОВА КОЕТО КАЗВА! КОЛКОТО И ДА НЕ ИМ СЕ ИСКА НА ВСИЧКИ ЖАЛКИ ДРАСКАЧИ НИЕ НАРОДА ЩЕ ГО ВЪРНЕМ ОТНОВО НА ВЛАСТ,А ОНАЗИ ***,КОЯТО НИ ДОКАРА ТАЗИ ГНУСНА ТРОЙНА КОАЛИЦИЯ ДА СЕ ИЗНАСЯТ АКО НЕ ИМ ХАРЕСВА ПРЕЗ КАПИТАН АНДРЕЕВО! НИЕ НАРОДА СЕ ОБРЪЩАМЕ КЪМ БОЙКО! ЩЕ ВИ ПОВЯРВАМЕ ОТНОВО Г-Н БОРИСОВ,НО НИКОГА НЕ ПРАВЕТЕ НИЩО В УЩЪРБ НА НАРОДА И НИЕ ЩЕ СМЕ С ВАС СРЕЩУ ВСИЧКИ КОИТО ЗАБРАВЯТ,ЧЕ НАРОДА ВИ Е РАБОТОДАТЕЛ!
195
15
 
15
 
! Отговори
АТ преди 10 години
Айде скрий се бе тикво!Нагъл, по-нагъл, най-нагъл, Боко мутрафона!Буда, ти си срам за България! Изчезни или млъкни завинаги.
194
1
 
10
 
! Отговори
GERBerastin преди 10 години
Факт: рано или късно всички сме с краката напред. Който не вярва ди си погледне часовника!В този ред на мисли: честито Бойко!
193
3
 
11
 
! Отговори
Базилио преди 10 години
Хахах, сега Айшето ще пусне всичките си дангалаци за първокласници, от 6 до 16 годишните. Може и с Хасан да се запишат. Ще ходят заедно баба и внуче в 1 ви клас, хахахах, нали ще раздават помощи по 250 лв.
192
2
 
3
 
! Отговори
bg преди 10 години
цялата държава да продадат жсе ми е тая а не се знае кои ни купи дали нема да сме и по добре ако некои шеих ни направи като дубаи и туризма стане наи привлекателен при нас а не в гърция
191
11
 
7
 
! Отговори
обективен преди 10 години
Алоооо 204 ти че си скаран с ПРОСТАТА математика е ФАКТ, но нахалството ти пък е безгранично. Как от около 7 милиона население 1 милион гласували за ГЕРБ, а 6 били срещу него? Следователно 800 000 са за БСП, а 6, 2 милиона са срещу БСП, които сега и управляват отгоре на всичко. Е ква е тая "власт" на МАЛЦИНСТВОТО, айде марш веднага на Позитано да ти обЕснят ситуацията, че е много сложно за теб.
190
2
 
15
 
! Отговори
Базилио преди 10 години
Останалите 6.3 млн. никога няма да се изгаврят със себе си, като изберат такъв примитив, като Полиглота-Свинар.Хаха, вие защото сте много умни, затова си избрахте турци и ***. Узаконете им гетата сега и марш на работата, че 10 те деца на самотната майка Айше трябва да имат пари за първи клас и за обезщетение от детската градина. После ви чакат и помощите за отопление. И да не забравите да си платите сметката за тока, че ще останат на тъмно в гетото.
189
6
 
3
 
! Отговори
USA преди 10 години
До Ало Ваньо ....Prostaka si ti Mamka ti ne 1 milion ..
188
8
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
На Куково лято ще стане.
187
12
 
12
 
! Отговори
стефан преди 10 години
Ако говори тава което мисли е зле, зна4и е болен, ина4е всеки паднал от коня като него има временни разстройства,трябва да свиква това се слу4вас всеки политик!!!